τι γίνεται ρε παιδιά

Reaction score
135
λόγω φόρτου εργασίας ακούω μόνο ψηφιακά από tidal και έτσι για αλλαγή άκουσα από you tube κάποια αρχεία βινυλίου να μου πεις πάλι ψηφιακά αλλά ηρέμησε το κεφάλι μου δηλαδή εκεί που έλεγα να πάρω έναν άλλο ψηφιακοαναλογικό μετατροπέα τελικά θα καταλήξω σε καινούργια βελόνα

Reaction score
135
γλουπ κ στρουμφ έχεις δίκιο οπότε πρέπει να βάλω το pick up να παίξει αλλά μάλλον θα περιμένω να χειμωνιάσει

gid

Reaction score
10.153
γλουπ κ στρουμφ έχεις δίκιο οπότε πρέπει να βάλω το pick up να παίξει αλλά μάλλον θα περιμένω να χειμωνιάσει
Απόλαυση φίλε, να παίζει το πικάπ και δίπλα το τζάκι να σιγοκαίει.....

Ν' ακούς το "κράκ" και να λες "τώρα από το πικάπ ήλθε αυτό, ή από το τζάκι;;;"

Πράισλες.....

Reaction score
11.759
λόγω φόρτου εργασίας ακούω μόνο ψηφιακά από tidal και έτσι για αλλαγή άκουσα από you tube κάποια αρχεία βινυλίου να μου πεις πάλι ψηφιακά αλλά ηρέμησε το κεφάλι μου δηλαδή εκεί που έλεγα να πάρω έναν άλλο ψηφιακοαναλογικό μετατροπέα τελικά θα καταλήξω σε καινούργια βελόνα
Πες μας κι άλλα!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Κι αν η καινούργια βελόνα είναι φτιαγμένη με ψηφιακό laser;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.072
λόγω φόρτου εργασίας ακούω μόνο ψηφιακά από tidal και έτσι για αλλαγή άκουσα ψηφιακά από you tube
Οι εμπειρίες ακροάσεών σου, μας δείχνουν πως το ψηφιακό από youtube προφανώς είναι ανώτερο από το πσηφιακό από Tidal, όσον αφορά τον ήχο.
Σύμφωνα με τα γούστα σου πάντα.
Να ένα χρήσιμο συμπέρασμα. 😁

κάποια αρχεία βινυλίου να μου πεις πάλι ψηφιακά αλλά ηρέμησε το κεφάλι μου δηλαδή
Α, πολύ ωραία.
Δε χρειάζεται να περιμένεις τον χειμώνα.
(winter is not coming)
Κατέβασε αέρα πατέρα mp3 από vinyl rips.

Να που για κάθε προϊόν υπάρχει αγοραστής. 😜

Reaction score
135
Κατέβασε αέρα πατέρα mp3 από vinyl rips.
μπα το έχω δοκιμάσει
Οι εμπειρίες ακροάσεών σου, μας δείχνουν πως το ψηφιακό από youtube προφανώς είναι ανώτερο από το πσηφιακό από Tidal, όσον αφορά τον ήχο.
Σύμφωνα με τα γούστα σου πάντα.
Να ένα χρήσιμο συμπέρασμα. 😁
ε όχι απλά βρήκα μερικά αρχεία στο you tube που έπαιζαν καλά κ το τράβηξα από τα μαλλιά μπας κ πείσω τον εαυτό μου να μην δίνω 14 ευρώ το μήνα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.072
Εκεί συμφωνούμε, αλλά από την άλλη με 14 ευλό το μήνα, ένα δίσκο αγοράζεις και αν, οπότε αντί για 12 δίσκους το έτος, έχεις διαθέσιμη όλη την παγκόσμια δισκογραφία, κι όπου κι αν είσαι, χωρίς να κουβαλας δίσκους μαζί σου, άρα μάλλον φτηνά την πληρώνεις την υπηρεσία.

Reaction score
135
Ούτε έναν δίσκο δεν αγοράζεις με 14 ευρώ διότι για καλό δίσκο θέλεις πολλά περισσότερα δυστυχώς το θέμα βινύλιο έχει καταστεί ασύμφορο έτσι που αν δεν είχα αυτά τα 600 βινύλια από το παρελθόν συν τέσσερις πέντε καλές βελόνες δεν θα ασχολούμουν πλέον με το βινύλιο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Mpermplis