προταση πικαπ

Reaction score
17
Καταρχην καλησπερα σας.Προ μηνος εχοντας αγορασει για το μικρο χωρο-γραφειο, εναν pioneer a10 και τα ηχεια magnat 200, για να ακουω ξανα τα βυνιλια μου μετα απο 15 χρονια αποχης, μαλλον δεν μενω ικανοποιημενος απο το technics slbd22 το οποιο ανεστησα απο την αχρηστεια.Θα ηθελα μια προταση σε πικαπ που να δω διαφορα σε σχεση με το παλιο μου technics, και να συμβαδιζει με το υπολοιπο στερεοφωνικο μου, θα ακουω ροκ και hard rock.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.494
Πρέπει να υπάρχουν κάποια εισαγωγικά μοντέλα της Project τα οποία να σε καλύπτουν. Μπες στο site του Ορφέα να δεις τι υπάρχει, κάνε μια επιλογή κι έλα να την συζητήσουμε.

Reaction score
325
Για μένα μια χαρά είναι και αυτά αν και όλοι λένε ότι από ήχο είναι καλύτερα τα project πάντως από εμφάνιση υπερτερούν τα dual. Πάρε κάτι στα χρήματα σου από αυτά τα τρία και απλά άκου την μουσικούλα σου. Μετά σιγά αναβαθμίζεις είτε με μια κεφαλή είτε με ένα ολοκαίνουργιο πικαπ. Είναι κρίμα να χάσεις την μαγεία του βινύλιου

Reaction score
1.173
Ενδεχομένως να χρειάζεται καλές ρυθμίσεις η κεφαλή σου. Είσαι σίγουρος για αυτές; Τι κεφαλή φοράει ο βραχίονας σου;

Reaction score
17
Ναι απλα θελω να ξερω αν ενα συγχρονο πικαπ της ταξεως 250+€ αν ειναι καλυτερο απο το παλιο μου pmount με την φτηνη βελονα των 29€

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Μην το πάρεις προσωπικά, το BD22 δεν ήταν πικάπ, βάσανο ήταν. Παρουσιάζει έντονα προβλήματα ανάδρασης, και το ίδιο ισχύει και γι' αυτά τα φθηνά σανίδια που τα πουλάνε καινούργια σε τιμές 200 - 400€ - και παραπάνω ακόμη. Βάλε ένα 50άρι ακόμη και πάρε αυτό. Το ξέρω πως δεν έχει καπάκι και κεφαλή, αλλά είναι πικάπ.

Reaction score
32
Θα βοηθούσε το φίλο και όσους ακόμη ενδιαφέρονται, μεταξύ αυτών κι εγώ, να υπήρχε μια παράθεση ορισμένων μοντέλων ανά κάποια κατηγορία χρημάτων, σύμφωνα με τις γνώμες μελών; πχ στα 500€, στα 200€ κλπ

Δηλαδή ποια θα θεωρούσατε τα καλύτερα στα αντίστοιχα χρήματα.

Last edited by a moderator:

Reaction score
17
Σαφως και μου κανει.Αλλα θελει και να επενδυσεις γιατι του λειπουν κεφαλη και καπακι

Reaction score
221
το εισαγωγικο project ειναι μια χαρα σε συνδιασμο με τα υπολοιπα,θα σε ικανοποιησει

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo