προτασεις για plasma..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: προτασεις για plasma..

Άρα πάμε πιο πολύ με γνώμονα τα χρήματα.
Κάτι σκέφτομαι αλλά με τέτοια κρίση, πολύ το σκέφτομαι.
Ενοείτε ρε Μιχαλιό.Μια U20 αρκεί στο 99% των περιπτώσεων.
Εξαιρέσεις είναι ο Bογιατζάκης:137: καί όσοι είναι ευαίσθητοι στο colour banding ή στο phosphor trailing(οπότε μπορεί και να έχουν πρόβλημα με τις πλασμα,γενικά)

Αλλά και ο Βογιατζάκης σειράς U πήρε..

Reaction score
0

το σκεφτομαι για την u20 στις 42 ιντσες με 500 ευρω..
χρηματικως δεν ειμαι και για πολα παραπανω...

τι λετε? να προχωρησω..?

Reaction score
223

θεωρητικα ποια ειναι και σε τι καλυτερη μεταξυ σειρας U και S ??
διοτι η G ειναι σημαντικα πιο ακριβη

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.774
Re: Απάντηση: προτασεις για plasma..

θεωρητικα ποια ειναι και σε τι καλυτερη μεταξυ σειρας U και S ??
διοτι η G ειναι σημαντικα πιο ακριβη

Η S έχει FI, η U όχι. Μία παραπάνω έισοδο HDMI, αν θυμάμαι καλά.

efo

Reaction score
0

τρεις hdmi έχει η s.
Μόνο 2 η u ρε παιδιά; Πολύ οριακό.

Reaction score
0

Γιατι, σκοπευεις να χρησιμοποιησεις 3 hdmi συσκευες ταυτοχρονα?...

efo

Reaction score
0

Γιατι, σκοπευεις να χρησιμοποιησεις 3 hdmi συσκευες ταυτοχρονα?...
Χρησιμοποιώ ήδη 2 και είναι πολύ ωραίο που υπάρχει και μια θύρα ακόμη και κάθεται.

Reaction score
0

Δεν είναι καθόλου κακή τηλεόραση για τα 419 ευρώ που την αγόρασα πριν το μουντιάλ από multirama, σε HD είναι απίστευτη,αλλά παζάρεψε να πετύχεις την τιμή που προανέφερα.Το thread καταγγελίας έχει να κάνει με την μαρκετίστικη συμπεριφορά της panasonic κυρίως και όχι τόσο με την ποιότητα της tv.

Reaction score
0

για εκει καταληγω..
το multirama δεν την εχει πλεον, αν και εμφανιζεται στο site τους..
στα public υπαρχει μονο στα 499 αλλα λιγα κομματια..
τους ρωτησα αν πεφτει η τιμη για μετρητοις αλλα τζιφος..

Reaction score
0

Χρησιμοποιώ ήδη 2 και είναι πολύ ωραίο που υπάρχει και μια θύρα ακόμη και κάθεται.
Πολυ ωραιο ειναι να εχεις μια θυρα που να καθεται?? Εγω θα αισθανομουν ασχημα εαν ειχα δωσει περιττο χρημα για μια θυρα που δεν χρειασζομαι...

Reaction score
0

επειδή δε γουστάρω λογοκρισίες επανέρχομαι κύριε που επεξεργαστήκατε το μήνυμά μου.Θεωρείτε ότι δεν πρέπει ο ενδιαφερόμενος να γνωρίζει για ένα θέμα που έχει αναγκάσει δεκάδες κατόχους της συγκεκριμένης TV να προβούν σε καταγγελίες και πιθανότατα σε αγωγές εν συνεχεία κατά της Panasonic;Θα με ενδιέφερε η άποψή σας..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

επειδή δε γουστάρω λογοκρισίες επανέρχομαι κύριε που επεξεργαστήκατε το μήνυμά μου.Θεωρείτε ότι δεν πρέπει ο ενδιαφερόμενος να γνωρίζει για ένα θέμα που έχει αναγκάσει δεκάδες κατόχους της συγκεκριμένης TV να προβούν σε καταγγελίες και πιθανότατα σε αγωγές εν συνεχεία κατά της Panasonic;Θα με ενδιέφερε η άποψή σας..

Δεν θέλω Links για τούς δίπλα.
Στείλε pm αν καίγεσαι τόσο.
Αν σ αρέσει.

efo

Reaction score
0

Πολυ ωραιο ειναι να εχεις μια θυρα που να καθεται?? Εγω θα αισθανομουν ασχημα εαν ειχα δωσει περιττο χρημα για μια θυρα που δεν χρειασζομαι...
Δηλαδή εσύ ότι απαρχαιωμένη σύνδεση έχει η tv σου τη χρησιμοποιείς;
Χρησιμοποιείς ας πούμε s video ;
Χρησιμοποιείς ας πούμε τον τρισάθλιο media player ;
Και ναι μια hdmi για να κάθεται τώρα είναι μια χαρά, έχω συνδέσει xbox, ac ryan playon hd mini και αν ποτέ θελήσω να συνδέσω λαπτοπ ( ή tablet που σχεδιάζω να αγοράσω ) έχω κενή θύρα.
Και ναι είναι σπάσιμο να πρέπει να βγάζεις μια συσκευή από τη θύρα για να συνδέεις μια άλλη

Reaction score
0

Δηλαδή εσύ ότι απαρχαιωμένη σύνδεση έχει η tv σου τη χρησιμοποιείς;
Χρησιμοποιείς ας πούμε s video ;
Χρησιμοποιείς ας πούμε τον τρισάθλιο media player ;
Και ναι μια hdmi για να κάθεται τώρα είναι μια χαρά, έχω συνδέσει xbox, ac ryan playon hd mini και αν ποτέ θελήσω να συνδέσω λαπτοπ ( ή tablet που σχεδιάζω να αγοράσω ) έχω κενή θύρα.
Και ναι είναι σπάσιμο να πρέπει να βγάζεις μια συσκευή από τη θύρα για να συνδέεις μια άλλη
Αλλό λεω, μπορεις να αγορασεις το μοντελο με 600€ που εχει 2 hdmi θυρες, μπορεις να αγορασεις και το ιδιο μοντελο αλλα που εχει 3 hdmi θυρες με 620€. Εσυ θα συνδεσεις μόνο 2 το πολυ hdmi.
Γιατι λοιπον να παρεις το ακριβοτερο μοντελο με τα 3 hdmi και να αισθανεσαι και "πολυ ωραια"?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.774
Η σημαντική διαφορά, δεν είναι ο αριθμός των HDMI, αλλά το FI, i.e. Frame Interpolation.

Αν κάποιος δεν θέλει ή δεν του αρέσει το native refresh rate των 24fps, αγοράζει την S.

Reaction score
0

Εννοειται, αλλα απο κατι τετοιες λεπτομερειες γινεται η (μικρο)διαφορά στη τιμη και η διαφορροποιηση των μοντελων.

efo

Reaction score
0

Αλλό λεω, μπορεις να αγορασεις το μοντελο με 600€ που εχει 2 hdmi θυρες, μπορεις να αγορασεις και το ιδιο μοντελο αλλα που εχει 3 hdmi θυρες με 620€. Εσυ θα συνδεσεις μόνο 2 το πολυ hdmi.
Γιατι λοιπον να παρεις το ακριβοτερο μοντελο με τα 3 hdmi και να αισθανεσαι και "πολυ ωραια"?
Προτίμησα την s20 γιατί ήταν ακριβώς ίδια τιμή με την u20 στο σατουρν οπότε ποιός ο λόγος να μην προτιμήσω την s ;
Είχα διαβάσει και για προβληματάκια στη κίνηση για τη u οπότε για μένα η επιλογή ήταν ξεκάθαρη.
Αν κάτι θα αφαιρούσα από την τηλεόραση μου είναι ο media player που απλά είναι απαράδεκτος και φυσικά μου είναι άχρηστος μιας και χρησιμοποιώ ήδη το ac ryan play on hd mini.

Reaction score
0

Τι ειναι αυτος ο media player?
Για δωσε ακριβες λινκ της τηλεορασης να δω τα χαρακτηριστικα της:102:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.070
Members
38.525
Νεότερο μέλος