συμβουλές για DJs

Z

Zdimis

Guest
αλλά οταν δεν καθεσαι σπιτι η να πας να μοιρασεις πιτσες κ επιλεγεις να παιζεις οικονομοπουλο για να παρεις μεροκαματο ΣΑ DJ σιγα μην εισαι dj.DJ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (*ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ) Κ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΙΑ OXI MAINSTREAM ΑΛΛΑ ΨΑΓΜΕΝΕΣ.

Επειδη η πιατσα εχει γ@μηθει οταν θα εχεις οικογενεια να θρεψεις κολητε και εξοδα να τρεχουν ενοικια φωτα νερα τηλεφωνα δυστηχως και οικονομοπουλο θα παιξεις και θα ακουσεις την καθε μαλακια και θα σκυψεις το κεφαλι στη καθε παραγγελια του φιλου το καθε ιδιοκτητη που ζηταει απο house επιτοπου να κουμπωσεις και λιγο ρεμο αυτο δεν σε κανει ΜΗ dj

Ξερεις ποσοι jockey σημερα στα μαγαζια που παμε ολοι σαν πελατες εχουν διαμαντια στης τσαντες τους αλλα αρεσκονται να παιζουν ρουμπα?

To να το παιξεις σκληρος να βγαλεις υφος και να τους γραψεις στα αρχιδι@ σου που κανονικα ετσι πρεπει να κανεις συνεπαγεται οτι την αλλη μερα θα πεσει η ατακα ¨Γιωργος μην ερθεις για δουλεια αυριο θα δοκιμασουμε καποιον αλλον" επομενος διαλεγεις η σκληρος και σπιτι ανεργος η παιζεις αμυνα καταπινεις βαζεις το μεροκαματο παντελονα και σπιτι!

Ποιος dj εχει ψαγμενες και οχι mainstream προτασεις σημερα??? βεβαια το ψαγμενες εχει πολλες εκδοχες γιατι το ψαγμενες σημερα συνεπαγεται φουλ ελληνικο αλλαγες πολυβολο ρεφρεν-ρεφρεν δηλαδη σε 1 ωρα εχει ακουσει ο πελατης 180 κοματια λες και κανουμε αγωνα δρομου!
Πρεπει να μου κανεις πλακα κανα μεροκαματο αβαβα σε κανα μπαρακι και αμα...

Η συνταγη (συμβουλη) για ενα dj στην ελλαδα ειπαμε τι ειναι τατουαζ, σελφι, promotion του παρτυ-μαγαζιου στο fb κοινοποιηση καθε 2 ωρες να φτιαξεις εσυ την εκδηλωση στο fb και να προσκαλεις κοσμο δηλαδη εκτος απο dj εισαι και PR ιστας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ξερεις τους gay της πιατσας αν θες να εχεις μεροκαματο συνεχομενο σε καλο μαγαζι με καλο κοσμο απαραιτητος! Ξερεις τωρα τελευταια δεν μετραει η γνωμη του barman "καλα επαιξε αυτος σημερα"
[DOUBLEPOST=1490949756][/DOUBLEPOST]

Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλη κολητε!
[/QUOTE]
Αν ντρεπεσαι περισσοτερο να μοιραζεις πιτσες απο το να κανεις το κακογουστο τζου μποξ.Δε μιλαμε βεβαια για γαμους κ λοιπα αρβανιτογλεντια η συναθρισεις ξιπασμενων νεοπλουτων καθως εκει για να βρεθεις εισαι συνειδητοποιημενα τζου μποξ κ ενιοτε κακογουστο αλλα για μαγαζια που ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κρατησεις επιπεδο παρα τη σαχλα καποιων τυχασπαρτων δυστυχισμενων που σου ζητανε michael jackson η πλουταρχο.
 
Last edited by a moderator:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.081
Reaction score
1.601
Αν ντρεπεσαι περισσοτερο να μοιραζεις πιτσες απο το να κανεις το κακογουστο τζου μποξ.Δε μιλαμε βεβαια για γαμους κ λοιπα αρβανιτογλεντια η συναθρισεις ξιπασμενων νεοπλουτων καθως εκει για να βρεθεις εισαι συνειδητοποιημενα τζου μποξ κ ενιοτε κακογουστο αλλα για μαγαζια που ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κρατησεις επιπεδο παρα τη σαχλα καποιων τυχασπαρτων δυστυχισμενων που σου ζητανε michael jackson η πλουταρχο.[/QUOTE]

Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι αδερφε!

Ο επιχειριματιας ΟΦΕΙΛΕΙ να κρατησει επιπεδο και να δωσει ταυτοτητα στο μαγαζι του και οχι ο dj!

Ο dj ητανε καπετανιος στο καραβι το 80 και το 90 τοτε με το πασοκ αυτα περασαν πηγαινε εσυ σαββατο βραδυ σε μαγαζι με 1500 ατομα που το χει πληρωσει ο ιδιοκτητης του 1 εκατομμυριο ευρω και περιμενει να τα παρει πισω κλεισε ενα καλο μεροκαματο και παιξε αυτο που πολλοι απο δω μεσα θεωρουμε καλη μουσικη και θα δεις τη συνεχεια....

Το να φορτωσεις μια τσαντα δισκους και να πας να το παιξεις τζοκευ σε ενα παρτυ η μια κυριακη μεσημερη σε ενα καφε στη κιφισια η σε ενα στουντιο ραδιοφωνικου σταθμου οπου θα εισαι μονος σου εκει ολα ευκολα ειναι!

