προβλημα με το ανεβασμα εικονων

Reaction score
0
παιδια sos! παω σημερα να ανεβασω εικονα απο το φοτομπουκετ κ μου εμφανιζει "εισαγωγη ονοματος κ κωδικου" πραγματα τα οποια τα εχω ξεχασει. παταω το λινκ απο κατω κ μου λεει να βαλω το ονομα η το μειλ μου. εβαλα το μειλ. μου λεει μετα οτι εχει αποσταλει μειλ για την αποκατασταση του προβληματος μου. περασε μια ωρα κ ακομα περιμενω το μειλ. ξερει κανεις πως λυνεται αυτο το προβλημα? ενοω πως αλλιως μπορω να ανεβασω εικονα?

ακυρο! συγνωμη...

Reaction score
20.834
Απάντηση: προβλημα με το ανεβασμα εικονων

Μήπως το email που σου έστειλαν (αν έχει έρθει) έχει μπει στον κάδο αχρήστων/spam του λογαριασμού email σου; Ρίξε μια ματιά εκεί. Διαφορετικά μπορείς να φτιάξεις κι άλλο λογαριασμό, ιδιαίτερα αν δεν είχες ανεβάσει φωτογραφίες στον παλιό που να σε νοιάζει αν τις χάσεις...

ΥΓ. Μπορείς να ρυθμίσεις τον browser που χρησιμοποιείς (καλό είναι να είναι ο Firefox :109::126: ) να θυμάται τα user name και pass (βγάζει μια μπάρα όταν τα συμπληρώνεις και στο ζητάει αν θέλεις).

Reaction score
0

ακυρο! τωρα εχω προβλημα στην επεξεργασια κειμενου! δν λειτουργει η γραμματοσειρα, το χρωμα της κ το μεγεθος της:613::617:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.639

ακυρο! τωρα εχω προβλημα στην επεξεργασια κειμενου! δν λειτουργει η γραμματοσειρα, το χρωμα της κ το μεγεθος της:613::617:
Αυτά δεν δουλεύουν!

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.639

Δεν ξέρω.

Μάλλον τα κατάργησαν γιατί πρέπει να το είχαν παρακάνει μερικοί φαίνεται.

Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα.

Staff online

• abcd
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος