- Reaction score
- 3
Καλησπέρα παίδες,
θέλω να ρωτήσω κάτι, έχω κατεβάσει μια ταινία 3d και προσπαθώ να την δω στην τηλεόραση, η ταινία είναι με δυο εικόνες (δίπλα - δίπλα) . θέλω να παίξω την ταινία από τον υπολογιστή (ati HD 4800) και να την προβάλω σε μια panasonic TX-L47ET5E. διάβασα στις οδηγίες της τηλεόρασης και έπαιξα με όλες τις επιλογές του 3d (δίπλα-δίπλα , πάνω-κάτω κτλ..) άλλα τίποτα... επίσης λίγο κάτι ρυθμίσεις σε mpc και vlc , κάτι crop k wall, γενικά ότι βρήκα στο νετ και αφού δεν έγινε τίποτα ....
τα έκανα όλα απεγκατάσταση και έβαλα το mpc hc (μιας και ήταν το 1ο στις προτάσεις ) αλλά και πάλι δε βγαίνει άκρη με τις ρυθμίσεις από την τηλεόραση... μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος με τις ρυθμίσεις στο συγκεκριμένο θέμα....
(όταν βλέπω κάποια απλή ταινία 2d η τηλεόραση την μετατρέπει σε 3d άπλα με το πάτημα του κουμπιού... (όχι ότι είναι πραγματικό 3d άλλα.... )
θέλω να ρωτήσω κάτι, έχω κατεβάσει μια ταινία 3d και προσπαθώ να την δω στην τηλεόραση, η ταινία είναι με δυο εικόνες (δίπλα - δίπλα) . θέλω να παίξω την ταινία από τον υπολογιστή (ati HD 4800) και να την προβάλω σε μια panasonic TX-L47ET5E. διάβασα στις οδηγίες της τηλεόρασης και έπαιξα με όλες τις επιλογές του 3d (δίπλα-δίπλα , πάνω-κάτω κτλ..) άλλα τίποτα... επίσης λίγο κάτι ρυθμίσεις σε mpc και vlc , κάτι crop k wall, γενικά ότι βρήκα στο νετ και αφού δεν έγινε τίποτα ....
τα έκανα όλα απεγκατάσταση και έβαλα το mpc hc (μιας και ήταν το 1ο στις προτάσεις ) αλλά και πάλι δε βγαίνει άκρη με τις ρυθμίσεις από την τηλεόραση... μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος με τις ρυθμίσεις στο συγκεκριμένο θέμα....(όταν βλέπω κάποια απλή ταινία 2d η τηλεόραση την μετατρέπει σε 3d άπλα με το πάτημα του κουμπιού... (όχι ότι είναι πραγματικό 3d άλλα.... )