ρυθμισεις

Reaction score
0
Γεια σας παιδια,επειδη ειμαι νεος στους υπολογιστες θελω μια σημαντικη βοηθεια απο εσας.Θελω να μεταφερω ηχο 7.ι απο τον υπολογιστη μου στον YAMAHA 659 για ταινιες και παιγνιδια.Μου απαντησαν καποια παιδια και που ειπαν οτι πρεπει να κανω και τις απαραιτητες ρυθμισεις τοσο στον υπολογιστη οσο και στον YAMAHA.Μου λετε σας παρακαλω (αν εχετε την καλοσυνη και την υπομονη) βημα προς βημα ποιες ρυθμισεις θα κανω?Ευχαριστω. Ξεχασα να σας πω οτι η μητρικη καρτα ειναι ASUS P5LD2 και μου ειπαν οτι μπορει να βγαλει ηχο 7.1 (εχει 6 minijacks).

Reaction score
0
Απάντηση: ρυθμισεις

Γιατι δεν βγαζεις ηχο απο την spdif out ? Την ψηφιακη εξοδο δηλαδη. Αν η ταινια που πραβαλεις υποστηριζει ηχο 7.1 και κανει το ιδιο και ο ενισχυτης τοτε απο την ψηφιακη εξοδο θα εχεις και 7.1

Reaction score
0
Η μητρική σου θα έχει ομοαξονική ή και οπτική έξοδο.
Σύνδεσε από εκεί το πισί με τον ενισχυτή σου, βάλε τον ενισχυτή σε auto (να αναγνωρίζει δηλαδή τί είδους σημα έρχεται αυτόματα) και θα παίζει πάντα ότι θέλεις. ;)

Reaction score
0
Η μητρική σου θα έχει ομοαξονική ή και οπτική έξοδο.
Σύνδεσε από εκεί το πισί με τον ενισχυτή σου, βάλε τον ενισχυτή σε auto (να αναγνωρίζει δηλαδή τί είδους σημα έρχεται αυτόματα) και θα παίζει πάντα ότι θέλεις. :prof:

Εννοείτε ότι θα ενεργοποιήσεις την οπτική (ή ομοαξονική) έξοδο στον υπολογιστή σου έτσι ώστε να βγάζει σήμα.
Δεν έχει άλλα ιδιαίτερα νομίζω, αν θέλεις για ποιό πολλές ρυθμίσεις μπορείς να δοκιμάσεις και το ac3filter.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale