- Reaction score
- 4
Απάντηση: προτασεις μεχρι 500€
Δίνεις τα στοιχεία και ο καθένας προτείνει αυτό που θεωρεί καλύτερο. Είπες δεν θέλεις ενεργά - οκ !
Το να λες όμως "θέλω ένα ηχείο που παίζει μουσική" δεν προσδιορίζει κάτι αν δεν το ορίσεις αλλιώς.
Ποιο ηχείο λοιπόν έχεις ακούσει να "παίζει" μουσική και θέλεις κάτι ανάλογο ;
Τον συνδιασμό που λες ότι εξετάζεις τον έχεις ακούσει με την "μουσική σου" ;
(ΑΕ aegis-1 και NAD320BB)
καταρχήν να σου πω ότι δεν έχεις άδικο όπως το περιγράφεις αλλά ούτε και είναι θέμα για να εξάπτεσαι. :102:ξερεις φιλε ποιο ειναι το προβλημα;Το οτι εγω ζητησα να μου προτεινετε καποια ηχεια συμφωνα με τι θελω εγω.Δεν ανοιξα το topic για συζητηση.αν το ηθελα αυτο θα ειχα ξεκιησει αλλιως.Και εχουμε καταφερει στις 100 γραμμες οι 10 να ειναι μονο προτασεις οι ποιες οι 8 ειναι για monitor , που ειπα πως δεν θελω, και οχι για ηχεια+ενισχυτη που απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλες και αυτο που ηθελα απο εσας ειναι να περιορισετε αυτες σε 1-2 ωστε μετα να διαλεξω..εχουμε η δεν εχουμε χασει το νοημα του topic που ανοιξα;ωραιο ειναι να κρινουμε,να σχολιαζουμε αλλα δεν ειναι το θεμα να αποκτησω γνωσεις.αν τις ειχα δεν θα ρωτησουσα.και αν τις ηθελα θα ανοιγα ,οπως λεω και παραπανω,αλλο topic.Απλα θελω να μου προτιενετε ηχεια συμφωνα με τις γνωσεις που εχετε εσεις οχι στον ηχο αλλα στο τι κυκλοφορει στην αγορα και ξεχωριζει ,προσεξτε αυτο,μεταξυ ομοειδων πραγματων.
ευχαριστώ πολύ
Δίνεις τα στοιχεία και ο καθένας προτείνει αυτό που θεωρεί καλύτερο. Είπες δεν θέλεις ενεργά - οκ !
Το να λες όμως "θέλω ένα ηχείο που παίζει μουσική" δεν προσδιορίζει κάτι αν δεν το ορίσεις αλλιώς.
Ποιο ηχείο λοιπόν έχεις ακούσει να "παίζει" μουσική και θέλεις κάτι ανάλογο ;
Τον συνδιασμό που λες ότι εξετάζεις τον έχεις ακούσει με την "μουσική σου" ;
(ΑΕ aegis-1 και NAD320BB)