ποσα dvd εχετε?

Reaction score
6
Και γω, αν και θα περίμενε κανεις να εχω κατι χιλιάδες , παρολα αυτά η συλλογή μου μετά βιας ξεπερνά τους 150 τίτλους.
Παντως τους τελευταίους μηνες εχει κολλήσει σε αυτό το νούμερο καθως νέο dvd δεν μπαίνει στο ραφι.
Περιμένω HD.

HV

Reaction score
0
Καμια 120αρα αυθεντικα...

Ωστοσο εγω αγοραζω ακομα...Με Upsampling εχεις πολυ καλη ποιοτητα εικονας και το 1/3 της τιμης απο ενα HDDVD :)

GTX

Reaction score
39
Σταμάτησα να μετράω στα 400κάτι, από τότε πρέπει να έχουν προστεθεί άλλα τόσα, πολλά original και πολλά dual σε κανονικές θήκες με εξώφυλλα. Πλέον δεν αγοράζονται καινούρια εν αναμονή των νέων formats :wink:

Reaction score
0
Γυρω στους 60 τιτλους dvd αλλα κανενας δεν ειναι ταινια.....ολα ειναι μουσικα dvd
εδω και αρκετο καιρο κυκλοφορει πολυ πραμα με φοβερες τιμες.
Βρισκεις οτι θες ,ακομα και οτι δεν εβρισκες με τιποτα σε εποχες βινυλιου!
πολλα απο αυτα με ολα τα καλουδια dts,5.1 κλπ.,καποια αλλα απαραδεκτα...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Γυρω στους 800 τιτλους... Εχω σταματησει βεβαια να αγοραζω εδω και πολυ καιρο λογω hd... Μονο μερικες συλλεκτικες εκδοσεις που δεν μπορω να αντισταθω... :oops:

Reaction score
3
Περισσότερες απο 500 κανονικές καμμιά 300 ακόμη απο περιοδικά και καμμια 10 αντίγραφα ασφαλείας.
Ακόμη καμμιά 20μουσικά dvd και αρκετά,καμμια 50 ντοκυμαντέρ.

Αγοράζω σπανίως δισκάκια τώρα τελευταία,λόγω του γνωστού λόγου. :wink: :lol:

Reaction score
0
ορισμενοι σταματησαν δικαιωμα τους βεβαια ρωτω ομως το γιατι? Και απαντω υποθετικα εξαιτιας των νεων forma dts hd dolby digital plus γιατι αν ειναι ετσι να ετοιμαστουν να αλαξουν και ολοκληρομενο η προ ωστε να δεχετε τα νεα φορμα που το νεο τους player θα υποστηριζει ε ρε σε αλλο λουκι θελουν να μας βαλουν δεν φτανει το player αλλαξτε και ενισχυτη

Reaction score
6
Προφανώς ολα αυτα θα αλλαχτούν.
Και επειδή θα ξηλωθούμε που θα ξηλωθούμε είπαμε να αρχίσουμε τις οικονομίες από τώρα.

Reaction score
0
dolby
dolby digital
dolby pro logic
dolby digital ex
dolby pro logic IIx
dolby digital plus
ως ποτε θα πλερωνουμε μηπως το hi end ειναι πιο σταθερη αξια και δεν σου βγαζουν αχρηστο καθε τι τρεις και λιγο

Reaction score
118
42 αλλα κανονικά. Οχι απο εφημερίδες, τσαντήρια ότι πάρεις καλέ κύριε με μισό ευρό, περιοδικά, διαφημιστικά και άλλες σάχλες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης