συζήτηση για απλή 46-47''

Reaction score
0
Λοιπον, απο εντυπωσεις, δεν μπορω να πω για ποιοτητες μαυρου και τετοια που ξερετε εσεις.

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος. Η εικονα της καλη μου φαινεται.

Με τη βαση τοιχου που κανει το λεγομενο swivel ειμαι επισης πολυ ικανοποιημενος, γιατι μπορω να τη γυριζω σε πολλες θεσεις, και προς την μια πλευρα για να βλεπω απο τον καναπε, και προς την αλλη, απο το μπαλκονι.

Εχει και player που παιζει απο στικ ή σκληρο δισκο .avi και κυριως .mkv

Κατεβασα ετσι μερικα mkv 720, να δω πως ειναι η τηλεοραση σε αλλες χωρες, εστω και 720. :116:
Να δουμε ποτε θα γινει ετσι και σε μας... :110:

Προς το παρον, προλαβα να δω τον τελικο του CHL και τωρα περιμενω τη DIGEA και το mundial

(να δουμε θα το δειξουν και 16:9 ή θα το κανουν οπως το 2006 που την εικονα την μετετρεπαν απο το 16:9 στο 4:3 και τωρα παλι θα γινεται 16:9 και αντι για μπαλα θα βλεπουμε Νταλί?)

ΥΓ
2 DVD που εχω με εξοδο component, δεν παιζουν με αυτη τη συνδεση. Δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να λειτουργησει.
Θα παραγγειλω και ενα καλωδιο component για το Wii, να δω αν εκεινο θα παιξει, οποτε θα φταινε τα dvd, ή οχι, οποτε θα φταιει η TV

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.547
Απάντηση: Re: συζήτηση για απλή 46-47''

2 DVD που εχω με εξοδο component, δεν παιζουν με αυτη τη συνδεση. Δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να λειτουργησει.

Ρύθμισες την έξοδο των DVD να βγαίνει στη component;

Reaction score
0
χμ, μαλλον ειμαι ασχετος. οχι, δεν εκανα κατι. μαλλον πρεπει να ψαξω τα μενου τους ε?

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.547
Απάντηση: συζήτηση για απλή 46-47''

Ναι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd