- Reaction score
- 0
εκανα προσφατα εγκατασταση πακετου nova ...δεκτης panasat 1110 και πιατο δικο τους
το πιατο μπηκε προχειρα στο μπαλκονι για ευκολια.τα αποτελεσματα ηταν level 61-65 και το Quality 100%...
παιρνω τηλεφωνο στην εταιρια και μου λενε οτι πρωτα πρεπει να κανω αναβαθμιση του δεκτη
και μετα να τους παρω τηλεφωνο να τον ανοιξουν..
ελα ομως που δεν ανοιγει η τελευταια σειρα της αναβαθμισης,στην καρτελα με τεχνικες ρυθμισεις...
ρωταω γιατι ?. μου λενε δεν εγινε σωστα η εγκατασταση
χωρις να ρωτησουν για τα level...
στην οθονη εβγαλα καμια 20-30 καναλια κλειδωμενα ..δειχνει error 107
ο δεκτης απο οτι ειδα ειναι ρυθμισμενος στον hotbird KAI σε ορισμενες συχνοτητες...
και η μπαρα ανιχνευσης δειχνει αυτον τον δορυφορο...
τι προτεινεται να κανω ?...
να αλαξω σημειο το πιατο (λιγο δυσκολο)
να κανω αναβαθμιση του δεκτη σε αλλη εγκατασταση ?..μετα θα ειμαι οκ ?...
μου ζητησε και κωδικο για το πιατο 9949 ,κατι τετοιο.. νομιζω, ειναι σωστο ?..
η περιοχη μου ειναι θεσαλονικη και ο συντονισμος εγινε με βαση αλλο πιατο κοντινης αποστασης και βλεποντας την μπαρα του δεκτη και οχι καποιο αλλο οργανο...ενα sattelitefider θα βοηθουσε για τον συγκεκριμενο δεκτη και τον δορυφορο ?...
το πιατο μπηκε προχειρα στο μπαλκονι για ευκολια.τα αποτελεσματα ηταν level 61-65 και το Quality 100%...
παιρνω τηλεφωνο στην εταιρια και μου λενε οτι πρωτα πρεπει να κανω αναβαθμιση του δεκτη
και μετα να τους παρω τηλεφωνο να τον ανοιξουν..
ελα ομως που δεν ανοιγει η τελευταια σειρα της αναβαθμισης,στην καρτελα με τεχνικες ρυθμισεις...
ρωταω γιατι ?. μου λενε δεν εγινε σωστα η εγκατασταση
χωρις να ρωτησουν για τα level...
στην οθονη εβγαλα καμια 20-30 καναλια κλειδωμενα ..δειχνει error 107
ο δεκτης απο οτι ειδα ειναι ρυθμισμενος στον hotbird KAI σε ορισμενες συχνοτητες...
και η μπαρα ανιχνευσης δειχνει αυτον τον δορυφορο...
τι προτεινεται να κανω ?...
να αλαξω σημειο το πιατο (λιγο δυσκολο)
να κανω αναβαθμιση του δεκτη σε αλλη εγκατασταση ?..μετα θα ειμαι οκ ?...
μου ζητησε και κωδικο για το πιατο 9949 ,κατι τετοιο.. νομιζω, ειναι σωστο ?..
η περιοχη μου ειναι θεσαλονικη και ο συντονισμος εγινε με βαση αλλο πιατο κοντινης αποστασης και βλεποντας την μπαρα του δεκτη και οχι καποιο αλλο οργανο...ενα sattelitefider θα βοηθουσε για τον συγκεκριμενο δεκτη και τον δορυφορο ?...