σύνδεση τουίτερ

Reaction score
0
Θέλω να συνδέσω δύο τουίτερ στα τριγωνάκια των παραθύρων του αυτοκινήτου μου. Θέλω να μου πείτε πώς θα κάνω την σύνδεση. Θα τραβήξω δηλαδή καλώδιο από τα ηχεία της πόρτας και θα συνδέσω τον πυκνωτή στο + του τουίτερ? Ευχαριστώ.

Reaction score
25.457
Απάντηση: σύνδεση τουίτερ

μεσες ακρες ναι.
ειναι απλη και ασφαλης μεθοδος.

Reaction score
25.457

(απλα διαφωνω με τα 1ης ταξης φιλτρα - δηλαδη τον πυκνωτη - και δεν μπορω να πω ναι αυτη ειναι η καλυτερη περιπτωση) ( μη δινετε σημασια , θα μου περασει , παιρνω αντιβιωση)

Reaction score
264

Θέλω να συνδέσω δύο τουίτερ στα τριγωνάκια των παραθύρων του αυτοκινήτου μου. Θέλω να μου πείτε πώς θα κάνω την σύνδεση. Θα τραβήξω δηλαδή καλώδιο από τα ηχεία της πόρτας και θα συνδέσω τον πυκνωτή στο + του τουίτερ? Ευχαριστώ.
ετσι το κανουνε αλλα προσοχη στο πυκνωτακι.Αν του βαλεις πυκνωτακι των 2,2mf θα το κοβει το τουητερ πολυ ψηλα,περιπου απο τα 6kz και πανω.Αυτο το κανουνε οταν βαζουνε κορνες στα αυτοκινητα των καφροκανιβαλων.Πιστευω με πυκνωτακι των 3,2mf και 100volt θα εισαι μια χαρα.Αν το ηχειο απο οπου θα παρεις σημα για το τουητερ σου ειναι 2 δρομων,θα εχεις λιγο μπερδεμενες ακροασεις αλλα........

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

(απλα διαφωνω με τα 1ης ταξης φιλτρα - δηλαδη τον πυκνωτη - και δεν μπορω να πω ναι αυτη ειναι η καλυτερη περιπτωση) ( μη δινετε σημασια , θα μου περασει , παιρνω αντιβιωση)
Πες μας και τι αντιβίωση παίρνεις?

Reaction score
0
εγω θα προτεινα πυκνωτακι των 3,2μf αν τα τουητερ ειναι λιγο μικρα και φτηνα αν οχι ,ειναι καλα δηλαδη, προτεινω 4.7
και μην τα φοβασε καθολου ,πολυ δυσκολα καιγονται με σκετο player..
εκτος και αν εχεις ενισχυτη...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members