τζαμπα- εντ vs χάι - εντ : σημειώσατε 1 !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βασικά... για όποιον το ξέχασε, εδώ, έχουμε συζητήσει την σωστή μεθοδολογία σύγκρισης συσκευών και εδώ την έχουμε, εν μέρει, εφαρμόσει. Οπότε μπορείτε εύκολα να κάνετε τις συγκρίσεις σας. 8) :wink:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αντε παλι οι Βροντατσηδες τσε οι Φουρτουνατσηδες . ( Χαϊεντατσηδες με συστηματα που βροντουν και Τυχερατσηδες με κερι στ αυτια που φχαριστιουνται μουσικη με πενταροδεκαρες )

Η μεθοδολογια τους εφταιγε ....χα χα χα χα χα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εχετε δικιο Τζαμπαμεν του Eϊβισαϊτ , ειμαστε για δεσιμο οσοι δινουμε >500 ευρω για ηχοσυστημα .

Ντοχερτη μην αρχιζεις τα ιδια περι εμπορων κλπ , να χαρεις :p

Reaction score
298
Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Έλα όμως που ο χυλός συνεχίζει να είναι καυτός :lol:

Reaction score
250
Φίλοι θα το πω για πολλοστή φορά με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός !

Εάν συνθέσετε ένα σύστημα από μηχανές που αξιολογήθηκαν ως κορυφαίες στον

ειδικό έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο τότε οι πιθανότητες να ακούσετε αξιοπρεπή

ήχο "με την πρώτη" είναι απειροελάχιστες !

Δεν φταίει ο τύπος , ούτε τα μηχανήματα !

Άλλα πράγματα φταίνε !

Όσοι έχουν στρώσει "κώλο" και έχουν για χρόνια πειραματιστεί με τις ιδιαιτερότητες

αυτού του χαοτικού χώρου καταλαβαίνουν τι εννοώ ......

ps χαιρετίσματα στο Φίλτατο Ντοκατζή με τον οποίο περάσαμε ένα ωραίο βράδυ στο σπίτι του Δημοκηδή !

Reaction score
0
Τσαντουλής Βασίλης said:
Φίλοι θα το πω για πολλοστή φορά με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός !

Εάν συνθέσετε ένα σύστημα από μηχανές που αξιολογήθηκαν ως κορυφαίες στον

ειδικό έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο τότε οι πιθανότητες να ακούσετε αξιοπρεπή

ήχο "με την πρώτη" είναι απειροελάχιστες !

Δεν φταίει ο τύπος , ούτε τα μηχανήματα !

Άλλα πράγματα φταίνε !

Όσοι έχουν στρώσει "κώλο" και έχουν για χρόνια πειραματιστεί με τις ιδιαιτερότητες

αυτού του χαοτικού χώρου καταλαβαίνουν τι εννοώ ......

ps χαιρετίσματα στο Φίλτατο Ντοκατζή με τον οποίο περάσαμε ένα ωραίο βράδυ στο σπίτι του Δημοκηδή !
Βασίλη πολλούς χαιρετισμούς επίσης . Ελπίζω να τα πούμε και στην έκθεση :D

Reaction score
2
Προκαλω να κανουμε ενα ιδιο τεστ με παρομοιας διαφορας μηχανηματα και να ειμαι εγω το πειραματοζωο.....
Σας υποσχομαι ποσοστο επιτυχιας του "καλου" συστηματος πανω απο 90%...αφηνω ενα δεκα ετσι για να μην απολυτος....
Παιδια μην πιστευετε οτι διαβαζετε....... 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ξαναλέω...
Χαλαρώστε την γούνα σας. Καλά είναι αυτά για να λέμε ανέκδοτα αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Reaction score
1
Λογικό το αποτέλεσμα του τεστ για μένα.....

Απο τη στιγμή που τα ηχεία ήταν τα ίδια τι να περιμέναμε δηλαδή; Δραματικές διαφορές;
Στα 18 μου μπορούσα να ακούσω όλο το φάσμα των συχνοτήτων μέχρι τα 19 άντε μέχρι και 20KHz.
Τώρα στα 41 άντε μετα βίας να φτάσω στα 16ΚΗz. Δεν λέει να ζω και με ψευδαίσθησεις.

Γιατί δεν θέλουμε να το χωνέψουμε ότι όπως η γυναίκες ορκίζονται στα αποτελέσματα των ακριβών καλλυντικών (που επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι δεν προσφέρουν τίποτα) και εμείς πεφτουμε θύματα της δικής μας ματαιδοξίας όσο αφορά τις δικές μας επιλογές;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
AndreasL said:
Γιατί δεν θέλουμε να το χωνέψουμε ότι όπως η γυναίκες ορκίζονται στα αποτελέσματα των ακριβών καλλυντικών (που επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι δεν προσφέρουν τίποτα) και εμείς πεφτουμε θύματα της δικής μας ματαιδοξίας όσο αφορά τις δικές μας επιλογές;
Γιατί αυτή είναι απλά μια εξήγηση που βολεύει αρκετούς, με βάση βέβαια κάποια κακά δείγματα γραφής που βλέπουν, διότι οι ίδιοι πολλές φορές δεν έχουν άποψη. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.078
Μιχαλης said:
Προκαλω να κανουμε ενα ιδιο τεστ με παρομοιας διαφορας μηχανηματα και να ειμαι εγω το πειραματοζωο.....
Σας υποσχομαι ποσοστο επιτυχιας του "καλου" συστηματος πανω απο 90%...αφηνω ενα δεκα ετσι για να μην απολυτος....
Παιδια μην πιστευετε οτι διαβαζετε....... 8)
Μέσα. Αν επιτύχεις 90,0% και άνω, θα σπάσω τον προενισχυτή μου. Αν πέσεις κάτω από 90%, θα σπάσεις τον δικό σου;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.078
Χαϊεντάς με ολοκληρωμένο ενισχυτή; Οποία κατάπτωσης ηθών, οποία συρρίκνωσις αξιών και προαιωνίων παραδόσεων!! Σιγά - σιγά θα μου πεις ότι έχει και άστρωτα καλώδια ρεύματος. :lol: :lol: :lol:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.078
Και γιατί τον αναφέρεις με strike through; Φοβάσαι μη σε στείλει στην Κόλαση; Αφού έτσι κι αλλιώς εκεί θα πάμε. Στον Παράδεισο δεν έχει ορχήστρα. Έναν dj έχουν όλον κι όλον, κι αυτός είναι για τα μπάζα... :lol: :lol: :lol:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988