D
deleted user 10898
Guest
τις χροιες και μαλιστα με λεπτομερεια απο το σκαφος των οργανων?
:118:
Όλοι οι ρηβηγιούερς ακούν τις χροιές του σκάφους. Απλώς, δεν ξέρουν που οφείλονται. Αφού ο τετοιοπωστονλέν κατάφερε να ανακλύψει ότι οι χροιές οφείλονται στο σκάφος, τότε θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να προαχθεί από ρηβηγιούερ σε κανονικό άνθρωπο.τις χροιες και μαλιστα με λεπτομερεια απο το σκαφος των οργανων?
ωχ ωχ...Τη δουλειά τους κάνουνε οι ρηβιούερς.
Γιατί αν γράφανε απλά "καλό μπάσο", "ωραία πρίμα" "καθαρά μεσαία" δε θα αγόραζε κανένας τον... ερμή.
Δε θα έλεγα σπρώξιμο, ο ερμής είναι αξιόλογο ηχείο ούτως ή άλλως. Απλά δε πιστεύω ότι ανταποκρίνεται στον μύθο που έχει δημιουργηθεί γύρω του.ωχ ωχ...
δηλαδης ο ερμης ηθελε ζμπρωξιμο?
παντως στην συγκεκριμενη περιπτωση νομιζω οτι ειναι απλως αποτελεσμα υπερβολικου ενθουσιασμου απο τις εκπληκτικες ικανοτητες μιας πραγματικα HIGH-END συσκευής....
δηλαδη εαν εγω βγαλω το dac μου και βαλω αλλο δεν θα καταλαβω διαφορα? δεν μπορω να πω εαν με αρεσει η όχι?Ενα συστημα αποδιδει καλα η οχι, ειναι μουσικο η οχι , μας ευχαριστει η οχι. Ενα μηχανημα απο μονο του δεν μπορει να κριθει γιατι αναγκαστικα ειναι συνδεδεμενο με τους υπολοιπους κρικους...που η ταιριαζουν η οχι μεταξυ τους.
.
μπορείς να πεις ότι το νέο dac είναι καλύτερο από το παλιό που είχες και να μας πεις και για ποιο λόγο, αλλά δε μπορείς να επιμένεις ότι είναι καλύτερο από όλα τα άλλα.δηλαδη εαν εγω βγαλω το dac μου και βαλω αλλο δεν θα καταλαβω διαφορα? δεν μπορω να πω εαν με αρεσει η όχι?
στο συστημα μου, ναι, αλλα το νεο μηχανημα θα κριθει.
Αν το βγάλεις με απαλές κινήσεις και αμέσως μετά κατά την αντίθετη φορά βάλεις το άλλο, τότε αμφιβάλλω αν εσύ θα καταλάβεις τη διαφορά.δηλαδη εαν εγω βγαλω το dac μου και βαλω αλλο δεν θα καταλαβω διαφορα?
μα για αυτο υπαρχει το dac αναφορας του ριβιουερ.μπορείς να πεις ότι το νέο dac είναι καλύτερο από το παλιό που είχες και να μας πεις και για ποιο λόγο, αλλά δε μπορείς να επιμένεις ότι είναι καλύτερο από όλα τα άλλα.
εσυ κατι ξερεις αλλα δεν μιλας...Αν το βγάλεις με απαλές κινήσεις και αμέσως μετά κατά την αντίθετη φορά βάλεις το άλλο, τότε αμφιβάλλω αν εσύ θα καταλάβεις τη διαφορά.
Το μηχανημα θα κριθει μεν, αλλά στο δικο σου μονο συστημα δε.δηλαδη εαν εγω βγαλω το dac μου και βαλω αλλο δεν θα καταλαβω διαφορα? δεν μπορω να πω εαν με αρεσει η όχι?
στο συστημα μου, ναι, αλλα το νεο μηχανημα θα κριθει.
Ομοίως με τη...Γραμματική,εκτός από τα άρθρα υπάρχουν οι σύνδεσμοι αλλά κυρίως οι...προθέσεις:126: -που δίνουν και το νόημα τελικά.Γιά παράδειγμα,η παραδοξότητα μιάς πολικής αρκούδας σ'ενα τροπικό νησί ιντριγκάρει περισσότερο από οποιαδήποτε λογική εξήγηση θα μπορούσε ποτέ να δοθεί στην ύπαρξή της εκεί...:612:για να μην ξεφυγετε και αλλο σας το αποκαλυπτω...
ο Δ.Σταματακος
http://www.avmentor.gr/reviews/dcs_debussy_3.htm
Ο όγκος της μεγάλης ορχήστρας αποδίδεται με θαυμάσιο τρόπο, μπορείς να αισθανθείς την κίνηση των μεγάλων εγχόρδων και το ωστικό κύμα του εκκλησιαστικού οργάνου αλλά αυτό που πραγματικά καθηλώνει είναι η απόδοση μεμονωμένων οργάνων όπως το όρθιο μπάσο: Η λεπτομέρεια στα ηχοχρώματα από το σκάφος του οργάνου είναι σαφής και πραγματικά έχεις την αίσθηση ότι το έχεις απέναντί σου.