- Reaction score
- 1.275
Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα με την τάση του ρεύματος και την προστασία του εξοπλισμού μου. Έχω ένα οικιακό δίκτυο με αρκετές συσκευές και θέλω να διασφαλίσω ότι είναι σωστά προστατευμένο.
Το setup περιλαμβάνει αρκετές συσκευές όπως switch Poe και μη, καταγραφικό, router, rpi5, access points και ένα starlink
Όλα αυτά τατροφοδοτω μέσω ενως UPS Hikvision DS-UPS2000
Έχω τοποθετήσει μετά το ups ένα p110 και παρακολουθώ τη τάση εξόδου του ups
Το πρόβλημα είναι πως έχω αυξομειώσεις από 203v έως 240. Μένει λίγο στα 203v ανεβαίνει στα 240 μένει εκεί πέφτει ξανά 204 ανεβαίνει 239 και ου το κάθε εξής.το θέμα είναι γιατί συμβαίνει αυτό αφού το δίκτυο είναι πιο σταθερό δεν έχει τόσες αυξομειώσεις και ΑΝ μπορεί να αντιμετωπισει πρόβλημα ο εξοπλισμός μου
Το setup περιλαμβάνει αρκετές συσκευές όπως switch Poe και μη, καταγραφικό, router, rpi5, access points και ένα starlink
Όλα αυτά τατροφοδοτω μέσω ενως UPS Hikvision DS-UPS2000
Έχω τοποθετήσει μετά το ups ένα p110 και παρακολουθώ τη τάση εξόδου του ups
Το πρόβλημα είναι πως έχω αυξομειώσεις από 203v έως 240. Μένει λίγο στα 203v ανεβαίνει στα 240 μένει εκεί πέφτει ξανά 204 ανεβαίνει 239 και ου το κάθε εξής.το θέμα είναι γιατί συμβαίνει αυτό αφού το δίκτυο είναι πιο σταθερό δεν έχει τόσες αυξομειώσεις και ΑΝ μπορεί να αντιμετωπισει πρόβλημα ο εξοπλισμός μου
Attachments
-
234,6 KB Προβολές: 0
-
162,7 KB Προβολές: 0
-
254,3 KB Προβολές: 0