προτασεις μεχρι 500€

Reaction score
4
Απάντηση: προτασεις μεχρι 500€

ξερεις φιλε ποιο ειναι το προβλημα;Το οτι εγω ζητησα να μου προτεινετε καποια ηχεια συμφωνα με τι θελω εγω.Δεν ανοιξα το topic για συζητηση.αν το ηθελα αυτο θα ειχα ξεκιησει αλλιως.Και εχουμε καταφερει στις 100 γραμμες οι 10 να ειναι μονο προτασεις οι ποιες οι 8 ειναι για monitor , που ειπα πως δεν θελω, και οχι για ηχεια+ενισχυτη που απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλες και αυτο που ηθελα απο εσας ειναι να περιορισετε αυτες σε 1-2 ωστε μετα να διαλεξω..εχουμε η δεν εχουμε χασει το νοημα του topic που ανοιξα;ωραιο ειναι να κρινουμε,να σχολιαζουμε αλλα δεν ειναι το θεμα να αποκτησω γνωσεις.αν τις ειχα δεν θα ρωτησουσα.και αν τις ηθελα θα ανοιγα ,οπως λεω και παραπανω,αλλο topic.Απλα θελω να μου προτιενετε ηχεια συμφωνα με τις γνωσεις που εχετε εσεις οχι στον ηχο αλλα στο τι κυκλοφορει στην αγορα και ξεχωριζει ,προσεξτε αυτο,μεταξυ ομοειδων πραγματων.

ευχαριστώ πολύ
καταρχήν να σου πω ότι δεν έχεις άδικο όπως το περιγράφεις αλλά ούτε και είναι θέμα για να εξάπτεσαι. :102:

Δίνεις τα στοιχεία και ο καθένας προτείνει αυτό που θεωρεί καλύτερο. Είπες δεν θέλεις ενεργά - οκ !
Το να λες όμως "θέλω ένα ηχείο που παίζει μουσική" δεν προσδιορίζει κάτι αν δεν το ορίσεις αλλιώς.

Ποιο ηχείο λοιπόν έχεις ακούσει να "παίζει" μουσική και θέλεις κάτι ανάλογο ;
Τον συνδιασμό που λες ότι εξετάζεις τον έχεις ακούσει με την "μουσική σου" ;
(ΑΕ aegis-1 και NAD320BB)

Reaction score
140
Παρε 3 προτασεις για ηχειο βιβλιοθηκης που μαλλον θα σου αρεσουν

Tannoy Revolution DC4
Quad 12 L2
B&W 685

Σε κάθε περιπτωση όμως κανε έναν κοπο να πας να τα ακουσεις

Reaction score
2

Timbre δεν εξαπτομαι...το μονο που με εξαπτει ειναι η προεκλογικη περιοδος ... :)

αυτα που εχω ακουσει δυστυχως ειναι τα m audio-av40 και τιποτα παραπανω.
η μονη εμπειρια που εχω απο καλο ηχο ειναι απο ακουστικα.και αυτο που με εντυπωσιαζε ειναι το wide soundstage που ειχανε καποια..αυτο αναζητω και στα ηχεια ,γινεται; επισης
τρελαινομαι για treble και οχι για mid...σε βοηθησα;

Quad 12 L2 600 ευω. πολλα....
B&W 685 480 ευρω.πολλα
Tannoy Revolution DC4 359,00

με ξεφραγιασες!!! χεχε

ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια .

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Όταν η μεταξύ των ηχείων απόσταση είναι μόλις ένα μέτρο δεν μπορεί να έχεις καλή στερεοφωνική εικόνα. Βασικό η καλή-σωστή τοποθέτηση.
Επιπροσθέτως για καλή εικόνα βασικότατο ρόλο παίζουν και τα συνοδά αλλά και η ηχογράφηση.

Τα πρίμα οφείλουν να είναι ισορροπημένα σε σχέση με το υπόλοιπον άκουσμα και όχι να <<καπελώνουν>> το υπόλοιπο φάσμα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423
Re: Απάντηση: προτασεις μεχρι 500€

Ηλεκτρονική μουσική και ηχείο που να χρωματίζει.
Λογικά μετά από κανα μήνα θα θέλετε να τα πετάξετε απ το παραθυρο αλλά τα γούστα είναι γούστα.
Οπότε κάτι για να παίζει δυνατα:
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=+klipsch+rb+51&cat_id=

Ενισχυτής:
Τρανζιστορ:http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=yamaha+ax+397&cat_id=

Λάμπα:http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121217&proionID=1006
(εντάσεις δεν θα έχετε αλλά από παραμόρφωση και ''χρώμα'',φουλ)

Φυσικά υπάρχουν και τα παρακάτω σαν επιλογή:
http://www.audio-soul.gr/products.html
(Kingrex-trends-john blue).

A, και κανα jbl για ηχείο δεν θα ήταν κακό
Nα υποθέσω ότι τα είδες?

ξερεις φιλε ποιο ειναι το προβλημα;Το οτι εγω ζητησα να μου προτεινετε καποια ηχεια συμφωνα με τι θελω εγω.Δεν ανοιξα το topic για συζητηση.αν το ηθελα αυτο θα ειχα ξεκιησει αλλιως.Και εχουμε καταφερει στις 100 γραμμες οι 10 να ειναι μονο προτασεις οι ποιες οι 8 ειναι για monitor , που ειπα πως δεν θελω, και οχι για ηχεια+ενισχυτη που απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλες και αυτο που ηθελα απο εσας ειναι να περιορισετε αυτες σε 1-2 ωστε μετα να διαλεξω..εχουμε η δεν εχουμε χασει το νοημα του topic που ανοιξα;ωραιο ειναι να κρινουμε,να σχολιαζουμε αλλα δεν ειναι το θεμα να αποκτησω γνωσεις.αν τις ειχα δεν θα ρωτησουσα.και αν τις ηθελα θα ανοιγα ,οπως λεω και παραπανω,αλλο topic.Απλα θελω να μου προτιενετε ηχεια συμφωνα με τις γνωσεις που εχετε εσεις οχι στον ηχο αλλα στο τι κυκλοφορει στην αγορα και ξεχωριζει ,προσεξτε αυτο,μεταξυ ομοειδων πραγματων.

ευχαριστώ πολύ

Προτάσεις υπήρξαν αρκετές.Αλλά εσύ ξέρεις ακριβώς τι σου αρέσει.Οπότε πάρε σβάρνα μερικά καταστήματα και δες/άκουσε τα με τα δίκα σου αρχεία μουσικής.
Έχε και μια μεζούρα μαζί να δείς αν όντως χωράνε εκεί που θα τοποθετηθούν.

Φυσικά υπάρχει και η πιό οικονομική λύση:αγοράζεις ένα εκουαλάιζερ και φτιάχνεις τις συχνότητες όπως θες εσύ.:126:

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: προτασεις μεχρι 500€

Ηλεκτρονική μουσική και ηχείο που να χρωματίζει.
Λογικά μετά από κανα μήνα θα θέλετε να τα πετάξετε απ το παραθυρο αλλά τα γούστα είναι γούστα.
Οπότε κάτι για να παίζει δυνατα:
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=+klipsch+rb+51&cat_id=
To RB-51 δεν τού κάνει διότι έχει το bass reflex πίσω. Από RB-61 και πάνω...

Reaction score
4

Σε τι απόσταση θα κάθεσαι, είπαμε ; :422:

Τι θα έχεις πίσω σου και πως είναι ο 'περιβάλλον' χώρος που θα στηθούν ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος