ρευμα ηχοσυστηματος

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να με καθοδηγησετε για το πως μπορω να εχω το καθαροτερο ρευμα στο ηχοσυστημα μου με την καλυτερη δυνατη προστασια. τωρα το μονο που εχω κανει ειναι να αλλαξω τα καλωδια ρευματος με pangea ac 9 για τον ενισχυτη και ac 14 για τις πηγες χρησιμοποιοντας ενα πολυμπριζο φθηνο crystal audio συνδεδεμενο στην πριζα του κλιματιστικου με δικη της ασφαλεια στον πινακα. καθε αποψη δεκτη- ευχαριστω.

Reaction score
5.685
καταρχας βγαλε το πολυπριζο απο το κλιματιστικο .
μετα πες μας ποσα διαθετεις για να αγορασεις φιλτρο , πολυμπριζο κλπ ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ρευμα ηχοσυστηματος

ατλας τσακιριδη

Reaction score
0

δηλάδη μου προτεινεις να συνδεσω το συστημα μεσω φιλτρου σε οποιαδηποτε πριζα του σπιτιου? το να χρησιμοποιησω θωρακισμενο καλωδιο απο μια ξεχωριστη πριζα για το συστημα ηχου προς τον πινακα με ξεχωριστη ασφαλεια θα ανεβαζε πολυ το κοστος?

Reaction score
5.685
το να χρησιμοποιησεις θωρακισμενο καλωδιο απο μια ξεχωριστη πριζα για το συστημα ηχου απο τον πινακα με ξεχωριστη ασφαλεια δεν θα ανεβαζε πολυ το κοστοςκαι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις ,αρκει να μην εχεις πανω το κλιματιστικο ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βελτιστη λυση
ξεχωριστες γραμμες (2-3)(ψηφιακα-τελικο-ους)
και αν ειναι δυνατο προστασια (οσο το δυνατο πιο ποιοτικη) ανα γραμμη

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ρευμα ηχοσυστηματος

το να χρησιμοποιησεις θωρακισμενο καλωδιο απο μια ξεχωριστη πριζα για το συστημα ηχου απο τον πινακα με ξεχωριστη ασφαλεια δεν θα ανεβαζε πολυ το κοστοςκαι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις ,αρκει να μην εχεις πανω το κλιματιστικο ...
οταν λεω οτι βαζω το πολυπριζο στην πριζα του κλιματιστικου εννοω οτι εχ αποσυνδεσει εντελως το κλιματιοστικο και χρησιμοποιω την πριζα του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το να παιζεις με ξεχωριστες γραμμες ειναι καλυτερο, ακομα καλυτερο ειναι να παιζεις και με προστασια,........

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas