σχεση βατ-ενισχυτη-ηχειων.....

Reaction score
11
τα 7 περιφερειακα μου ηχεια(δορυφοροι) ειναι ισχυς 70 w rms εκαστο.θα εχω προβλημα να καουνε η κατι αλλο οδηγωντας τα με ενισχυτη ισχυος 90w ανα καναλι...?
με καποιον που μιλησα σε καταστημα μου ειπε οχι ,αρκει να μην παιζουν πολυ δυνατα...
αληθεια,ψεμματα η οχι....??

Front Satellite Speakers: (Rated @ 8 ohms @ 0.1% THD @ 1kHz, 2 Channels Loaded)
70 Watts RMS per channel

Side Satellite Speakers: (Rated @ 8 ohms @ 0.1% THD @ 1kHz, 2 Channels Loaded)
70 Watts RMS per channel

Rear Satellite Speakers: (Rated @ 8 ohms @ 0.1% THD @ 1kHz, 2 Channels Loaded)
70 Watts RMS per channel

Center Satellite Speaker: (Rated @ 8 ohms @ 0.1% THD @ 1kHz, Single Channel Loaded)
70 Watts RMS

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: σχεση βατ-ενισχυτη-ηχειων.....

τι ειδους 70 βατ ειναι ? για ποση ωρα long term ή short term ?...................o av ποιος ειναι γιατι μπορει να μην βγαζει 70 βατ ολος μαζι ,..........................και κατι ακομα πως εχει 7 περιφερικα ? μπροστινα δεν εχεις ? ή ακους μονο απο τις παντες ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

με καποιον που μιλησα σε καταστημα μου ειπε οχι ,αρκει να μην παιζουν πολυ δυνατα...
αληθεια,ψεμματα η οχι....??
Πες του να διαβάσει Κόγια.
Τι μλκιες λένε Ημίθεε μου!
Τα ηχεία συνήθως καίγονται όταν προσλαμβάνουν μικρότερη ισχύ απο αυτή που αντέχουν.
Και καίγονται γιατί όταν καλεστεί ο ενισχυτής να δώσει γκάζι που δεν μπορεί απλά δίνει παραμόρφωση,δλδ βγαίνει εκτός προδιαγραφών λειτουργίας και ασφαλείας.Οπότε τα βαττάκια που πάνε στα ηχεία τα βγάζουν και αυτά εκτός και πάπαλα..
Εντάξει αν τους ρίξεις την διπλάσια ισχύ (σχεδόν απίθανο με τους AV ενισχυτές) λογικό είναι ότι λόγω θερμοκρασιών τα πηνία θα παραδώσουν το πνέυμα,αλλά θα σε προειδηποιήσουν,ευγενικά,πιό πριν

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα ηχειο καιγονται απο ψαλιδισμο το ενισχυτου, η απο τρελλο ρευμα.Εσυ τρελλο ρευμα δεν εχεις , οποτες το παλευεις με διηχειωση .........(δυο ηχεια σε ενα καναλι)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Φίλε klaz , ο 667 βγάζει 90w οταν οδηγούνται τα 2 κανάλια.
Οταν οδηγηθούν και τα 7 , η ισχύς θα πέσει κατά πολύ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@