προσφορες πακετα klipsch rf 7ii

Reaction score
41
Φίλε TERMATOGAZI επικοινωνησα μαζί τους http://www.son-video.com/Promos/Enc...tre1078&utm_medium=email&utm_campaign=Product
και μου είπανε για μεταφορικά Ελλαδα γύρω στα 500 ευρώ !!!! Εσύ τι μεταφορικά πληρωσες ???
Thanks
παιδιά και εγώ παρήγγειλα κάτι σήμερα και φοβάμαι τα μεταφορικά. Βασικά μου κράτησαν ένα 10% το οποίο δε κατάλαβα γιατί

Reaction score
1
Φίλε Blade77 μήπως πλήρωσες μέσω PayPal? Από ότι θυμάμαι από δική μου αγορά & πληρωμή μέσω Paypal στοίχισε περισσότερο από ότι μέσω πιστωτικής κάρτας! Η ίδια προαγγελία δλδ! Απλά τότε είχα χρήματα εκεί & προτίμησα αυτόν τον τρόπο πληρωμής! Το εν λόγω μαγαζί το παρακολουθώ χρόνια & αξίζουν οι προσφορές του ΑΛΛΑ τα μεταφορικά του είναι όντως φωτιά....

Reaction score
41
Φίλε Blade77 μήπως πλήρωσες μέσω PayPal? Από ότι θυμάμαι από δική μου αγορά & πληρωμή μέσω Paypal στοίχισε περισσότερο από ότι μέσω πιστωτικής κάρτας! Η ίδια προαγγελία δλδ! Απλά τότε είχα χρήματα εκεί & προτίμησα αυτόν τον τρόπο πληρωμής! Το εν λόγω μαγαζί το παρακολουθώ χρόνια & αξίζουν οι προσφορές του ΑΛΛΑ τα μεταφορικά του είναι όντως φωτιά....
καλησπέρα φίλε, όχι με πιστωτική και δεν πλήρωσα, μου κράτησαν μόνο το 10% του συνολικού ποσού. Βασικά φοβάμαι μη μου πουν κάνα 500Ε γιατί τότε δε συμφέρει
και δε θέλω να φυγουν τα λεφτα απο την καρτα

Reaction score
110
Είχα παραγγείλει ένα klipsch sub spl-150. Μου έκαναν κράτηση το 10%. Δεν θυμάμαι νομίζω PayPal.Τα μεταφορικά φαίνονταν λίγα αρχικά Τους έστειλα πολλά μηνύματα και mail και μετά από πολλές οχλήσεις μου λένε 380€ ενώ από Γερμανία ήταν 80€. Φυσικά το ακύρωσα και τους έπρηξα μέχρι να μου δώσουν πίσω τα λεφτά. Εννοείται ότι απαντούν μόνο σε άπταιστα γαλλικά. Μακριά!

Reaction score
41
Είχα παραγγείλει ένα klipsch sub spl-150. Μου έκαναν κράτηση το 10%. Δεν θυμάμαι νομίζω PayPal.Τα μεταφορικά φαίνονταν λίγα αρχικά Τους έστειλα πολλά μηνύματα και mail και μετά από πολλές οχλήσεις μου λένε 380€ ενώ από Γερμανία ήταν 80€. Φυσικά το ακύρωσα και τους έπρηξα μέχρι να μου δώσουν πίσω τα λεφτά. Εννοείται ότι απαντούν μόνο σε άπταιστα γαλλικά. Μακριά!
νομίζω το έχω πάθει και εγώ. το 10% να δούμε πως θα πάρω πίσω

Reaction score
41
Αλλεπάλληλες ενοχλήσεις με email κάθε δυο ημέρες. Εγώ έτσι τα πήρα!
επειδή η παραγγελία ακυρώθηκε, είπανε ότι το 10% ακυρώθηκε και θα μου το στείλουν πίσω.. Δεν είναι πολλα 70Ε, αλλά είναι άδικο να τα κρατήσουν, πόσο μάλλον αν η παραγγελία ακυρώθηκε από αυτους

Reaction score
6.712
Μπορεί κάποιος να πάει να ζητήσει από κάποια κούριερ να πάει να παραλάβει το δέμα από κει.να ζητήσει πρισφορα.πηγα σε όλους σχεδόν καί για 2 δέματα 120*50*60 μου ζήτησαν 160 € έως 200€ από Γαλλία

Reaction score
1
Σωστός ο παίχτης! Πάντως οι πιο σωστοί (ο,τι και να λέμε) συνήθως είναι οι Γερμανοί! Ξεκάθαροι στα μεταφορικά & λογικές τιμές! Συνήθως επαναλαμβάνω

Reaction score
41
Σωστός ο παίχτης! Πάντως οι πιο σωστοί (ο,τι και να λέμε) συνήθως είναι οι Γερμανοί! Ξεκάθαροι στα μεταφορικά & λογικές τιμές! Συνήθως επαναλαμβάνω
παιδιά, ακόμα να μου βάλουν πίσω τα χρήματα. ενώ στην αρχή μου λέγανε ότι θα με αποζημιώσουν αφού η παραγγελία ακυρώθηκε, σήμερα μου είπαν ότι δεν έχουν τραβήξει χρήματα. οπότε τους έστειλα μια φώτο από κινήσεις λογαριασμού και περιμένω.

Reaction score
4.210
παιδιά, ακόμα να μου βάλουν πίσω τα χρήματα. ενώ στην αρχή μου λέγανε ότι θα με αποζημιώσουν αφού η παραγγελία ακυρώθηκε, σήμερα μου είπαν ότι δεν έχουν τραβήξει χρήματα. οπότε τους έστειλα μια φώτο από κινήσεις λογαριασμού και περιμένω.
Με την τράπεζα μιλησες?
Αν ήταν πιστωτική να ετοιμάζεσαι για αναμονή τουλάχιστον 20 ημερών..

Reaction score
41
Με την τράπεζα μιλησες?
Αν ήταν πιστωτική να ετοιμάζεσαι για αναμονή τουλάχιστον 20 ημερών..
κάτσε να δούμε, σήμερα του εστειλα φωτο με τις κινήσεις της κάρτας μου και είπε θα το κοιτάξει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.961
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988