ποιο cd player?

Reaction score
0
εχω 1 ζευγαρι monitor audio rs6 τον avr hk/255 και η απορια μου ειναι η εξης,αγοραζοντας καποιο <καλο> cd player ποσο καλυτερα θα ακουγα μουσικη απο το ps3 που εχω τωρα για να ακουω τα cd μου.επισης κατι ακομα εαν και με καποιο τελικο (ποιον?) θα εκμεταλευομουνα τα ηχεια που τα εχω ακουσει εκει που τα πηρα να παιζουν πολυ καλυτερα απο οτι παιζουν στο σπιτι μου με τα μηχανηματα μου.ευχαριστω

Reaction score
4
εχω εδω και 4 μηνες, το marantz 5001 το πηρα στα 250 ευρω, και ειμαι Παρα πολυ ευχαριστημενος, συγκρινεται ανετα με μηχανηματα μεγαλητερης κατηγοριας. Νομιζω οτι κυκλοφορησε ο αντικαταστατης του 5001, το 5003 το οποιο απ'οτι διαβασα ειναι πολυ κατωτερο του 5001 δυστηχως.

το marantz 5001 ειναι πολυ καλο, καμια σχεση με ps3 το οποιο βγαζει μονο ψηφιακη εξοδο...
το dac του μαραντζ ειναι παρα πολυ καλο!

Reaction score
4.250
Απάντηση: ποιο cd player?

Εαν παρεις το dac magic της cambridge audio (350 ευρω) και το βαλεις στο PS3 θα εχεις αποτελεσμα που κανενα cd player εως και 2.000 ευρω δεν θα σου το δωσει. Ταυτοχρονως θα σου ανοιξει κι αλλους δρομους :113:. Ενα προβλημα που θα εχεις ειναι να το βρεις, μιας και μολις το φαιρνουν εξαντλειται σε χρονο μηδεν.
Απο κει και περα για τον ενισχυτη θα πρεπει να μας πεις μεχρι ποσα χρηματα εισαι αποφασισμενος να διαθεσεις. Κατα τα αλλα μην ψαχνεις ν ακουσεις ηχο παρομοιο μ αυτον που ακουσες απο εκει που αγορασες τα ηχεια σου γιατι υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες που παιζουν πολυ σημαντικο ρολο οσον αφορα το τελικο αποτελεσμα. Για παραδειχμα χωρος, διαφορετικοι ενισχυτες, καλωδια, ηχομονωσεις κ.λ.π. Υπομονη να εχεις και σιγα-σιγα θα τα φτιαξεις ολα. Εξαρταται βεβαια μεχρι που θες να πας την βαλιτσα!

Reaction score
4.250

Μια λυση για ενισχυτη στα 1000 ευρω περιπου ειναι ο ολοκληρωμενος Roksan Kandy K2. Τον εχει φιλος μου και μπορω να πω τα καλυτερα (με ηχεια της B&W 683). Εαν μπεις στο ιντερνετ και διαβασεις χαρακτηριστικα θα παρεις μια πολυ καλη εικονα. Σιγουρα ομως σ αυτην την κατηγορια υπαρχουν αρκετοι καλοι ενισχυτες.

Reaction score
52

παρε γι'αρχη ενα καλο ντακ,αφου πρωτα πειραματιστεις με το στησιμο των ηχειων στο χωρο(μια καλη συμβουλη για το εν λογω ηχειο,ειναι να του δωσεις μια μικρη κλιση προς τα πισω με το σηκωμα των μπροστινων ακιδων) και αφου περασει λιγος καιρος και πιστευεις οτι εχεις κι αλλα να παρεις απ'το ηχειο,κοιτα και για εναν καλο δικαναλο ολοκληρωμενο γυρω στα χιλια ευρω,μην δωσεις παραπανω δεν νομιζω ν'αξιζει τον κοπο(πρωην κατοχος).

Reaction score
0
δεν εχω ιδεα τι ειναι το ντακ αλλα αν καταλαβα καλα βγαζει καλο ηχο ισαξιο με ενα καλο cd player και με επιπλεον δυνατοτητες συνδεσης.αρα εαν αγορασω ενα θα εχω σιγουρα βελτιωση στον ηχο με τα μηχανηματα που εχω,σωστα?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.955

Εξαρτάται αν θα σε ικανοποιήσει αυτή η βελτίωση. Τα υπόλοιπα μηχανήματα ποια είναι;

Reaction score
1.379
Σε συμβουλευω να μην αγορασεις ουτε DAC ουτε CDP αν δεν τα ακουσεις στο συστημα σου με το PS3. Το δικο μου το αυτι ακουει απο πολυ μικρες διαφορες εως καμια σε ψηφιακα ιδιας κατηγοριας τιμων.

Reaction score
4.250

Σε συμβουλευω να μην αγορασεις ουτε DAC ουτε CDP αν δεν τα ακουσεις στο συστημα σου με το PS3. Το δικο μου το αυτι ακουει απο πολυ μικρες διαφορες εως καμια σε ψηφιακα ιδιας κατηγοριας τιμων.
Οτι ωρα θες ελα ν ακουσεις με το dac magic το PS3. Διαφορα μερα με τη νυχτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss