προβλημα με το hdmi out του pioneer vsx lx60,αναζητειται τεχνικος στο Ηρακλειο κρητης

Reaction score
4
Γεια σας,εχω τον αναφερομενο στον τιτλο πολυκαναλο ενισχυτη κ αντιμετωπιζω ενα προβλημα.αρχικα η συνδεσμολογια εχει ως εξης:
1)ps3->hdmi in 1(pioneer)->tv samsung Samsung PS51''E550 ,
2)wd media player->hdmi in 2(pioneer)->tv samsung Samsung PS51''E550
3)pc->hdmi in 3(pioneer)->tv samsung Samsung PS51''E550

με την συγκεκριμενη συνδεσμολογια εχοντας κλειστες ΟΛΕΣ τις ανωτερω συσκευες ανοιγα το ps3 αναβε το standby/on στον pioneer,εκανε hdmi passthrough στηυν tv η οποια ανοιγε μονη της κ εμπαινε μονο του στο source hdmi που καταληγει το hdmi out του pionner ετσι επαιρνα εικονα κ ηχο στην tv,αντιστοιχα αν ανοιγα τον pioneer επαιρνα ηχο απο τα ηχεια του home cinema κ εικονα απο tv.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι οτι ανοιγω το ps3 k ενω τα κανει ολα δε μου περναει εικονα στην τηλεοραση(ΗΧΟ ΠΕΡΝΑΕΙ).
δοκιμασα ολες τις ανωτερω συνδεσμολογιες κ σε ολες στην τηλεοραση γραφει ''χωρις σημα''.
εκανα reset στην tv k στον Pioneer αλλα δεν καταφερα τιποτα απο το να καθομαι μιση ωρα να ξανα φτιαχνω ολα τα καναλια στην tv.
Αν καποιος ξερει τι μπορει να φταιει η' εχει κανενα τεχνικο(στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ) με @@ να παω το μηχανημα ας βοηθησει. ευχαριστω.

Reaction score
4
Απάντηση: προβλημα με το hdmi out του pioneer vsx lx60,αναζητειται τεχνικος στο Ηρακλ

δε βλεπω διαθεση για βοηθεια,κανενα μαστορα εχετε να προτεινεται τουλαχιστον?(ηρακλειο κρητης)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.676
Απάντηση: προβλημα με το hdmi out του pioneer vsx lx60,αναζητειται τεχνικος στο Ηρακλ

Διάθεση υπάρχει, μάστορα δεν ξέρουμε. Αν ξέρουν κάτι οι κρητικοί του σάιτ (nelson, mamilia, cinegear κλπ) ας βοηθήσουν.

Reaction score
4

οποτε παμε για αποστολη του Αθηνα? μηπως εχετε κατι να προτεινεται ως λυση?μηπως ειναι κατι που δε μπορω να σκεφτω?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.676

Γιατί δεν επικοινωνείς μα την Intersys, μήπως υπάρχει service στην Κρήτη?

Edit: το βρήκα

ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δείτε το χάρτη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 3
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΚ 71306
ΤΗΛ 2810 239777 FAX 2810 361500
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 09.00-17.00 ΣΑΒ 09.00-14.00

Reaction score
677

Τον ξέρω, πολυ καλός. Και είναι επίσημο service

Reaction score
4

Γιατί δεν επικοινωνείς μα την Intersys, μήπως υπάρχει service στην Κρήτη?

Edit: το βρήκα

ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δείτε το χάρτη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 3
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΚ 71306
ΤΗΛ 2810 239777 FAX 2810 361500
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 09.00-17.00 ΣΑΒ 09.00-14.00
ευχαριστω θα απευθυνθω σε αυτους κ ελπιζω να βγαλω ακρη.θα σας ενημερωσω για το αποτελεσμα.

Reaction score
677

Επειδή μένω και εγώ Ηράκλειο, τυχαίνει να τον ξέρω αρκετά χρόνια (από οικογένεια) και έιναι και καλό παιδί και καλός επαγγελματίας.

Reaction score
4

λοιπον τον πηγα τον ενισχυτη κ την επομενη πηγα και τον πηρα γιατι τον συνδεσε κ δουλευε.μετα τον γυρισα σπιτι τον συνδεσα κ ενω αρχικα(επειτα απο λιγο παιξιμο του hdmi) δουλεψε για λιγο μολις αφησα το καλωδιο κ κουνησε λιγο, σταματησε να δουλευει.Ηχο μου βγαζει κανονικα κ καποια πληροφορια παιρναει σιγουρα διοτι με κλειστα ps3-avr-tv μολις ανοιξω το ps3 ανοιγουν ολα μονα τους κ στην tv επιλεγει μονο του την θυρα hdmi που ειναι συνδεδεμενος ο avr(κανει δλδ hdmi passthrough).δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει κ το μονο που μπορω να υποπτευθω ειναι μηπως εχει κοψει κανενα pin του hdmi output απο την πλακετα κ για αυτο αν το ''παιξεις'' κλειδωνει κανονικα η εικονα(πραγμα κ παλι δυσκολο γιατι κανει 2-3 δευτερα να κλειδωσει κ ετσι οπως το κουνας δεν ξερεις που δουλευει κ που οχι) θα προσπαθησω αυριο αν δεν δουέυω πρωι να του το παω να το ανοιξει γιατι την προηγουμενη φορα λογο του οτι του δουλεψε δε τον ανοιξε.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Re: προβλημα με το hdmi out του pioneer vsx lx60,αναζητειται τεχνικος στο Ηρακλειο κρ

μηπως υπαρχει καποιο θεμα με τα καλωδια σου?

Reaction score
4

με τα ιδια καλωδια επαιζε εδω κ 8-9 μηνες κ επισης δοκιμασα αλλα 3-4 που εχω.επισης ολα τα δοκιμασα σε ps3 k media player κ δουλευαν ολα.λογο φορτου εργασιας ο ενισχυτης δεν εχει παει ακομη στον μαστορα.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Καλα θα κανεις ομως να μην το αφησεις!! Γιατι ειναι κριμα τετοιο μηχανημα.

Reaction score
54

Καλα θα κανεις ομως να μην το αφησεις!! Γιατι ειναι κριμα τετοιο μηχανημα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα γιατί τον είχα μέχρι πρόσφατα τον ενισχυτή (χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα).

Επειδή, minaspit αναφέρεις ότι κάπου τον πήγες και δούλευε , δεν κάνεις μια απόπειρα να τον συνδέσεις σε μια άλλη τηλεόραση;

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Θα συμφωνήσω απόλυτα γιατί τον είχα μέχρι πρόσφατα τον ενισχυτή (χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα).

Επειδή, minaspit αναφέρεις ότι κάπου τον πήγες και δούλευε , δεν κάνεις μια απόπειρα να τον συνδέσεις σε μια άλλη τηλεόραση;
Σωστο και αυτο ποτε δεν ξερεις...

Reaction score
4

μετα απο ενα ολιγομηνο ταξιδι ειμαι παλι εδω κ αφου βρηκα χρονο ειπα να ασχοληθω με το μηχανημα. λοιπον ο ενισχυτης εχει ως εξης,ειμαστε στη φαση οπου εχοντας(με λιγη προσπαθεια) βρει το σημειο που το hdmi out δινει σημα,εχω μαγκωσει το καλωδιο στην πλατη του rack για να μην κουνησει κ χαθει το σημα.Με αυτο τον τροπο εχω ξανα πληρως λειτουργικο τον ενισχυτη (εχω δει καμποσες ταινειες και εχω δει σε συνδεση με το pc δει κ ακουσει παμπολλα βιντεο απο you tube)αλλα μεσα μου βραζω. διοτι ξερω οτι αυτη ειναι μια προσωρινη λυση.(η οποια λογο του οτι δουλευει απροβληματιστα οσο δεν κουναει ο ενισχυτης κ λογο περιορισμενου χρονου εχει καταντησει ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου.)

Reaction score
4

επισης με κολλαει το οτι δεν ξερω το κοστος της επισκευης,σκεφτομαι οτι αν εχει ξεκολλησει κανενα pin θυληκου hdmi στον ενισχυτη δεν ειναι παρα μια κολληση αλλα αν χρειαζεται αντικατασταση κ δεν αλλαζει μονο το κομματι αυτο(θυληκο hdmi που βρισκεται πανω στον ενισχυτη)αλλα χρειαζεται πλακετα την απαυτωσαμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa