συμβουλες

Reaction score
0
παιδια τα εχω λιγο μπερδεμενα.ειδα και lcd και dlp αλλα δεν κατεληξα σε κατι, εισηγησεις μεχρι 2000-2500 δεν εχω προτιμιση ποιο απο τα δυο φτανει να δειχνει καλα

Reaction score
4
Ειμαι και εγω στην ιδια φαση με εσενα και ειμαι στο ψαξιμο. Μεχρι στιγμης εχω δει πολλους προτζεκτορες απο φιλους (διετιας μηχανακια)και στα εδω συγκριτικα τελευταιας γενιας θηρια και ακομη δεν εχω αποφασισει. Ολα να ξερεις εξαρτωνται απο τις δικες σου απαιτησεις.
Σε αυτην την τιμη που θες ολα τα μηχανακια δειχνουν πολυ καλα. Ψαξε μεσα στο φορουμ και υπαρχουν συγκριτικα για ολα σχεδον σε αυτο το ευρος τιμης που ψαχνεις.
Αμα δεν βιαζεσαι για αμεση αγορα θα σου προτεινα να περιμενεις να ακουσεις και για το καινουργιο συγκριτικο που θα γινει συντομα εδω και ακομη να περιμενεις να δεις και να ακουσεις γνωμες για τον μοναδικο μεχρι στιγμης 1080p projector που θα παιξει σε τιμη καπου στα λεφτα που θελεις να δωσεις, τον epson tw1000.

Τελος εχω ακουσει τα καλυτερα για τον BENQ 8720 με τιμη γυρω στα 2800.
Για δες και αυτον.

Reaction score
65
Ο 8720 εχει αυτη τωρα 2600Ε και αν περιμενεις ενα μηνα περιπου θα πεσει στα 2000Ε λογω αφηξεις καινουργιων μοντελων.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.523
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas