ρεζουμέ....γιατί στο μυαλό μου τα έχω κάνει σαλάτα

jp

Reaction score
0
έχωντας στην κατοχή μου τηλεόραση full Hd εδώ και 8 μήνες θέλω να πιστέυω ότι ήρθε ο καιρος να πάρω και μια συσκευη που να παίζει hd.
Δεδομένου του ότι ο ¨πόλεμος¨ τελικά μάλλον θα με βρει χαμένο γιατί:
1) Εχω ανεκμετάλλευτες τις δυνατότητες της τηλεορασης μου και καθως η τεχνολογια καλπαζει (πχ deep color)...... δεν θα ήθελα να φτασω στο σημείο να χρειάζομαι και τηλεόραση στο τέλος
2) Η συσκευη την οποία λέω να αγοράσω ειναι το ps3 οπότε στην τελική αν ακόμη και το σκηνικο αλλάξει και οδηγηθουμε σε επικράτηση του hd dvd να έχω τουλαχιστον την παιχνιδομηχανη

θα ήθελα να κάνετε πιθανές παρατηρησεις που πιθανον να με παρακινήσουν,με κρατήσουν σε αναμονή ή ακόμη και να με αποτρέψουν από αυτην την κίνηση.
Στην περίπτωση πάντως του πρώτου θα ήθελα να μάθω για το ps3 τα εξής:
1) Οι συσκευή είναι κλειδωμένη σε region (για να δω την πιθανότητα να κάνω την αγορά απο Ευρώπη -Αμερική);
2) Υπάρχει κλείδωμα και στα δισκακια;

Ευχαριστω για την υπομονή να διαβάσετε όλο αυτο το τυφλοσούρτι και αναμένω για την απάντηση σας.

ΕΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ-ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟ-ΘΟΛΩΜΕΝΟ MEMBER.

Reaction score
8
Απάντηση: ρεζουμέ....γιατί στο μυαλό μου τα έχω κάνει σαλάτα

Ακριβως τις ιδιες αποριες εχω & εγω μαζι σου.
Απο τυχη,πηραν οι δικοι μου μια sony με δωρο το ps με τον
60αρη δισκο & επειδη δεν το χρειαζονται το απεκτησα εγω.
Θελω να καταργησω το samsung 970 που εχω συνδεσει στον
προβολεα & να βαλω αυτο στην θεση του πιστευοντας οτι θα
μου δωσει λιγο καλυτερη εικονα σε 720.
Οποιος απο τους συντροφους γνωριζει ας μας δωσει απαντησεις
για να μαθουμε τι παιζει??

Reaction score
0
Λοιπόν:
Deep colour στα δισκάκια δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον.
Το PS3 είναι κλειδωμένο σε region ως προς τα DVD και όσα Blu-ray έχουν κλείδωμα. Τα παιχνίδια είναι region free.
Με τα Blu-ray υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα: τα δισκάκια της Fox είναι αυστηρά κλειδωμένα, αυτά της Warner είναι πάντα ξεκλείδωτα ενώ οι Sony & Disney βγάζουν και κλειδωμένα και ξεκλείδωτα. Υπάρχει μια λίστα εδώ που ανανεώνεται συνέχεια με όλες τις αμερικάνικες & ευρωπαϊκές κυκλοφορίες.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster