τα πλατω της Ελληνικης αγορας εως 1000 ευρω

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Da Vinci Audio (a bit more than 1000 euro...)

Εεε και ένα κάπως πιό ... βαριούτσικο πλατούλι, αν μου επιτρέπετε...

Ισως, είναι ευκαιρία εδώ να ενημερώσω για την επίσημη αντιπροσώπευση της Ελβετικής Da Vinci Audio και όλων των προιοντων της από την ORPHEUS AUDIO.

Με πήρε ο Μάκης Ρεμπούτσικας τη Παρασκευή το μεσημέρι τηλέφωνο.

da Vinci AAS-Gabriel Luxury Edition turntable, Grand Reference Grandezza tonearm, Grandezza cartridge

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.934
Re: Da Vinci Audio (a bit more than 1000 euro...)

da Vinci AAS-Gabriel Luxury Edition turntable, Grand Reference Grandezza tonearm, Grandezza cartridge
Αυτό δεν είναι όνομα πικάπ. Αυτό είναι όνομα ισπανού ευγενούς...

Reaction score
283
Απάντηση: τα πλατω της Ελληνικης αγορας εως 1000 ευρω

γεια σας πολυ καλη δουλεια ειναι τελεια,και μια ερωτηση για το horizon to notingham τι γνωμη εχετε

Reaction score
8
απο τις κριτικες τουλαχιστον θεωρειται μια αριστη λυση, αν συνδειαστει και με την παροιμιωδη αντοχη των NOTTIGHAM ANALOGUE στον χρονο.
Αποτι θυμαμαι φοραει βραχιονα REGA και αν συνδοιαστει και με μια κεφαλη BENZ ACE L θα πετυχεις ενα εξαιρετικο ηχητικο αποτελεσμα.

Reaction score
8
και τα δυο, αλλα και απο ηχητικης αποψεως τουλαχιστον απο τα ριβιους που διαβαζω, ειναι στην κορυφη της παραπανω λιστας.

Reaction score
0
Απάντηση: τα πλατω της Ελληνικης αγορας εως 1000 ευρω

Θανάση Θερμά Συγχαρητήρια!!!!!
Να ρωτήσω κάτι?
Εχω τον RB300 και το πλατό μου είναι παλιό Rega P2 με όχι σωστές στροφές. Πωλούνται άραγε πλατό χωρίς βραχίονα σε αυτή την κατηγορία τιμής για να το αλλάξω?

Reaction score
8
βεβαιως φιλε, τα περισσοτερα ναι και μαλιστα προτιμουν τον βραχιονα σου. Μονο ορισμενοι κατασκευαστες οπως π.χ. η Προτζεκτ δινει μονο φιξ τα πλατω με τους βραχιονες της. Υπολογιζε περιπου μειον 250 ευρω για τον βραχιονα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός