ρυθμιση χρωματων σε lg7000.

Reaction score
0
καλησπερα σ΄ολους.προσφατα αγορασα μια lg 7000 37i .oλα ο.κ μεχρι που προσπαθησα να διορθωσω τα χρωματα.μετα απο απειρες εναλακτικες απλα καταφερα να δειχνουν καπως φυσικα.αν μπορει να βοηθησει καποιος γιατι το εγχειριδιο δε βοηθαει καθολου.ελπιζω συντομα να δω μια αληθινη εικονα.ευχαριστω πολυ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το μόνο της πρόβλημα όσον αφορά στα χρώματα από όσα έχω δει και διαβάσει είναι ότι είναι λίγο υπερτονισμένο το πράσινο... πολύ λίγο όμως...

Θα σου πω κάποια νούμερα που έχω βάλει εγώ το βράδυ...

Reaction score
0
Στη σειρά 7000 εμφανίζεται το πρόβλημα με την ξαφνική κατάπτωση της φωτεινότητας όλου του πάνελ όταν ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει το black level στο high κατά τη διάρκεια μιας σκοτεινής σκηνής;

GDK

Reaction score
0
Απάντηση: ρυθμιση χρωματων σε lg7000.

και εγω αγορασα την 37lg7000 και ειμαι απογοητευμενος με τα χρωματα της.
οταν την ανοιγω το πρωι μου θυμιζει την T.V που ειχαμε αγορασει πριν 20 χρονια!
τι να πω. κριμα τα 800euro. τι ρυθμισεις να κανω μηπως βρω την υγεια μου?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σε όλα τα test πάντως την θεωρούν πάρα πολύ καλή στην απόδοση των χρωμάτων...

Και με όσα test έχω κάνει είναι πραγματικά πολύ καλή....

Μπορεί φυσικά κάποιος να έχει συνηθίσει τα πολύ έντονα χρώματα που ίσως κάποιες άλλες lcd έχουν... αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι σωστά...

Εγώ αυτό που έχω κάνει είναι να βάλω την απόδοση στο G2 γιατί το κόκκινο φεύγει ελάχιστα σύμφωνα με test που έχω διαβάσει στο εξωτερικό αλλά και με patern που έχω τεστάρει εγώ... με το g2 πετυχαίνω το μοβ να μην ροζίζει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στη σειρά 7000 εμφανίζεται το πρόβλημα με την ξαφνική κατάπτωση της φωτεινότητας όλου του πάνελ όταν ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει το black level στο high κατά τη διάρκεια μιας σκοτεινής σκηνής;
Το black level να είναι στο χαμηλό καλύτερα...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.237
Members
38.541