προτασεις για ηχεια

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.456
Δεν έχεις συνδεδεμένη άλλη πηγή επάνω?

Προσπάθησε να συνδέσεις κάτι πρόχειρα, cd– mediaplayer - dvd κλπ .

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το πρόβλημα προέρχεται από τα ηχεία.

Reaction score
321
το Pro-Ject ειναι ρυθμισμενο για κεφαλες MM ? MM δεν ειναι η Ortofon 2M Bronze ?
ναι mm ειναι η browse,λογικα αμα δεν ηταν ρυθμισμενο δεν θα επαιζε ετσι δεν ειναι?τωρα που ηρθα σπιτι το ρυθμισα μεσω του manual που εχει παραδειγμα οχι την βελονα μου αλλα την red της ιδια εταιριας και ιδιας mm

Reaction score
321
Δεν έχεις συνδεδεμένη άλλη πηγή επάνω?

Προσπάθησε να συνδέσεις κάτι πρόχειρα, cd– mediaplayer - dvd κλπ .

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το πρόβλημα προέρχεται από τα ηχεία.
στον ενισχυτη συνδεμενο ειναι ενα dvd player που το δουλευω για cd για να ακουω καμια φορα.

Reaction score
321
λοιπον παιδια ο προενισχυτης ηταν αρυθμιστος,η βελονα και η καθε βελονα εχει ενα load capacitance που δινει ο κατεσκευαστης 150-300 pf ,ε ο προενισχυτης δεν εδινε ουτε καν το βασικο,το ρυθμισα μεσω τηλεφωνου με τον μαγαζατορα που πηρα τα πραγματα και τωρα μενει να δοκιμασω να παιξω αρκετα βινυλια αμα δω διαφορα στον ηχο και σε αυτο που θελω λεπτομερεια στα πισω οργανα που ακογοντουσαν ελαχιστα.

Reaction score
1.019
λοιπον παιδια ο προενισχυτης ηταν αρυθμιστος,η βελονα και η καθε βελονα εχει ενα load capacitance που δινει ο κατεσκευαστης 150-300 pf ,ε ο προενισχυτης δεν εδινε ουτε καν το βασικο,το ρυθμισα μεσω τηλεφωνου με τον μαγαζατορα που πηρα τα πραγματα και τωρα μενει να δοκιμασω να παιξω αρκετα βινυλια αμα δω διαφορα στον ηχο και σε αυτο που θελω λεπτομερεια στα πισω οργανα που ακογοντουσαν ελαχιστα.
δεν υπαρχει περιπτωση να μην δεις διαφορα,εμενα το project δεν ειχε καν ρυθμιση να σκεφτεις ειχε την βασικη φορτιση για μια mc και mc.Τωρα βεβαια ολο το σηστημα μας ειναι μια αλυσιδα αλλα αφου καταπιαστηκες με το πικ απ ,ξεκινας απο εκει και βλεπεις τι δεν σου αρεσει,βασικο να ξεχωριζεις τις αδυναμιες του κρικου ωστε μελλοντικα να τα αλλαζεις....
Και επειδη με ρωτησες για τις διαφορες που ειδα,παροτι δεν ειμαι χρυσαυτιας,αμεσως καταλαβα χαμηλο και αναλυση.

Reaction score
88
πριν κανειs οποιαδήποτε αλλαγη εστησεs σωστα τα ηχεια σου? τα 3 μετρα μεταξυ τουs είναι παρα πολύ χανεται η μπαλα!. στησε σωστα το πολύ 2,20m-30 μεταξυ τουs και παιξε πισω μπροs και ακου ξανα το συστημα σου

Reaction score
321
πριν κανειs οποιαδήποτε αλλαγη εστησεs σωστα τα ηχεια σου? τα 3 μετρα μεταξυ τουs είναι παρα πολύ χανεται η μπαλα!. στησε σωστα το πολύ 2,20m-30 μεταξυ τουs και παιξε πισω μπροs και ακου ξανα το συστημα σου
θα το κανω εχω περιθωριο να μειωσω την αποσταση μεταξυ τους.

Reaction score
25
Αγαπητε φιλε τα ηχεια που εχεις παιζουν μουσικη "γενικα".Ο ενισχυτης σου ειναι καλος για τη μουσικη που ακουςΠρωτα κοιταξε αν εχεις το ιδιο αποτελεσμα και μεε αλλη πηγη-ας πουμε cd player_,.Aν συμβαινει το ιδιο φταινε τα ηχεια.Οποτε κοιτα τι μαρκα ειναι τα ηχεια του φιλου σου.Διαφορετικα ψαξε για ηχεια με αλουμινενια διαφραγματα-ειναι πιο γρηγορα στην αποκριση τους και στη ροκ οι χροιες δεν εχουν τοση σημασια.Θα σου προτεινα mordaunt short-elac-magnat-.Η creek παντως ταιριαζει τους ενισχυτες της με ηχεια epos.

Reaction score
321
Αγαπητε φιλε τα ηχεια που εχεις παιζουν μουσικη "γενικα".Ο ενισχυτης σου ειναι καλος για τη μουσικη που ακουςΠρωτα κοιταξε αν εχεις το ιδιο αποτελεσμα και μεε αλλη πηγη-ας πουμε cd player_,.Aν συμβαινει το ιδιο φταινε τα ηχεια.Οποτε κοιτα τι μαρκα ειναι τα ηχεια του φιλου σου.Διαφορετικα ψαξε για ηχεια με αλουμινενια διαφραγματα-ειναι πιο γρηγορα στην αποκριση τους και στη ροκ οι χροιες δεν εχουν τοση σημασια.Θα σου προτεινα mordaunt short-elac-magnat-.Η creek παντως ταιριαζει τους ενισχυτες της με ηχεια epos.
μα τον ενισχυτη τον πηρα για το ειδος μουσικης που ακουω ακουσα τρεις ενισχυτες εναν primare αμα το γραφω καλα τον creek και εναν αλλον που δεν τον θυμαμε.
κατασταλαξα στον creek γιατι ειχα παρει δικα μου βινυλια με το ειδος μουσικης που ακουω και εμεινα ποιο πολυ ικανοποιημενος με τον ηχο του creek.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis