προβλημα συνδεσης τηλεορασης με DVD-RECORDER

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Καλησπερα παιδια. ο πατερας μου εχει ενα προβλημα στη συνδεσμολογια μεταξυ τηλεορασης - dvd-player/recorder.

H τηλεοραση ειναι η Sony KDL-32EX600
και το dvd-recorder ειναι το Sony RDR-HX750.

Η τηλεοραση εχει ενσωματωμενο ψηφιακο αποκωδικοποιητη mpeg4 και βλεπει απτη digea ψηφιακα τα καναλια.
Τo dvd-recorder/player παιζει κανονικα τα DVD ομως δε γινεται να συγχρονισει τα ψηφιακα καναλια της τηλεορασης με το DVD-Recorder. Tα αναλογικα συντονιζουν αυτοματα πανευκολα. Για τα ψηφιακα ομως λεει οτι δε μπορει να το κανει γιατι "εχει καποιο προβλημα στην μεταξυ τους επικοινωνια".
Παντως η τηλεοραση το "βλεπει" κανονικα το dvd-recorder , το ειδα σε κατι ρυθμισεις πουχει για το HDMI.

Kαποια ιδεα?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Απάντηση: προβλημα συνδεσης τηλεορασης με DVD-RECORDER

Αααα οποτε πρεπει να εχει ψηφιακο δεκτη και το dvd-r .ε.... σωστος...
σορρυ για την ασχετοσυνη μου

Reaction score
1

Λογικά μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό αποκωδικοποιητή για τα ψηφιακά αφού έχει line in το DVDR και να τον συνδέσεις για τα ψηφιακά :126:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Αυτος θα ειναι ενας οποιοσδηποτε ψηφιακος αποκωδικοποιητης σαν αυτους που πουλανε για τις τηλεορασεις;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Λογικά μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό αποκωδικοποιητή για τα ψηφιακά αφού έχει line in το DVDR και να τον συνδέσεις για τα ψηφιακά :126:
Kαι πως θα γίνει ο συντονισμός του DVDR;
Απ ότι ξέρω θα γράφει μόνο όποιο κανάλι βλέπει το dvdr στην line in του,οπότε θα πρέπει να αλλάζει κανάλι κάθε φορά απο το αποκωδικοποιητή όταν θέλει να γράψει κάτι.

Εκτός και αν έχω καταλάβει λάθος..

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης