ραφι exelixis

Reaction score
7.333
το κλασσικο ραφι της εταιρειας σε μαυρο χρωμα (mdf), με ποδια υψους (καθαρο) 14 cm,επιφανεια ραφιου 60Χ40 cm, 20 ευρω.

Reaction score
7.333
Απάντηση: ραφι exelixis

Θα ανεβασω συντομα,απλα να πω οτι δεν μπορω να το στειλω επαρχια γιατι ειναι αρκετα βαρυ και δυσκολο να το συσκευασω με ασφαλεια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

φωτο
γιατι μαλλον το θελω αθηνα εννοηται

Reaction score
7.333

βαριομουν να βγαλω τη nikon και εβγαλα απο το κινητο,χαλια οι φωτος αλλα μπορειτε να παρετε μια ιδεα

Reaction score
103

δεν ξερω τι εχει γινει με τον προυγουμενο φιλο,αν δεν το θελει το περνω εγω τωρα 6987111650

Reaction score
7.333

Πωληθηκε,ευχαριστω τα μελη που ενδιαφερθηκαν και το σαιτ για τη φιλοξενια

Reaction score
7.333

εχει σημασια να πω το ονομα του? το πηρε το ΠΡΩΤΟ μελος απο Αθηνα που με p.m. ειπε οτι το θελει σιγουρα και εδωσε και το τηλεφωνο του για αμεση επικοινωνια.
Τονιζω το "πρωτο" γιατι τον τελευταιο καιρο κανω ενα ξεσκαρταρισμα σε διαφορα που περισσευουν και εχω μεινει εκπληκτος απο την ασυνεπεια καποιων μελων πανω στο θεμα των αγγελιων.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Δεν εχει σημασια απλα , στα εκτος pm νομζω οτι ημουν πρωτος.

Reaction score
7.333

Εχεις δικιο σε αυτο,αλλα το μηνυμα σου ηταν "βαλε φωτο γιατι μαλλον το θελω". Στο μεταξυ ηρθε μηνυμα απο μελος που ειπε "το θελω και παρε με τηλεφωνο". Εσυ τι θα εκανες στη θεση μου?
Προσωπικα δεν γνωριζω κανεναν απο εσας και δεν ειχε καμια σημασια για μενα ποιος θα το επαιρνε,αλλα απο την αλλη οπως ειπα εχουν συμβει διαφορα και...καταλαβαινεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Εδω γυρω εχω πουλησει πολλα πραματα-παρα πολλα
μονο 2 φορες ειχα προβλημα , με τους αγοραστες.Και απο τις 2 εμαθα πολλα πραματα.
ενιγουει δικο σου ηταν, και εσυ κρινεις που θα το δωσεις.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.429
Members
38.695
Νεότερο μέλος
AudioFuture