προβλημα με olympus μ810

Reaction score
0
γεια χαρα σε ολους
αντικατεστησα λογο ανωτερας βιας την παλια ολυμπους που ειχα (μου την εσπασε ο γιος μου 11 μηνων) ,
με μια olympus μ810 αλλα δυστιχως δεν μπορω να βγαλω καλες φωτογραφιες
δεν ξερω πως λεγετε αυτο το φαινομενο που βλεπω,οι φωτο ειναι χαλια γεματο κοκους.νομιζω οτι κατι πειραξα στις ρυθμισεις -γιατι τις πρωτες μερες ηταν ολα ενταξει.
αν καποιος εχει την ιδια μηχανη η ξερει να μου δωσει οδηγιες να την ρυθμισω ........

ευχαριστω...

V

VaD

Guest
Πιθανώς, έχεις αλλάξει τα iso (κλίμακα ευαισθησίας αισθητήρα) της μηχανής. Βρες από που ρυθμίζεται, (μέσα στο menu μάλλον) και επέλεξε μια χαμιλή τιμή , πχ iso 100.

Reaction score
0
:)φιλε ευχαριστω νομιζω
οτι
διορθωθηκε λιγο η κατασταση,
αυτο το iso ποτε πρεπει να εχει χαμηλη τιμη τελικα ?και ποτε πρεπει να το αυξανω
επειδη ειμαι ασχετος εχει ενα σωρο επιλογες
που μπορω να διαβασω για ρυθμισεις και χαρακτιριστικα? γενικα για ψηφιακες ή ειδικα για το συγκεκριμενο μοντελο μ810 της ολυμπους?

ευχαριστω ....

V

VaD

Guest
DIGITAL IMAGE STABILIZATION.
Put an end to the disappointment experienced by blurry images by shooting with Digital Image Stabilization Mode for clear results every time, or retouch with Digital Image Stabilization Edit. The built-in gyro sensor detects camera shakes for each shot and lets you fix the blurred images right in the camera at the touch of a button.

Κομματάκι πολύπλοκη μου φαίνεται η μηχανούλα σου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλή.
Το DIS, χρησιμοποίησέ το μόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Διάβασε αυτό το ριβιού του steve http://www.steves-digicams.com/2006_reviews/stylus810.html
Γενικά για ρυθμίσεις μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=54
Καλό διάβασμα! :)

Reaction score
0
ευχαριστω για την απαντηση και της πληροφοριες
τελικα μαλλον δεν εκανα καλη επιλογη ε? :(

Reaction score
14
Γιατί το λές αυτό;

Μην βιάζεσαι.
Από τα ...συμφραζόμενα....και κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό θα μπορείς να το πεις με σιγουριά
σε κανά δυό μήνες και αφού την έχεις μάθει καλά.

Τέλος λάβε σοβαρά υπόψη σου ότι παρά τα αντίθετα διαφημισμένα από το marketing της Olympus
τις φωτογραφίες τις τραβάς εσύ και όχι η μηχανή.
Τι θέλω να πω.
Στο 90% των περιπτώσεων που κάτι "τρέχει" φταίς εσύ ...ο φωτογράφος...ο μάστορας...και όχι
το εργαλείο σου...η φωτογραφική μηχανή. :wink:

Reaction score
0
ευχομαι να ειναι ετσι ,παντως εγω ειχα μια olympus camedia 4mp kai den eixa parapono ημουν και ειμαι ασχετος αλλα αυτα δεν ειχα κανενα παραπονο για αυτο το λογο δεν αλλαξα μαρκα ουτε καν το εψαξα ....πηρα κατευθειαν olympus

σιγουρα φταιω εγω διοτι δεν εχω γνωσεις αλλα ομως απο την αλλη ουτε και με τισ οδηγιες βγαζεις ακρη

Reaction score
14
Δεν τρέχει τίποτε.
Μην αγχώνεσαι.
Το καλό με τις ψηφιακές είναι ότι μπορείς να τραβάς ....τσάμπα.
Μην φοβάσαι. Τράβα ...κουτουρού...δεν παθαίνει τίποτα.
Και δοκίμαζε τις δυνατότητες της.
Μέσα από αυτή τη διαδικασία...είναι αδύνατον να μην μάθεις δέκα πράγματα.
Αυτά ακριβώς που θα σε βοηθήσουν να "κάνεις" τις φωτογραφίες που θες. :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88