τεχνικο ενισχυτες

Reaction score
0
τα φώτα σας παρακαλώ εχω δυο ενισχυτές εναν μικτι 4 ηχεία πως τα συνδέω πωσς δινω σημα και στους δυο ενισχυτές?ευχαριστο

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Από την έξοδο του μικτή σου L & R, με δύο διακλαδωτήρες, τροφοδοτείς τις εισόδους των ενισχυτών σου.

Οι διακλαδωτήρες έχουν μια είσοδο και βγάζουν δύο εξόδους. Υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών.

Σου χρειάζεται κάτι σαν το παρακάτω αν ο μίκτης σου έχει RCA βύσματα ή το αντίστοιχο καρφί.

http://cableorganizer.com/outlet/DAS-NBRCAY-2.html?section=1&catname=Audio+%2F+Video+%2F+Home+Theater+]+Audio+%2F+Video+Cable+Assemblies?utm_medium=Affiliate&utm_source=CJ&utm_content=feed

Reaction score
0
Απάντηση: τεχνικο ενισχυτες

O.K ευχαριστο και εγω ετσι το σκευτικα αλλα νομιζα ποσ θα ηταν πιο περιπλοκο!Δηλαδη αν εχει τρεισ ενισχυτες παλι ιδιο κανεις?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Για να συνδέσεις πολλούς τελικούς ενισχυτές θα πρέπει να έχεις μια καλή βαθμίδα προενίσχυσης, αν η ποιότητα του ήχου είναι το ζητούμενο. Αυτή μεσολαβεί μεταξύ του μίκτη και των τελικών ενισχυτών.

Αυτό χρειάζεται γιατί η αντίσταση που βλέπει ο μίκτης μειώνεται πολύ όταν αυξάνει ο αριθμός των ενισχυτών και έχεις και τη χωρητικότητα των καλωδίων διασύνδεσης.
Επίσης οι βαθμίδες εξόδου των μικτών, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν είναι ότι καλύτερο.

Reaction score
0
Απάντηση: τεχνικο ενισχυτες

Εσυ τη προενισχυτη προτινεις?Δεν ειμαι επαγγελματίας αλλα σίγουρα λιγο πιοτής δεν βλαπτη!Λεω να παρω και αυτο το μηχανιμα DEQ-2496 ULTRACURVE PRO DIG. EQUALIZER αξίζει?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Επειδή δεν είσαι επαγγελματίας μιλάω για ποιότητα.
Αν ήσουν ούτε κουβέντα.
Για προενισχυτή, και όχι μόνο, δες αυτόν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo