28 Δεκεμβρίου 2008 #1 K kinezos69 Μηνύματα 52 Reaction score 0 συνδέω το λαπτοπ(toshiba) με καλώδιο hdmi σε τηλεόραση LCD SAMSUNG 40Α656. απο εικόνα έχω τέλεια αλλά καθόλου ήχο από tv, μόνο από το λαπτοπ. τι γίνεται?
συνδέω το λαπτοπ(toshiba) με καλώδιο hdmi σε τηλεόραση LCD SAMSUNG 40Α656. απο εικόνα έχω τέλεια αλλά καθόλου ήχο από tv, μόνο από το λαπτοπ. τι γίνεται?
29 Δεκεμβρίου 2008 #2 smooth criminal Μηνύματα 2.489 Reaction score 1 Απάντηση: πρόβλημα ήχου σε σύνδεση hdmi απο λάπτοπ σε lcd tv Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα δεν μου φαινεται για προβλημα. Μαλλον δεν ρυθμισες να βγαινει ο ηχος απο την hdmi εξοδο.
Απάντηση: πρόβλημα ήχου σε σύνδεση hdmi απο λάπτοπ σε lcd tv Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα δεν μου φαινεται για προβλημα. Μαλλον δεν ρυθμισες να βγαινει ο ηχος απο την hdmi εξοδο.
31 Δεκεμβρίου 2008 #3 A alkman Μηνύματα 417 Reaction score 228 θα πρέπει να ρυθμίσεις να βγαίνει ο ήχος από HDMI. Control panel --> Sound and Audio Devices --> Audio TAB (Default Device)... Δοκίμασέ το και θα είσαι ΟΚ... Χρόνια πολλά
θα πρέπει να ρυθμίσεις να βγαίνει ο ήχος από HDMI. Control panel --> Sound and Audio Devices --> Audio TAB (Default Device)... Δοκίμασέ το και θα είσαι ΟΚ... Χρόνια πολλά