Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Βασίλη πολλούς χαιρετισμούς επίσης . Ελπίζω να τα πούμε και στην έκθεσηΤσαντουλής Βασίλης said:Φίλοι θα το πω για πολλοστή φορά με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός !
Εάν συνθέσετε ένα σύστημα από μηχανές που αξιολογήθηκαν ως κορυφαίες στον
ειδικό έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο τότε οι πιθανότητες να ακούσετε αξιοπρεπή
ήχο "με την πρώτη" είναι απειροελάχιστες !
Δεν φταίει ο τύπος , ούτε τα μηχανήματα !
Άλλα πράγματα φταίνε !
Όσοι έχουν στρώσει "κώλο" και έχουν για χρόνια πειραματιστεί με τις ιδιαιτερότητες
αυτού του χαοτικού χώρου καταλαβαίνουν τι εννοώ ......
ps χαιρετίσματα στο Φίλτατο Ντοκατζή με τον οποίο περάσαμε ένα ωραίο βράδυ στο σπίτι του Δημοκηδή !
Γιατί αυτή είναι απλά μια εξήγηση που βολεύει αρκετούς, με βάση βέβαια κάποια κακά δείγματα γραφής που βλέπουν, διότι οι ίδιοι πολλές φορές δεν έχουν άποψη. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.AndreasL said:Γιατί δεν θέλουμε να το χωνέψουμε ότι όπως η γυναίκες ορκίζονται στα αποτελέσματα των ακριβών καλλυντικών (που επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι δεν προσφέρουν τίποτα) και εμείς πεφτουμε θύματα της δικής μας ματαιδοξίας όσο αφορά τις δικές μας επιλογές;
Μέσα. Αν επιτύχεις 90,0% και άνω, θα σπάσω τον προενισχυτή μου. Αν πέσεις κάτω από 90%, θα σπάσεις τον δικό σου;Μιχαλης said:Προκαλω να κανουμε ενα ιδιο τεστ με παρομοιας διαφορας μηχανηματα και να ειμαι εγω το πειραματοζωο.....
Σας υποσχομαι ποσοστο επιτυχιας του "καλου" συστηματος πανω απο 90%...αφηνω ενα δεκα ετσι για να μην απολυτος....
Παιδια μην πιστευετε οτι διαβαζετε....... 8)