τι ενισχυτη να βαλω.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Απάντηση: τι ενισχυτη να βαλω.

γιες ντίαρ.
αλλά δε περιμένω να ασπαστείτε τις ιδέες μου και τα πιστεύω μου.
Επίσης, θεωρώ αναμενόμενο ακόμα και να το ακούσετε με τα ίδια σας τα αυτάκια, να μη το παραδεχτείτε. Είναι εύκολο μειονεκτήματα υλοποιήσεων τάξης Α και ΑΒ να τα ερμηνεύσετε ως πλεονεκτήματα.
φυσικά, εκείνο το κιλοβαττικό goldmund θα το προτιμούσα κι εγώ, αλλά με μόνο σκοπό να το πουλήσω και με τα ρέστα να πάρω κανα σπίτι....
Για ενισχυτικό κάτι τέτοιο (class T) έχω και γω, και δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Αλλά περι ορέξεως...
Μεγαλύτερη σημασία έχει πόσους περιμένεις να...΄΄σπαστούνε΄΄ με αυτά...:126:

Τι πινεις βρε μπαγασα Butakia??????????

ClassDονερο???????????
ClassDoνερο...Άλφα Άλφα ποιότητας...:612:

V for ... Vlasis
[reliops=V for Vendetta in Kinetic Typography][youtube]c6Q0dfrbr10[/youtube][/reliops]

Reaction score
141
Re: Απάντηση: τι ενισχυτη να βαλω.

γιες ντίαρ. :144:

αλλά δε περιμένω να ασπαστείτε τις ιδέες μου και τα πιστεύω μου.:126:

Επίσης, θεωρώ αναμενόμενο ακόμα και να το ακούσετε με τα ίδια σας τα αυτάκια, να μη το παραδεχτείτε. Είναι εύκολο μειονεκτήματα υλοποιήσεων τάξης Α και ΑΒ να τα ερμηνεύσετε ως πλεονεκτήματα.

φυσικά, εκείνο το κιλοβαττικό goldmund θα το προτιμούσα κι εγώ, αλλά με μόνο σκοπό να το πουλήσω και με τα ρέστα να πάρω κανα σπίτι....:143:

Για ενισχυτικό κάτι τέτοιο (class T) έχω και γω, και δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Αλλά περι ορέξεως...
Εκεινο το κιλοβατικο εχει κανα τεστ με μετρησεις;Να δουμε αν ισχυει δηλαδη.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Reaction score
2.566
Παιδιά επειδή έχω επικοινωνησει με Kινέζο κλπ. και το ψήνω γενικά λόγω και χαμηλής τιμής αλλά και προς χάρην δοκιμής, μπορείτε να μου πείτε αν ξέρετε, αν μπορεί ο GA-500 ( http://www.c-markaudio.com/english/products/gf/GA500.asp ) να παίξει κατευθείαν από buffalo ή θέλει ντε και καλά προ για να παίξει σωστά? Γιατί κάτι τέτοιο νομίζω διάβασα κάπου αλλά δεν θυμάμαι που...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.661

εγώ θά'βαζα ένα line level μετασχηματιστή ανάμεσά τους, κι όχι ενεργό προ - ούτε παθητικό βέβαια. αλλά καταντώ αιρετικός...:143::138::135:

(κουφάλα κορίνθιε είσαι τυχερός που δε σού'στειλα και μετασχηματιστές για να μη χρησιμοποιούσες τον προ σου. θά'κοβες φλέβες και θα λέρωνες το χαλί και θα σε σκότωνε η κυρά...)

Reaction score
0
Να ρωτησω κατι για τον ΝΕΤ6000?

Στο site αναφερει
By using software on PC, and through RS485 interface, C-MARK nework digital amplifiers can monitor working temperature, current, voltage, malfunction, protection status; and can realize Equalizer, Compressor, Crossover, Each channel delay, Gain & Sensitivity Control, etc.

Δεδομενου οτι εχει μονο αναλογικες εισοδους(?), λογικα θα εχει ενσωματωμενα adc και dac, για το dsp?

Reaction score
1.213

αλλά η ίδια υλοποίηση βγαίνει και σε άλλα κουστουμάκια, όλα "έτοιμα προϊόντα", με διαφορετικά σασί και κάποιες μικροδιαφορές μεταξύ τους.

Ορίστε:

C-MARK TD2300

και σε 6-κάναλη βερσιόν (για χομ-σινεμάκηδες και πολυ-ενισχυόμενους):

DA6600

και σε μικρό σασί για να χωράν πολλά και να βολεύονται πίσω από οτιδήποτε...

C-MARK digital mini amplifier

και αυτούς θα πρότεινα για αγορά από εσάς, τους "μίνι". Μόνο μη βάλετε χοντρά καλώδια, διότι θα τους πάρουν μαζί τους, θα είναι πιο βαριά τα καλώδια από τους ενισχυτές....

Ποια ειναι η πιο προσιτη τιμη ενος πολυκαναλου τιουτου που θα μπορουσε να παιξει σαν τελικος* αραγες ?

* Σωστα :136:...η :140:

Υ.Γ Ποσο κανει ο C-MARK TD2300 ?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Για TD 2300 δεν ξερω αλλ η σειρα DA δεν βγαινει σε stereo μονο πολυκαναλο.Ενημερωση απο εταιρεια.Επισης για τα stereo kai monoblock δεν σου στελνουν τροφοδοτικα.Υποτιθεται χρησιμοποιεις τα INtegrative και απο εκει παιρνεις τροφοδοσια.Αν στεκει και πως παιζει μονο οσοι εχουν γνωσεις ξερουν.Παντως εγωθα ακολουθησω συμβουλη Κωσταυτια και αν καταφερω να συννενοηθω και συμφερει θα παρω 2 200αρια ολοκληρωμενα για τελικους.

Reaction score
4

τιμες για αυτα τα c-mark υπαρχουν πουθενα;

αυτο το μινι δειχνει ενδιαφερον

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος