2 Ιουλίου 2016 #1 H HERBAMANOS Μηνύματα 6 Reaction score 0 Ρε παιδιά πρόγραμμα vst για μετατροπή μιας φωνής σε πολλές κάτι σαν χορωδία, Υπάρχει ????
3 Ιουλίου 2016 #2 stefanos604 Αρθρογράφος Editor Μηνύματα 870 Reaction score 1.204 ΝΑΙ: πχ ToChoirsX VSTμετατρέπει μια φωνή σε 8 ή 14 συγχρονισμένες αρμονικές φωνές , κάθε μια με το δικό της τονικό ύψος και με παραλλαγές του vibrato.
ΝΑΙ: πχ ToChoirsX VSTμετατρέπει μια φωνή σε 8 ή 14 συγχρονισμένες αρμονικές φωνές , κάθε μια με το δικό της τονικό ύψος και με παραλλαγές του vibrato.
3 Ιουλίου 2016 #3 H HERBAMANOS Μηνύματα 6 Reaction score 0 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ stefanos604 Το είδα το video αυτό ακριβώς θέλω.Πού μπορώ να το βρω είναι free vst ??????
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ stefanos604 Το είδα το video αυτό ακριβώς θέλω.Πού μπορώ να το βρω είναι free vst ??????
3 Ιουλίου 2016 #5 H HERBAMANOS Μηνύματα 6 Reaction score 0 ΤΟ ΕΝΤΟΠΊΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΆΡΕΙ ΤΟ DOWNLOAD
3 Ιουλίου 2016 #6 stefanos604 Αρθρογράφος Editor Μηνύματα 870 Reaction score 1.204 Δες κάποιο παρόμοιο εδώ:
4 Ιουλίου 2016 #7 H HERBAMANOS Μηνύματα 6 Reaction score 0 Αν έχει κανείς το vst ChoirsX μπορεί να μού το στείλει στο email μου.Δεν μπορώ να το βρω free πουθενά. Ευχαριστώ πολύ. Το email μου είναι : [email protected]
Αν έχει κανείς το vst ChoirsX μπορεί να μού το στείλει στο email μου.Δεν μπορώ να το βρω free πουθενά. Ευχαριστώ πολύ. Το email μου είναι : [email protected]
4 Ιουλίου 2016 #8 xfader Segregation supporter Administrator Μηνύματα 39.746 Reaction score 97.514 Το ChoirsX είναι εμπορικό πρόγραμμα και δεν δίνεται free. Η ανταλλαγή πειρατικού λογισμικού απαγορεύεται στο AVSite.
Το ChoirsX είναι εμπορικό πρόγραμμα και δεν δίνεται free. Η ανταλλαγή πειρατικού λογισμικού απαγορεύεται στο AVSite.