συνδεση laptop με tv

Reaction score
0
Γεια σε ολους, εχω ενα laptop hp που εχει εξοδους VGA και S-VIDEO και αγορασα την Philips 42PFL7962. Με τι καλωδιο να συνδεσω το λαπτοπ με την τηλεοραση και τι αναλυσεις θα μπορω να παρω καθως το λαπτοπ δεν εχει εξοδο HDMI.
Επισης με τον ηχο τι γινεται?Θα ακουω τον ηχο απο τα ηχεια του λαπτοπ??
Ευχαριστω πολυ!!!!

Ξεχασα να γραψω τις υποδοχες της τηλεορασης:
-Είσοδος Component(Y/Pb/Pr, L/R)
-Είσοδος Composite (L/R)
-HDMI, PC D-sub, Scart
-Είσοδος S-video.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μόνο στο pc d-sub μπορείς να συνδέσεις το laptop για να πάρεις την καλύτερη δυνατή εικόνα... δηλαδή στην vga...

Τώρα όσον αφορά στην ανάλυση... νομίζω δέχεται και 1920Χ1080. Ανάλογα και την κάρτα γραφικών...

Τον ήχο, αν δεν έχεις ενισχυτή μπορείς να τον βγάλεις από το laptop (έχει σίγουρα έξοδο ήχου...) και να τον στείλεις στην τηλεόραση (κάπου έχει audio-in).

Reaction score
0
A καταλαβα.Οποτε πρεπει να παρω ουσιαστικα 2 καλωδια, ενα για ηχο και ενα για VGA σε d-sub. Ευχαριστω φιλε μου!

Reaction score
0
Αν η τηλεόρασή σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ fullHD μην στείλεις 1920*1080.
Δώσε της την native ανάλυση.
Επίσης κοίτα να μην δουλεύεις σε clone ή extented mode αλλά σε single view, δηλαδή να παίρνει σήμα ΜΟΝΟ η τηλεόραση και όχι το μονιτορ του λαπτοπ.

Reaction score
0
Α, αν δεν σου κλειδώσει στην ακριβή ανάλυση της τηλεόρασης, δοκίμασε το powerstrip που μπορείς του δώσεις custom ανάλυση (αρκεί να είναι πολλαπλάσια του 8 )

Reaction score
0
Γινεται να μου στειλει καποιος καποιο link απο καταστημα που πουλαει ενα τετοιο καλωδιο γιατι ψαχνω και δεν εχω καταφερει να βρω κατι. Ισως δεν ψαχνω σωστα μαλλον...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180197414420#ad1
βρηκα αυτο στο ebay που λογικα ειναι αυτο που ψαχνω αλλα δεν εχω καταφερει να το βρω σε κανα ελληνικο καταστημα οπως πλαισιο, e-shop κτλ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Γινεται να μου στειλει καποιος καποιο link απο καταστημα που πουλαει ενα τετοιο καλωδιο γιατι ψαχνω και δεν εχω καταφερει να βρω κατι. Ισως δεν ψαχνω σωστα μαλλον...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180197414420#ad1
βρηκα αυτο στο ebay που λογικα ειναι αυτο που ψαχνω αλλα δεν εχω καταφερει να το βρω σε κανα ελληνικο καταστημα οπως πλαισιο, e-shop κτλ...
Όχι δεν χρειάζεσαι αυτό το καλώδιο...

Χρειάζεσαι ένα απλό vga καλώδιο (όσα μέτρα θα απέχει το laptop από την τηλεόραση...). Και ένα καλώδιο από την έξοδο ήχου του laptop (καρφί σε rca) για να συνδέσεις και τον ήχο στο audio - in της τηλεόρασης...

Η τηλεόρασή σου έχει είσοδο vga...

Reaction score
0
Θα το δοκιμασω το VGA, το προβλημα ειναι πως δεν εχω δει ακομα την τηλεοραση( ειναι στο πατρικο μου σπιτι) και δεν μπορω να δω αν ειχε VGA. Εσυ πιο απο αυτα που εγραψα λες πως ειναι το VGA?To PC D-sub?

Mε το VGA θα μπορω να βγαλω HD αναλυση , δεν θα εχω καποιο προβλημα ?Ρωταω επειδη το VGA ειναι και λιγο παλιο σαν προτυπο.

Ευχαριστω πολυ για το ενδοιαφερον!

Reaction score
0
Μολις ειδα στο ιντερνετ το manual της τηλεορασης και λεει πως για pc monitor λειτουργια δεν υποστηριζεται το VGA.
Αυτο δεν ηταν και πολυ ενθαρυντικο...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μολις ειδα στο ιντερνετ το manual της τηλεορασης και λεει πως για pc monitor λειτουργια δεν υποστηριζεται το VGA.
Αυτο δεν ηταν και πολυ ενθαρυντικο...
Ναι εννοούσα το pc d-sub...

Αν δεν υπάρχει αυτή η σύνδεση τότε δυστυχώς η μόνη λύση είναι αυτή:

http://www.startech.com/Product/ItemSpecs.aspx?productid=VGAHD2HDMI&c=US

Reaction score
0
Κατι τετοιο δεν θα εκανε για την περιπτωση μου?

http://cgi.ebay.com/3-VGA-to-3-RCA-Component-AV-Cable-For-PC-RGB-HD-LCD-TV_W0QQitemZ160190859302QQihZ006QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Απο οτι καταλαβαινω παιρνει απο VGA εξοδο και στελνει σε 3 RCA...

Επισης την εξοδο S-Video δεν εχει αναφερει κανεις, λογικα απο εκει θα γινεται δουλεια , αλλα πρεπει να ειναι πολυ πισω σε θεματα ποιοτητας ε?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Κατι τετοιο δεν θα εκανε για την περιπτωση μου?

http://cgi.ebay.com/3-VGA-to-3-RCA-...ryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Απο οτι καταλαβαινω παιρνει απο VGA εξοδο και στελνει σε 3 RCA...

Επισης την εξοδο S-Video δεν εχει αναφερει κανεις, λογικα απο εκει θα γινεται δουλεια , αλλα πρεπει να ειναι πολυ πισω σε θεματα ποιοτητας ε?
Έχω δοκιμάσει παρόμοιο καλώδιο σε μία Sony αλλά δεν πήρα σωστή εικόνα...

Βέβαια κάθε τηλεόραση και διαφορετική... αξίζει μία προσπάθεια γιατί είναι φθηνά...

Τέτοια καλώδια έχει και το Public στο Σύνταγμα...

Reaction score
0

Reaction score
0
Καλησπέρα.Εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα.
Έχω έναν παλίο acer και η μόνη έξοδο που έχει είναι
VGA .Η κάρτα γραφικών του είναι 128mb sheared.
Υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί με tv ή να τον στείλω
στα σκουπίδια.(Τον έχω συνδέσει ήδη με μια samsung
με VGA και μου βγάζει την εικόνα κόκκινη).Με την άλλη tv που δεν έχει είσοδο vga δεν ξέρω πως να το
συνδέσω.
θα είμαι υπόχρεος αν μπορέσεται να με βοηθήσετε.-

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.981
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas