σε απογνωση για αγορα βιντεοκαμερας !

Reaction score
0
καλησπερα και ζηταω προκαταβολικα αν υπαρχει αναρτηση ηδη το τελευταιο 6μηνο !.
εχω ψαξει και δεν βρηκα κατι αντιστοιχο για τους τελευταιους μηνες !.

εχω αποφασισει εδω και λιγες μερες να αγορασω μια βιντεοκαμερα (με δοσεις) το πααρα πολυ μεχρι 600-650 euro με σκληρο δισκο.
ειδα 2-3 αναμεσα τους και η JVC GZ-HD300 η οποια με αφησε ικανοποιημενο απο οσα βιντεο ειδα στο youtube και τα χαρακτηριστικα της (3 ccd) κτλ..
ειμαι γραφιστας εγω δουλεψει σε ενα τοπικο καναλι σαν μοντερ (ανιδικευτος μεν) αλλα με καμερες δεν εχω σχεση !.
μπορει καποιοσ αγιος ανθρωπος να μου προτεινει μια ''καλη'' στα 600-650 μετα βιας ?.

την χρειαζωμαι κυριως για ταινιες μικρου μηκους για διαγωνισμους, σποτακια κτλ !.
σας ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να βρεθει καποιος αγιος ανθρωπος :(

Reaction score
0
Απάντηση: σε απογνωση για αγορα βιντεοκαμερας !

υ.γ. επειδη θα αγορασω και τριποδα σιγουρα θα επιθυμουσα ενα μοντελο το οποιο ο τριποδας να μην εχει πανω απο 100 euro !.

βεβαια με αφορα αμεσα η ληψη σε μερα & νυχτα (φεγγαρι κτλ) και τα χρωματα παιζουν μεγιστο ρολο !

Reaction score
3

Το καλή στα χρήματα που αναφέρεις είναι οριακό.
Επειδή είμαι κι εγώ στο ψάξιμο αυτή τη περίοδο και έχω διαβάσει και αρκετά στο διαδίκτυο, οι πιο καλές λύσεις είναι οι: Panasonic TM700 & Canon HF-S21.
Βέβαια κοστίζουν γύρω στο χιλιάρικο αλλά το αξίζουν και με το παραπάνω.
Τον σκληρό δίσκο να τον ξεχάσεις (λόγω ευαισθησίας) και να πάρεις με flash memory ή/και εσωτερική μνήμη.

Και για να μην ξεχάσω: Καλωσόρισες στην παρέα μας.

Reaction score
0

ευχαριστω καταρχν για το καλοσωρισμα και κατα 2ον για την τοσο αμεση απαντηση !..
αλλα δυστηχως επειδη ειμαι ηδη στο ταμειο ανεργιας :p η τιμη του χιλιαρικου ισουται με 2 εγκεφαλικα και ενα καρδιακο για μενα !. την τιμη που προανεφερα την εχω ξεπερασει κατα πολυ αν σκεφτεις οτι ξεκινησα με γνωμονα τα 500 !. τωρα μολις ειδα μια Canon 550D η οποια ... δεν καταλαβα κιολας αν ειναι ψηφιακη η βιντεοκαμερα !!...χεχε

οπως και να χει αν ξεπερναει το οτιδηποτε τα 650 ευρω ειναι απαγορευμενο για μενα !

Reaction score
3

Η ανεργία είναι το 2ο χειρότερο πρόβλημα (μετά την υγεία) και σε καταλαβαίνω μιας και έχω περάσει κι εγώ από αυτό το στάδιο στην καλύτερή μου ηλικία και μάλιστα για 3 περίπου χρόνια και όχι συνεχόμενα.
Δεν αποτελεί όμως λόγο για εγκεφαλικό, κλπ ή την απόγνωση που αναφέρεις.
Μιας και είσαι γραφίστας, έχει κοιτάξει για κάποια προγράμματα επιδοτούμενα από ΕΚ (νομίζω ΕΣΠΑ λέγεται) που θα σε βοηθήσει στην αγορά της κάμερας αφού θα τη χρησιμοποιείς ως μέσο εργασίας και όχι αναψυχής;
Επίσης μπορείς να νοικιάζεις κάθε φορά που θα την χρειάζεσαι, και έτσι θα μπορέσεις να αγοράσεις μια καλύτερη αργότερα με αποταμίευση ενός μικρού ποσού ανά διαστήματα.

Reaction score
0

αυτο με το εσπα δεν το ηξερα αλλα φανταζωμαι πως το δινουν μονο σε οσους εχουν επιχειρισεις κτλ !.
εγω πιο πολυ την χρειαζωμαι για δηλωσεις σε διαφορους διαγωνισμους για σποτ κτλ και τοοοσο επαγγελματικα απλα ενα ωραιο αποτελεσμα !.
αυτη που εχει αφησει μια καλη εντυπωση οπως ειπα ειναι η JVC HD Everio GZ-HD3
που εχει καλη τιμη απλα λεω μηπως εχει βγει καποια καλυτερη μεχρι τα 600 ευρω περιπου !

Reaction score
3

Υπάρχει και μια σειρά της Sanyo η Xacti, η οποία έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε γνωστό μου που την αγόρασε.

Reaction score
0

χμ συμπαθητικη αλλα οχι γι αυτο που ψαχνω ;P. οπωσ και να χει ευχαριστω και ελπιζω να μου δωσει και κανεις αλλος την συμβουλη του :(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός