τεχνικο ενισχυτες

Reaction score
0
τα φώτα σας παρακαλώ εχω δυο ενισχυτές εναν μικτι 4 ηχεία πως τα συνδέω πωσς δινω σημα και στους δυο ενισχυτές?ευχαριστο

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Από την έξοδο του μικτή σου L & R, με δύο διακλαδωτήρες, τροφοδοτείς τις εισόδους των ενισχυτών σου.

Οι διακλαδωτήρες έχουν μια είσοδο και βγάζουν δύο εξόδους. Υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών.

Σου χρειάζεται κάτι σαν το παρακάτω αν ο μίκτης σου έχει RCA βύσματα ή το αντίστοιχο καρφί.

http://cableorganizer.com/outlet/DAS-NBRCAY-2.html?section=1&catname=Audio+%2F+Video+%2F+Home+Theater+]+Audio+%2F+Video+Cable+Assemblies?utm_medium=Affiliate&utm_source=CJ&utm_content=feed

Reaction score
0
Απάντηση: τεχνικο ενισχυτες

O.K ευχαριστο και εγω ετσι το σκευτικα αλλα νομιζα ποσ θα ηταν πιο περιπλοκο!Δηλαδη αν εχει τρεισ ενισχυτες παλι ιδιο κανεις?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Για να συνδέσεις πολλούς τελικούς ενισχυτές θα πρέπει να έχεις μια καλή βαθμίδα προενίσχυσης, αν η ποιότητα του ήχου είναι το ζητούμενο. Αυτή μεσολαβεί μεταξύ του μίκτη και των τελικών ενισχυτών.

Αυτό χρειάζεται γιατί η αντίσταση που βλέπει ο μίκτης μειώνεται πολύ όταν αυξάνει ο αριθμός των ενισχυτών και έχεις και τη χωρητικότητα των καλωδίων διασύνδεσης.
Επίσης οι βαθμίδες εξόδου των μικτών, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν είναι ότι καλύτερο.

Reaction score
0
Απάντηση: τεχνικο ενισχυτες

Εσυ τη προενισχυτη προτινεις?Δεν ειμαι επαγγελματίας αλλα σίγουρα λιγο πιοτής δεν βλαπτη!Λεω να παρω και αυτο το μηχανιμα DEQ-2496 ULTRACURVE PRO DIG. EQUALIZER αξίζει?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Επειδή δεν είσαι επαγγελματίας μιλάω για ποιότητα.
Αν ήσουν ούτε κουβέντα.
Για προενισχυτή, και όχι μόνο, δες αυτόν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo