που βρισκουν τοσο φθηνες τηλεορασεις?

Reaction score
20
χρονια πολλα σε ολους,
εχω μια απορια που με τρωει και θελω να σας ρωτησω μηπως ξερετε..

ειναι ενας σε ενα αλλο φορουμ ο οποιος πουλαει 1-2 τηλεορασεις LCD το μηνα κυριως και διαφορα αλλα ηλεκτρονικα (progectors laptop dvdplayers) σε παρα πολυ χαμηλη τιμη... παντα αναφερει οτι εχει την απόδειξη αγοράς της η οποια αποδειξη ειναι 2 ημερων.
παραδειγμα δινει την SONY 40W3000 1400 ευρω. δηλαδη 600 ευρω κατω απο μια καλη τιμη αγορα.

μπορει αυτο να γινετε και εδω δεν λεω οτι ειναι κακο, αλλα οσο να΄ναι σε βαζει σε υποψιες...
ειναι ασφαλες να κανεις τετοιες αγορες?

Reaction score
1.213
Βασικα δεν μπορω να σου τι παιζει γιατι εχω ακουσει τοσες πολλες περιπτωσεις (τι πρεπει να προσεχει κανεις ) που δεν τις θυμαμαι πια..αλλα ξερω και περιπτωσεις αρρωστων που τα δινουν σε τιμες χωμα για να κανουν αναβαθμιση..δηλαδη γνωστος εδωσε την τηλεοραση που πηρε 1800 ε μετα απο ενα χρονο 300 ε...αλλα σημαντικο πολυ ειναι τι φορουμ ειναι αυτο που λες , και κυριως αν εχουν μεινει ευχαριστημενοι οι αλλοι που αγορασαν απο αυτον ..αν του εχουν κανει αξιολογηση (αν ειναι σαιτ δημοπρασιων )..., αν ειναι επαγγελματιας-μαγαζι η ιδιωτης ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΓΓΥΗΣΗ..απο ελληνικο μαγαζι η οχι...ποσο ειναι το ποσο που αναγραφει η εγγυηση..μηπως ηταν καμμια προσφορα και η τιμη της δεν ειναι και τοσο κατω οσο νομιζεις...μηπως ηταν στη βιτρινα του μαγαζιου σαν δειγμα..και θα στην τυλιξουν ντε και καλα σαν καινουργια και στην δωσουν...ενα σωρο μλκ που θα τα ξερουν αλλοι καλυτερα που αγοραζουν και συχνοτερα απο εμενα..

Αν δεν μας πεις κατι πι συγκεκριμενο (φυσικα δεν θα θελεις ) δεν νομιζω να μπορει καποιος με σιγουρια αν ειναι πραγματικη ευκαιρια η οχι..

Κατι μου λεει οτι δεν σου ελυσα την απορια "happy_1"

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
χρονια πολλα σε ολους,
εχω μια απορια που με τρωει και θελω να σας ρωτησω μηπως ξερετε..

ειναι ενας σε ενα αλλο φορουμ ο οποιος πουλαει 1-2 τηλεορασεις LCD το μηνα κυριως και διαφορα αλλα ηλεκτρονικα (progectors laptop dvdplayers) σε παρα πολυ χαμηλη τιμη... παντα αναφερει οτι εχει την απόδειξη αγοράς της η οποια αποδειξη ειναι 2 ημερων.
παραδειγμα δινει την SONY 40W3000 1400 ευρω. δηλαδη 600 ευρω κατω απο μια καλη τιμη αγορα.

μπορει αυτο να γινετε και εδω δεν λεω οτι ειναι κακο, αλλα οσο να΄ναι σε βαζει σε υποψιες...
ειναι ασφαλες να κανεις τετοιες αγορες?
Αν τα μοντέλα είναι καινούργια και η απόδειξη 2 ημερών κάτι δεν μου πάει καλά...

Από εκεί και πέρα λίγες περισσότερες λεπτομέρειες είναι απαραίτητες...

Reaction score
1
Πολύ ύποπτα όλα αυτά που γράφεις.
Τηλεόραση 2 ημερών δεν την πουλάς για κανένα λόγο 600 ευρώ κάτω απο την τιμή της.
Εγώ προσωπικά έχω πετύχει μια φορά στην ζωή μου τέτοια ευκαιρία.

Πως είναι δυνατόν να δίνει π.χ. ο Κοτσώβολος (που αγοράζει 1000 κομμάτια sony 42' μαζικά) να πουλάει 2000ευρώ και ένας "μάγκας" ουσιαστικά να κάνει το ίδιο εμπόριο με τιμή 1500ευρώ? Ξέρει κάτι που δεν ξέρει ο "Κοτσώβολος"????

VG

Reaction score
0
α)Ειδη σε τιμη χωμα μπορει να ειναι εκθεσιακα μοντελα.
β)Μπορει να ειναι καποιος επαγγελματιας που να θελει να ανεβασει τον τζίρο του με τιμες κοστους.
γ)Μπορει να ειναι δηθεν χαλασμενες συσκευες,δεν γνωριζω ακριβως την διαδικασια που ακολουθείται όταν μια συσκευη χαλάσει (και αντικατασταθει) και που χανονται τα ιχνη της.

Παντως διαφορα 500Ε απο τον Κωτσοβολο μπορει να πετυχεις (οχι παντα βεβαια) απλως ψωνίζοντας απο ιντερνετ,οι συνεχισεις διαφημισεις του Κωτσοβολου για το "ποσο φτηνος ειναι" αναποφευκτα ανεβαζουν πολυ το κοστος των προϊοντων του.

Απο εκει και περα,πολλα μπορει να παιζουν και δεν χρειαζεται να δαιμονοποιούμε προσωπα και καταστασεις.

Reaction score
20
δεν ξερω αλλες λεπτομεριες, τι ειναι αυτος και τη ακρη εχει για να βρησκει τα προοιοντα.
στην αρχη οταν ειδα πρωτη φορα ποστ του (απο feed ) νομιζα οτι απλα δεν ηθελε τη σηγκεκριμενη τηλεοραση και την πουλαει φθηνα.
αλλα κανοντας ενα ελενχο στο προφιλ του και στα ποστ που εχει κανει, ειδα οτι εκτος απο ποστ γενικου ενδιαφοροντος, εχει και πααααρα πολλες αγγελιες,
ασχοληθηκα με αυτον γιατι εχει ενδιαφεροντα πραγματα που ψαχνω και εγω.

νεο παραδειγμα, εχει την LE40F86B 1400ε και λεει πιο κατω. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ (ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ) ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΘΕΙ. ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ AΛΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ.

ειναι να μην ενδιαφερεσαι?

το φορουμ που το κανει αυτο ειναι γνωστο και καλο.

meletov μπορω να σου πω οτι θελεις δεν εχω προβλημα, απλα δεν ξερω πολλα.
δεν ξερω τι αποδειξη δινει παραδειγμα.
εγω ρωταω εδω που ειστε πιο παλιοι στα φορουμ και ισως εχετε δει κατι παρομοιο.

αλλα μαλλον θα των ρωτησω, δεν ειναι κακο.

Reaction score
1
Παντως διαφορα 500Ε απο τον Κωτσοβολο μπορει να πετυχεις (οχι παντα βεβαια) απλως ψωνίζοντας απο ιντερνετ,οι συνεχισεις διαφημισεις του Κωτσοβολου για το "ποσο φτηνος ειναι" αναποφευκτα ανεβαζουν πολυ το κοστος των προϊοντων.

Έχοντας πάντα στο μυαλό όμως τα ρίσκα αγοράζοντας απο internet shops
και κυρίως του εξωτερικού!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos