Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
μιά ντίσκο που είχα πάει στη Ρόδο το 1989 ήταν λέει η μεγαλύτερη στην Ευρώπη αλλά δεν θυμάμαι το όνομά της (ου γαρ έρχεται μόνον :142![]()
Δεν είναι τίποτε. Εγώ λέω να βάλω μισό μπουκάλι λακ στο μαλλί και να φορέσω κάτι σε λαμέ με μεγάλες βάτες. Εσύ φόρα εκείνα τα σακάκια των '80s με τα γυριστά μανίκια και λευκό σκαρπίνι.... :143:Ελα ρε !!! καλή φάση !!! δεν το ήξερα, αν και νομίζω ότι πια δεν θα αντέχω...πέρασε η μπογιά μου.
Αγορι μου τοτε εγω εκανα θραυση!Με τα λαμε μου!!!!:116:Εμένα αυτά μου άρεσαν τότε...Που είναι ο gusstam η μουστόγρια που το έπαιζε και εραστής τότε τρομάρα του ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ
Έχεις δίκιο Ανδρέα, μεταφέρθηκε!(θαρρω πως το θεμα αυτο θα πρεπει να μεταφερθει στην "γενικη" της Μουσικης κατηγοριας.Ειδικα μαλιστα την στιγμη που περιεχει μουσικα βιντεο)
και φυσικά... ζει και βασιλεύει, σε μεγάλο ποσοστό με την ίδαι μουσική, η... Blue Sky!
Αν θυμάμαι εγώ καλά, το μέρος που σε είχαν πάει σε κατάσταση που να μη μπορείς να θυμηθείς λεγότανε Αίγλη και δεν ήτανε ντισκοτέκ :138: :142:Εκεί να με είχαν πάει; Δε μπορώ να θυμηθώ...
Αν θυμάμαι εγώ καλά, το μέρος που σε είχαν πάει σε κατάσταση που να μη μπορείς να θυμηθείς λεγότανε Αίγλη και δεν ήτανε ντισκοτέκ