στα 4+1 η εγγυηση της Sony για LCD

Reaction score
0
μετά πληρωμής φυσικά οπως δείχνει η σελίδα εδώ ...

αλλά τι θέλει να πετύχει με αυτή την κίνηση?
α) έχω καλό προιόν και δίνω καλή εγγύηση σε όποιον την θέλει και την πληρώνει?
β) δεν εχω καλό προιόν και υπάρχουν προβλήματα σερβις αλλά για να ηρεμίσω τον κόσμο του δίνω μια ακόμα επιλογή
γ) ειμαι η σονυ και κάνω ότι θέλω ντε και σονυ!!! αλλάζω τα μοντέλα κάθε χρόνο αλλά δίνω support!!!
δ) καλύπτω τα τοπικά μαγαζιά και "σκοτώνω" όποιον αγοράζει από ιντερνετ?

δεν ξέρω ... καμια ιδεα ... η απλά ενα κόλπο για ακόμα 200€ καπέλο στην τιμή ...

Reaction score
1
Εxtra εγγύηση δίνουν όλες οι εταιρίες επί πληρωμή , που το περίεργο;

VG

Reaction score
0
Δινει 1 χρονο εγγυηση οπως ειναι υποχρεωμένη από τον νόμο,και απο εκει και πέρα πουλάει για ότι παραπανω, εφόσον έχει κρίνει ότι στα 1+4 δεν περιμένει σοβαρο αριθμό βλαβών.

Reaction score
0
Δεν εχει και πολύ νόημα ... Εαν το μοντέλο δεν βγάλει προβληματα βρεφικής ηλικιας (3-4 μήνες στην αρχή) τότε ειναι πολύ πιθανόν στατιστικά (>90%) οτι την 5ετία θα την βγάλει χωρίς προβλήματα.. Θεωρουμε μια σωστή χρήση και οτι εχουμε λάβει μετρα για προστασία από το εξαιρετικης σταθερότητας ρεύμα που έρχεται στα σπίτια μας :crazy_3::crazy_3:

Πέρα από αυτό, με τον καταιγισμο νεων μοντέλων θεωρώ δυσκολο να κρατήσει πλέον κάποιος μια TV για παραπάνω από 5 χρόνια. (Εδω οι περισσότεροι έχουν αρχισει να αλλάζουν τα αυτοκινητα τους σε 4-5 χρόνια....)

VG

Reaction score
0
Πέρα από αυτό, με τον καταιγισμο νεων μοντέλων θεωρώ δυσκολο να κρατήσει πλέον κάποιος μια TV για παραπάνω από 5 χρόνια. (Εδω οι περισσότεροι έχουν αρχισει να αλλάζουν τα αυτοκινητα τους σε 4-5 χρόνια....)
Συμφωνω μονο που για τα δεδομενα της Ελλαδας οπου 5 βαλε 50:crazy_3:

Reaction score
0
μήπως τοτε να κανουμε ενα poll ποσα χρόνια έχετε την tv σας γιατι η 29' που έχω εγω είναι από το 1992!!! και αν κλείσει και το κομμάτι 120hz δεν θα έχω κάποιο λόγο να περιμένω κάτι ακόμα... δεδομένου ότι FDHD στις 32' δεν υπάρχει κατά κοινή ομολογία .... οπότε θέλω κάτι που να αντέχει ....

Reaction score
0
1+4 χρόνια εγγύηση, χωρίς έξτρα επιβάρυνση δίνει η SONY για τις τηλεοράσεις της από 26" και πάνω, οι οποίες όμως θα αγοραστούν από ΠΛΑΙΣΙΟ. Χθες πήρα σχετικό φυλλάδιο...

Reaction score
1
Καλησπέρα είναι το πρώτο μου ποστ...λοιπόν σας επισυνάπτω τους όρους αυτής της εγγυησης η οποία είναι δωρεάν για όσους αγοράσουν μεχρι 30-6-2007 απο το Πλαισιο lcd SONY πάνω από 26'.

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut