- Reaction score
- 283
Καλησπερα ειμαι ειμαι εδω και 10 χρονια κατοχος ενος Nottigham analoge Horizon το οποιο ειναι σε εξαιρετικη κατασταση,ειχα ενα προβλημα με τον βραχιονα τον οποιο και αντικατεστησα με ενα ολκαινουργιο ΡΒ 251 στη συνεχεια εγινε η ανακαλωδιωση του με van de hul και επαιζε εξαιρετικα.Το πικαπ παιζει με ενισχυτη unico se o οποιος εχει εσωτερικα πλακετα phono.Καποια στιγμη ειχαν ενα ατυχημα με την κεφαλη(στραβωσε η Βελονα)στη συνεχεια καταφερε ο τεχνικος να την φερει στα ισια της,και υπηρξε βεβαια προιδοποιηση απο μερους του οτι μπορει να μην ακουγεται το ιδιο καλα.Τεσπα βαζουμε την κεφαλη πανω και βλεπω οτι οντως δεν εχει σωστο ηχο οπου και το απεδωσα στην κεφαλη,Ο ηχος ηταν θολος πολυ μπασο φουσκωμενο,πριμα ανυπαρκτα και μια αισθηση οτι ο ηχος ηταν αδυναμος με χαμηλη ενταση..Μετα αλλαζω κεφαλη τοποθετω καινουργια και οταν ηρθε η ωρα να παιξει προς μεγαλη μου εκπληξη παλι μια απο τα ιδια(χαλια ο ηχος)Μετα αποφασιζω να παω τον βραχιονα για ελεγχο της καλωδιωσης μετρησαμε αντιστασεις, ελεγξαμε γειωσεις τα παντα ηταν οκ.Τωρα κατεληξα να παω τον ενισχυτη για ελεγχο στον τεχνικο μηπως εχει καποιο προβλημα η πλακετα του phono,επισης εχω και ενα μικρο θεμα με τον σελεκτορα,οπου θα καθαριστει,εντω μεταξυ το cdplayer παιζει αψογα.Επειδη ο τεχνικος θα καθυστερησει αρκετα να τον κοιταξει,και εγω δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να φταιει θα ηθελα τα φωτα σας,και γενικως απο την εμπειρια σας καποιες γνωμες για το τι μπορει να φταιει,ευχαριστω!