Να σε δω ομως οταν θα κρατησεις στης πλατες σου μαγαζι με 1500 ατομα που ο καθενας θα ακουει οτι να ναι
θα παιζεις μουσικαρες αυτοι θα ειναι στρατιωτακια ακουνητα θα κοιτανε το κιν κανοντας τσεκ ιν και μολις βαλεις παντελιδη θα σηκωσουν ολοι τα χερια στον αερα και σενα τα ακουσματα σου θα ειναι σουλιες funkιες 80s smiths u2 depeche mode ac/dc και καλη house μουσικη

Αυτα ειναι που λεω εγω τα λεγομενα "τερτιπια των καιρων"
 

Z

Zdimis

Guest
Το κλειδι για να γινει η δουλεια ειναι να παιξεις σε χωρο που το οραμα των επιχειρηματιων για την ατμοσφαιρα που θελουν να προσδωσει η μουσικη συμπιπτει με το δικο σου αρα μπορείς να το εξελιξεις μουσικα κι αλλο με την σφραγιδα σου.
"Κι εσυ τα τελευταια 20 χρονια που χες διαθεσιμα 2-3 βραδυα για αυτο το ρολο γιατι βρηκες μονο τα 4 χρονια καπου να πουλας την αποψη σου" θα μου πείς ...... :)

Παω για κατουρημα...

 

papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.081
Reaction score
1.601
Το κλειδι για να γινει η δουλεια ειναι να παιξεις σε χωρο που το οραμα των επιχειρηματιων για την ατμοσφαιρα που θελουν να προσδωσει η μουσικη συμπιπτει με το δικο σου


Mαστορα τα εχεις μπερδεψει ολα αυτα που γραφω απο πανω δεν εκπροσωπουν εμενα αλλα την πλειοψηφεια πολλων ανθρωπον που παιζουν μουσικη!
Ξερεις αυτο το ΟΡΑΜΑ που γραφεις απο πανω ποσες φορες εχει αλλαξει?
[DOUBLEPOST=1490973489][/DOUBLEPOST]
"Κι εσυ τα τελευταια 20 χρονια που χες διαθεσιμα 2-3 βραδυα για αυτο το ρολο γιατι βρηκες μονο τα 4 χρονια καπου να πουλας την αποψη σου" θα μου πείς ...... :)

Παω για κατουρημα...

Αυτο με το 3-4 βραδυα στα 20 χρονια δεν το καταλαβα εγω στης χοντρες σαιζον δουλευω 7 στα 7
οσο για το αλλο με τα 4 χρονια και αυτο αδυνατω.....

Τα λεμε!
 
Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.992
Reaction score
20.521
Θα πρότεινα να πέσουν οι τόνοι και να μην συνεχιστούν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Το thread ξεκίνησε για άλλο σκοπό, όχι για να βρείτε νέο πεδίο αντιπαραθέσεων.
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.601
Reaction score
37.981
Πριν κατα κ μετα.. σε τετοιες "αποστολες"
-Πριν: προετοιμασια μεσων cd/laptop κ του προγράμματος που θα ακολουθησουμε, επικοινωνια με μαγαζι/χωρο για τον εξοπλισμο, κ εχουμε κ ενα plan b σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα-κ εδω παιζουν οι νομοι του Μερφυ- σωματικα προετοιμαζομαστε επισης ( οπως σωστα ειπώθηκε ) κ ειναι καλο να κανουμε κ ενα τεστ ραν στον χωρο πριν ξεκινησει το σετ.
-Κατα: διατηρούμε ψυχραιμια κ προσεχουμε τις κινησεις μας για να εχουμε οσο το δυνατο λιγοτερα ευτράπελα.. χημενα ποτα .. κοιλια στο προγραμμα ..κ ανοχη για στον επομενο θαμονα που θα μας πει τα δικα του..
-Μετα: μαζευουμε τα πραγματα μας χωρις να ξεχασουμε πχ cd. Κτλ
----
Tips:
Καποια cd πιθανων να μην παιξουν στα players, ειμαστε μπροστα κ εχουμε ετοιμο το επομενο τραγουδι.
Το λαπτοπ μπορει να βγει off οποτε ας υπαρχουν καποια cd ή καποιο flash disk για να παιξει σε ενα αλλο λαπτοπ.
Μια σειρα απο ετοιμα "μιξαρισμενα" κομμάτια σε περιπτωση που κολλήσουμε καποια στιγμη..ή στιγμες..
Παντα θα υπαρχουν χειρότεροι οποτε don't worry..and don't panic.
--
Το χω εξασκησει σαν χομπι κατα καιρους ειχε πλακα .. δεν νομιζω να το ξανακανω σιγουρα οχι συντομα.. ουτως ή αλλιως δραστηριοποιουμαι σε διαφορετικο πλαισιο (internet radio).
Cheers!
 




Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.887
Reaction score
34.319
Ωραια ολα αυτα, ενταξει, μου επιτρεπετε να πω πως με μερικα το διασκεδαζω και γελαω κιολας ετσι;

Και ν ακολουθησει ενα ποστ με τιτλο.:
"10 συμβουλες για να ριξετε γκομενα ! "

:D:p
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.478
Reaction score
50.727
Ωραια ολα αυτα, ενταξει, μου επιτρεπετε να πω πως με μερικα το διασκεδαζω και γελαω κιολας ετσι;

Και ν ακολουθησει ενα ποστ με τιτλο.:
"10 συμβουλες για να ριξετε γκομενα ! "

:D:p
- φαίνεται έ ; . . . :whistling:
 




Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.652
Μηνύματα
2.870.365
Members
37.933
Νεότερο μέλος
daemon76
Top