- Reaction score
- 0
καλησπέρα.
θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για αγορα νεας ΤV, εκτος απο μοντελα εχω και 2 ακομα αποριες:
- Λετε οτι σε 1 μηνα λογω μουντιαλ θα βγουν καλυτερες προσφορες ή να κοιταξω να την παρω τωρα?
1 μηνας δεν ειναι πολυς καιρος, οποτε αν πεσουν οι τιμες, αξιζει να περιμενω λιγο.
- σκεφτομαι για 46'' ή 47''
Θα μπει σε σαλονι, μαλλον και με ενα καλο swivel για να βλεπω απο πολλες θεσεις (ισως και απο τη βεραντα)
οποτε η αποσταση θεασης θα ειναι απο 2-3 μετρα εως και 5 μετρα.
Εχω ακουσει πολλους να λενε παρε 46-47'' γιατι αν παρεις 42'' θα το μετανοιωσεις μετα.
Μιας και αλλαζει πολυ η κατηγορια τιμης, να το κανω εφ'οσον ισχυει, αλλα αν και η 42'' θα ειναι καλη, θα γλιτωσω πολλα λεφτα.
Εσεις συμφωνειτε για 46-47?
-Απο μοντελα κοιταω για απλες Samsung & LG
για LED νομιζω δεν με παιρνει απο αποψη τιμης, τα 1350 που λεω πιο κατω ισως ειναι το πολυ που να μπορω να δωσω κι αυτο σε δοσεις.
Πιο πολυ θα παιζει TV, μετα ταινιες και Wii και ισως καμμια φορα να παιξει PC
εχω δει:
LG 47LH5000 στα 865Ε (μαλλον πολυ φτηνο μοντελο)
Samsung LE46B553 στα 930Ε
LG 47SL8000 στα 975Ε
και
Samsung UE46B6000 στα 1350Ε
Αυτη αξιζει το εξτρα κοστος?
Ειναι καταργημενο μοντελο? ειδα υπαρχει και 7000 αλλα ακομα πιο ακριβη, ειναι αντικαταστατρια της 6000 ή αλλο μοντελο?
Για πειτε μερικες αποψεις.
θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για αγορα νεας ΤV, εκτος απο μοντελα εχω και 2 ακομα αποριες:
- Λετε οτι σε 1 μηνα λογω μουντιαλ θα βγουν καλυτερες προσφορες ή να κοιταξω να την παρω τωρα?
1 μηνας δεν ειναι πολυς καιρος, οποτε αν πεσουν οι τιμες, αξιζει να περιμενω λιγο.
- σκεφτομαι για 46'' ή 47''
Θα μπει σε σαλονι, μαλλον και με ενα καλο swivel για να βλεπω απο πολλες θεσεις (ισως και απο τη βεραντα)
οποτε η αποσταση θεασης θα ειναι απο 2-3 μετρα εως και 5 μετρα.
Εχω ακουσει πολλους να λενε παρε 46-47'' γιατι αν παρεις 42'' θα το μετανοιωσεις μετα.
Μιας και αλλαζει πολυ η κατηγορια τιμης, να το κανω εφ'οσον ισχυει, αλλα αν και η 42'' θα ειναι καλη, θα γλιτωσω πολλα λεφτα.
Εσεις συμφωνειτε για 46-47?
-Απο μοντελα κοιταω για απλες Samsung & LG
για LED νομιζω δεν με παιρνει απο αποψη τιμης, τα 1350 που λεω πιο κατω ισως ειναι το πολυ που να μπορω να δωσω κι αυτο σε δοσεις.
Πιο πολυ θα παιζει TV, μετα ταινιες και Wii και ισως καμμια φορα να παιξει PC
εχω δει:
LG 47LH5000 στα 865Ε (μαλλον πολυ φτηνο μοντελο)
Samsung LE46B553 στα 930Ε
LG 47SL8000 στα 975Ε
και
Samsung UE46B6000 στα 1350Ε
Αυτη αξιζει το εξτρα κοστος?
Ειναι καταργημενο μοντελο? ειδα υπαρχει και 7000 αλλα ακομα πιο ακριβη, ειναι αντικαταστατρια της 6000 ή αλλο μοντελο?
Για πειτε μερικες αποψεις.