τελικος ενισχυτης , συνδεση με pc

Μηνύματα
15.834
Reaction score
1.213
Θελω να συνδεσω ενα 'επαγγελματικο' τελικο ενισχυτη με την καρτα ηχου του pc . Η καρτα ηχου στην καλυτερη θα ειναι καποια εξωτερικη usb , στην χειροτερη αλλα και πιθανοτερη περιπτωση η onboard.
Tι πρεπει να προσεξω ? Τι προδιαγραφες και τι στοιχεια κοιταω ? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι πρωτιστως να μην γινει ζημια στον ενισχυτη και την καρτα ηχου .Μετα θα ενδιεφερε να μαθω ποσο περιοριζει σε ποιοτητα και ενταση (αν επηρεαζει) η καρτα ηχου τον ενισχυτη.
ps.Eνισχυτη θα μου δωσει καποιος , ας μην μεινουμε στο μοντελο , ειναι ενας φθηνος ενισχυτης του οποιου την μαρκα δεν θυμαμαι τωρα.
Eυχαριστω.
 

Μηνύματα
13.645
Reaction score
6.614
βασικα προσεξε να μην εχεις δυνατα το volume στην καρτα ηχου γιατι το πιο πιθανο ειναι να καψεις κανενα ηχεια ή να παθει συγκοπη κανεις απο κανενα ξαφνικα ηχο. Αυτο βεβαια δεν ισχυει αν εχει ποτενσιομετρο ο ενισχυτης,αν οχι υπαρχει και η λυση προσθηκης ενος παθητικου προενισχυτη για την ρυθμιση της εντασης (μαλλον η πιο ασφαλης λυση). Τωρα απο ποιοτητα.....αν ειναι η on board καρτα μην περιμενεις και τιποτα το ιδιαιτερο,ενω σιγουρα θα εχεις και αρκετο θορυβο.Αν μπορεις σε να πας σε usb dac σαφως τα πραγματα θα ειναι σημαντικα καλυτερα.
 
Last edited:


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.417
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top