προβλημα προενισχυτη πικαπ..τα φωτα σας παρακαλω

Reaction score
0
Γεια χαρα σε ολους σας,και καλως σας βρηκα! :respect:

Εχω ενα μικρο προβλημα και παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει..
εχω ενα πικ απ,σενδεδεμενο με στερεωφονικο,αλλα το περναω πρωτα απο προενισχυτη..
οταν τον λειτουργω με μπαταρια τον προενισχυτη,ολα δουλευουν ρολοι..αλλα οταν τον λειτουργω με μετασχηματιστη,τοτε ακουγεται ενας ενοχλητικος θορυβος..Η πριζα του μετασχηματιστη δεν ειναι σουκο,και σκεφτομαι μηπως δεν γειωνεται καλα με το πολυμπριζο.
Καμμια ιδεα για το τι παιζει??

Pls βοηθηστε γιατι βαριεμαι να αλλαζω μπαταριες καθε λιγο και λιγακι..

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: προβλημα προενισχυτη πικαπ..τα φωτα σας παρακαλω

οταν τον λειτουργω με μπαταρια τον προενισχυτη,ολα δουλευουν ρολοι..αλλα οταν τον λειτουργω με μετασχηματιστη,τοτε ακουγεται ενας ενοχλητικος θορυβος..Η πριζα του μετασχηματιστη δεν ειναι σουκο,και σκεφτομαι μηπως δεν γειωνεται καλα με το πολυμπριζο.
Καμμια ιδεα για το τι παιζει??
Μακάρι να είναι κάτι τόσο απλό.

Για δώσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τον προενισχυτή και το εξωτερικό τροφοδοτικό του, γιατί μάλλον στο τροφοδοτικό είναι η πηγή του κακού...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: προβλημα προενισχυτη πικαπ..τα φωτα σας παρακαλω

Μακάρι να είναι κάτι τόσο απλό.

Για δώσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τον προενισχυτή και το εξωτερικό τροφοδοτικό του, γιατί μάλλον στο τροφοδοτικό είναι η πηγή του κακού...
Εικόνα(1047).jpg

Εικόνα(1048).jpg

Εικόνα(1049).jpg

Εικόνα(1050).jpg

Σου βαζω φωτογραφιες να δεις φιλε!
Thanx!!

Αχιλλεας

Reaction score
13
Γιατι ποσταρεις σε δυο κατηγοριες ?

Δες αυτο
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=614829&postcount=2

Συνδεσε πανω στο καλωδιο του μετ/στη που παει στον προενισχυτη ενα Ηλεκτρολυτικο πυκνωτη Axial 2200μF / 25V με την σωστη πολικοτητα και περασε απο πανω ενα θερμοσυστελομενο μακαρονι, ωστε να καλυψεις πυκνωτη και συνδεσεις.

Reaction score
0
Γιατι ποσταρεις σε δυο κατηγοριες ?

Δες αυτο
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=614829&postcount=2

Συνδεσε πανω στο καλωδιο του μετ/στη που παει στον προενισχυτη ενα Ηλεκτρολυτικο πυκνωτη Axial 2200μF / 25V με την σωστη πολικοτητα και περασε απο πανω ενα θερμοσυστελομενο μακαρονι, ωστε να καλυψεις πυκνωτη και συνδεσεις.
Μιχαλη ευχαριστως να το κανω,και μακαρι να λυθει το προβλημα,αλλα ειμαι ανιδεος απο ηλεκτρολογικα..:oops:Αν μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα τι πρεπει να κανω,θα σου ημουν ευγνωμων.

Οσο για το διπλο ποσταρισμα,πρωτα το εβαλα στο Thread που κανεις λινκ,και μετα ειδα οτι υπαρχει ειδικο μερος για τεχνικα θεματα..

Reaction score
13
Μιχαλη ευχαριστως να το κανω,και μακαρι να λυθει το προβλημα,αλλα ειμαι ανιδεος απο ηλεκτρολογικα..:oops:Αν μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα τι πρεπει να κανω,θα σου ημουν ευγνωμων.

Οσο για το διπλο ποσταρισμα,πρωτα το εβαλα στο Thread που κανεις λινκ,και μετα ειδα οτι υπαρχει ειδικο μερος για τεχνικα θεματα..
Θα χρειαστεις κολλητηρι κοφτη και πολυμετρο.
Εχεις ?
Εαν οχι δεν μπορεις μονος σου.
Εαν ναι πες μου και θα σου εξηγησω

Στην αναγκη ζητα την συνδρομη ενος τοπικου μαστορα
Αυτο που χρειαζεται ειναι πιο καθαρο συνεχες ρευμα, καθως αυτα τα τροφοδοτικακια δεν εχουν επαρκη Εξομαλυνση για χρηση σε βαθμιδες που ενισχυουν ασθενη σηματα.

Reaction score
0
Καλυτερα να βαλω καποιον ειδικο να το κανει..Λοιπον μολις βαλω τον ηλεκτρολητικο πυκνωτη,θα σε ειδοποιησω αν λυθηκε το πτοβλημα!

Αχιλλεας

Reaction score
0
Ρε συ μιχαλη,επειδη βλεπω οτι το κατεχεις το θεμα,να σε ρωτησω και κατι αλλο???

Εχω ακομα ενα προβλημα..Εχω ενα πικ απ belt-drive και οταν παταω σταρτ,και το πλατω ξεκιναει να γυρνα,ακουγεται ενας σκρατσαριστος ηχος (ακομα και οταν η βελονα ειναι ανυψωμενη..βεβαια για να τον παρεις χαμπαρι τον ηχο αυτο,πρεπει να βαλεις την ενταση δυνατα).Οταν αποσυνδεω τον ιμαντα απο το μοτερακι,και ξαναπαταω σταρτ,ο ηχος δεν ακουγεται.Και κατι ακομα που εχω παρατηρησει,οταν εχω βγαλει το πλατω και παω να το ξαναβαλω,την ωρα που γλυστραει η τρυπα του πλατω μεσα στον αξονα ακουγεται παλι σκρατς..μηπως εχεις ιδεα τι παιζει??

Reaction score
13
Ρε συ μιχαλη,επειδη βλεπω οτι το κατεχεις το θεμα,να σε ρωτησω και κατι αλλο???

Εχω ακομα ενα προβλημα..Εχω ενα πικ απ belt-drive και οταν παταω σταρτ,και το πλατω ξεκιναει να γυρνα,ακουγεται ενας σκρατσαριστος ηχος (ακομα και οταν η βελονα ειναι ανυψωμενη..βεβαια για να τον παρεις χαμπαρι τον ηχο αυτο,πρεπει να βαλεις την ενταση δυνατα).Οταν αποσυνδεω τον ιμαντα απο το μοτερακι,και ξαναπαταω σταρτ,ο ηχος δεν ακουγεται.Και κατι ακομα που εχω παρατηρησει,οταν εχω βγαλει το πλατω και παω να το ξαναβαλω,την ωρα που γλυστραει η τρυπα του πλατω μεσα στον αξονα ακουγεται παλι σκρατς..μηπως εχεις ιδεα τι παιζει??
Δεν ξερω. Δεν λαδωνεις λιγο την εδραση του αξονα ... χωρις να παει λαδι στον ιμαντα ή στα σημεια που παταει ο ιμαντας. Λαδι ραπτομηχανης ψιλο ή σιλικονουχο για ρουλεμαν απο τηλεκατευθυνομενα μοντελα.

Reaction score
0
οκ θα βαλω λιγο λαδακι στον αξονα και θα σε ενημερωσω..(πως να γεμισει ο ιμαντας αφου δεν ερχεται σε επαφη με τον αξονα..)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167
Προφανώς κατά την εκκίνηση σκορτσάρει ο ιμάντας επάνω στο ράουλο του μοτέρ. Καθάρισε το ράουλο με καθαρό οινόπευμα, ώστε να φύγουν τα υπολείμματα από λάστιχο που μπορεί να υπάρχουν, και άλειψε τον ιμάντα με λίγο ταλκ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe