- Reaction score
- 420
πολλες φορες βλεπω σχετικα θεματα αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι...
Passive of course means no active circuitry, i.e. no connection to AC wall power or batteries. In short, no power supply. Passive. Magnetic refers to the use of multi-tapped attenuation transformers instead of resistive volume control devices.
Alas, the STP is far from just another preamplifier. Like the Esoteric and SMc Audio units, it belongs to that still quite rare but supremely promising category one might rightfully call activated passives. Such designs very deliberately combine two apparently opposing religions: the ultra resolution of traditional 'look ma, no power cord' passives; and the tone color depth, drive and dynamics of the best 'plugged in' active circuits. In fact, plugged in very much describes the intensity of energy transmission at work here.
Οχι ωρέ Γιάννη, στην πρώτη φωτό, μετασχηματιστες Stevens and Billington ειναι που κάνουν μείωση.Γιάννο απο οτι ξέρω και βλέπω στην επάνω φωτό , οι μετ/στες χρησιμοποιούνται μόνο για το phono stage, ενω για το line απλά μόνο το ποτενσιόμετρο και ο επιλογέας φυσικά.
Ετσι έκανα το pre out του 911 , και είναι απίστευτος προ.
Χρειάζεται, πάντα.δηλαδη volume και selector απλα? το phono δεν χρειαζεται προενισχυση?
Και αυτό εκεί δεξιά τύπου lader τι είναι?Οχι ωρέ Γιάννη, στην πρώτη φωτό, μετασχηματιστες Stevens and Billington ειναι που κάνουν μείωση.
Δεν υπάρχει ποτενσιομετρο.
ουτε phono.
o επιλογεας των ληψεων (των τυλιγματων)Και αυτό εκεί δεξιά τύπου lader τι είναι?
Αριστερά δεν είναι ο επιλογέας της πηγής και δεξιά το volume με σκάλες?o επιλογεας των ληψεων (των τυλιγματων)
Σε γενικές γραμμές , ο pro που δεν μπαίνει στην πρίζα.πολλες φορες βλεπω σχετικα θεματα αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι...
Η υλοποιηση του volume, η εξασθενιση του σηματος δηλαδη, γινεται στον συγκεκριμενο προ με την χρηση μετασχηματιστη.Αριστερά δεν είναι ο επιλογέας της πηγής και δεξιά το volume με σκάλες?
να γιατι εισαι αρχιδιαχειριστης....Σε γενικές γραμμές , ο pro που δεν μπαίνει στην πρίζα.
Φτού σου ρε.να γιατι εισαι αρχιδιαχειριστης....
με μια κουβεντα ταπες ολα...
τι θα κερδισει απο active pre? μονο attenuation δεν κανει ουσιαστικα?. μιλαω για plain vanilla pre χωρις tone controls κλπΦυσικά.