τα φωτα σας please...

Reaction score
0
Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο για τις γνωσεις σας και ακομα ενα μεγαλυτερο για τις αμεσες απαντησεις σας!!Ειμαι κατοχος ενος pc με χαρακτηριστικα AMD ATHLON64 X2 DUAL CORE PROCESSOR 4000+ 2.1GHZ ΜΕ 1 GB RAM ddr2.
Σκοπευω να αγορασω τον ενισχυτη yamaha 465 που υποστηριζει τα καινουρια format ηχου.Η ερωτηση μου ειναι για να ακουω τα Dolby Digital TrueHD και τα ''λοιπα hd'' απο το pc moυ θα πρεπει να αγοραsω μια καρτα ηχου με οπτικη εξοδο ή μια καρτα γραφικων καλυτερη που θα στελνει με το hdmi εικονα και ηχο στον ενισχυτη???οεο??Θα το εκτιμουσα να μου προτεινατε καμια λυση(μετριο κοστουσ παντα:114:)(ATI RADEN 1300 ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: τα φωτα σας please...

Η καλύτερη λύση για την περίπτωσή σου είναι η αγορά μιας κάρτας γραφικών ATI HD 5670.
http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=ati+5670 από 75 ευρώ.

Αν μπορείς γράψε και το μοντέλο της μητρικής που έχεις για να είμαστε σίγουροι ότι ταιριάζει η κάρτα γραφικών, επίσης καλό θα ήταν αν μπορούσες να προσθέσεις στο σύστημά σου 1 GB RAM επιπλέον.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.115

...θα πρεπει να αγοραsω μια καρτα ηχου με οπτικη εξοδο...

Η οπτική έξοδο, δεν έχει δυνατότητα για τα νέα φορμά ήχου!

Reaction score
0

Eυχαριστω φιλε gkontoletas και abcd!!!!MΗΝ γελασετε αλλα πως βλεπω το μοντελο της μητρικης????Η μνημη παντως θα ανεβει γιατι τραβαει και αυτη τα ζορια της...Στη καρτα που μου προτεινατε βλεπω οτι εχει θυρα display,που χρησιμευει??((λιγο ασχετοσ ειμαι...)):140:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Για να βρεις το μοντέλο της μητρικής χρησιμοποίησε το πρόγραμμα CPU-Z ή άνοιξε το κουτί και δες τι γράφει πάνω της η μητρική.

DisplayPort είναι το ποιο καινούργιο πρωτόκολλο διασύνδεσης συσκευών για εικόνα και ήχο, μέχρι στιγμής έχει βρει εφαρμογή μόνο σε κάρτες γραφικών και monitors.

Reaction score
0

gigabyte technology co. model GA-MA69VM-S2!!ΜΑΣ κανει????

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio