argi
"Επαγγελματίας"
- Μηνύματα
- 30.024
- Reaction score
- 6.876
λοιπον σε μια κανατα βαζουμε τεμαχισμενα
πορτοκαλια μανταρινια μηλα αχλαδια
προσθετουμε γκαζοζα* και συμπληρωνουμε με σαγκρια, προσωπικα δουκευω την δον (κατι)
ειναι απο την μουρθια , και απο εκει εχουμε ενα εθελοντη στην δουλεια μου.
Σπραιτ και αλλα πραματα που γλυκιζουν σε αμερικαν μπαρ ......
αφηουμε καμμια ωριτσα ψυγειο και ασπρο πατο.
* οι ισπανοι την λενε γκασεοσα , και γνωστη ειναι η λα κασερα.........
πορτοκαλια μανταρινια μηλα αχλαδια
προσθετουμε γκαζοζα* και συμπληρωνουμε με σαγκρια, προσωπικα δουκευω την δον (κατι)
ειναι απο την μουρθια , και απο εκει εχουμε ενα εθελοντη στην δουλεια μου.
Σπραιτ και αλλα πραματα που γλυκιζουν σε αμερικαν μπαρ ......
αφηουμε καμμια ωριτσα ψυγειο και ασπρο πατο.
* οι ισπανοι την λενε γκασεοσα , και γνωστη ειναι η λα κασερα.........