τι ενισχυτη να βαλω.

GF

Reaction score
27
Απάντηση: τι ενισχυτη να βαλω.

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε και πώς αντιδρούν στο βραχυκύκλωμα...
Το εκανα εγω σ'αυτον http://www.thomann.de/gr/the_tamp_d4500.htm προσπαθοντας να παρω μετρησεις με τα ηχεια επανω.
Αν δεν ανοιγοκλεινε την εξοδο ακομα θα αναρωτιομουνα γιατι δεν βλεπω τιποτα στον παλομογραφο!
:142:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μια ερωτηση στους ηδη κατοχους αυτων των μηχανηματων: με τι προενισχυτες τους συνδιαζετε?

Reaction score
4.250

μια ερωτηση στους ηδη κατοχους αυτων των μηχανηματων: με τι προενισχυτες τους συνδιαζετε?
Αν μιλαμε γι αυτον που εκανε ο Κωστας, δεν χρειαζεται προενισχυτη. Απλα για τους εθισμενους στις λυχνιες, μπορουν να βαλουν προενισχυτη με λυχνιες. Ωστοσο οταν εχεις ενα μηχανημα το οποιο παιζει εκπληκτικα και στην ουσια χρειαζεσαι μια καλη πηγη, το θεωρω υπερβολικο να ψαχνεις το θεμα της προενισχυσης.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Re: Απάντηση: τι ενισχυτη να βαλω.

Εγώ τον άκουσα σε ένα σύστημα με προ modwright και πηγή το amr 77.Ηχεία τα 802Ν.
Tις εντυπώσεις τις έγραψα.Πιό αναλυτικά μπορεί να τα πεί ο Βλάσσης.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το εκανα εγω σ'αυτον http://www.thomann.de/gr/the_tamp_d4500.htm προσπαθοντας να παρω μετρησεις με τα ηχεια επανω.
Αν δεν ανοιγοκλεινε την εξοδο ακομα θα αναρωτιομουνα γιατι δεν βλεπω τιποτα στον παλομογραφο!
:142:[/QUOTEΤο οποιον τι σημαινει για τους ασχετους?
Με το πικ-απ θα μου απαντησει κανεις?Οχι με υποννοουμενα pls!!!!!!!

GF

Reaction score
27

Μεσω ενος προενισχυτη RIAA παιρνει και πικαπ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Να πω και γω βρε παλλικαρια τις δικες μου εντυπωσεις απο το τσιλικο μοντουλακι του φιλου μας απο τα βορεια του μαστροκωτσου του εαρινου(κουφαλιτσα εχεις και υπογειο για ακροασεις).............
Αυτη λοιπον η μικρη μοντουλιτσα που λετε φιλοι μου παραθεριζει εις την Κορινθο εδω και δεκα μερες παρεα με τα αλλα κλαπατσιμπανα που εχω ....και καθομαι και γω σαν μαλακας επι του καναπεως και την εχω απεναντι μου μεσα σε ενα ψωροκουτο τσιγκινο με ενα iec βυσμα για το ρευμα απο την μια ,δυο rca απο την αλλη και 4 μπορνες(ο Θεος ο υψιστος να τις κανει μπορνες)που μοιαζουν σαν playmobill εξαρτημα και γω να συνεχιζω να το κοιταω και να λεω............χωρις πολλες σκεψεις και προβληματισμους..........να σου γαμ..@..σω,πως ΠΑΙΖΕΙ TO παπ...ρι AYTO....τι στα διαλα του εχουν βαλλει μεσα????
Που χωρανε εκει μεσα 300 βατια στα 8 και 600 στα τεσσερα????
Ασε που με πιανει να βουτηξω μια βαριοπουλα και να το κανω ενα με το χωμα απο τα νευρα μου.....επειδη....ΠΑΙΖΕΙ τραγοπαπες και καλογριες με σετακι της Wonderbra(ξερετε ...αυτο για τις μπροστοβαρες)...............
Ξερω......το εχεσα με την εμφαση........αλλα νομιζω οτι ετσι πρεπει.......
Στο διαταυτα τωρα ....κυριοι...αντε και καναδυο κυριες.......η μοντουλα αυτη ειναι ΜΟΝΤΟΥΛΑΡΑ..........ΜΟΥΣΙΚΟΤΑΤΗ....με ακρα ζυγισμενα και στα σιγουρα με αρκετα καλη τονικη ισοροπια.

Τα συνοδα οπως εγραψε και ο καλος μας συντονιστουλης τα ειδατε....και το cd και ο προ ειναι μηχανακια λαμπατα και δεν σας κρυβω οτι υπηρχε ματσινκ απο τα πρωτα λεπτα....δεν κρεμαει τιποτα,με το 802 να χαιρεται που εχει εναν ενισχυτη που τα οδηγαει με αξιοπρεπεια και φυσικα τσαμπουκα....

Τωρα θα μου πεις....κατσε ρε Βλαση.....λαμπες στον προ,λαμπες στο cd ...ενταξει λογικο ειναι ,,,δεσανε και δεν ξυνουν.......ομως εδω θελω να σας πω οτι πριν 2 μηνες ειχα στο σπιτι τα μονομπλοκια της Bel Canto τα 500αρια και αυτα class D με ice power και λεβεντες μου δυστυχως δεν επαιξαν το ιδιο.....ενοιωσα με αυτα ηχεια οτι εγινε το αποτελεσμα πολυ αναλυτικο ,εως και κουραστικο σε υψηλες σταθμες πραγμα που δεν εχω νοιωσει τοσες μερες με αυτο το ελεεινο κουτι που με κοιταει και λεει μεσα του....παρτα παπαριδι που δεν σου εκανα στο ματι και τωρα ξυνεις την καραφλα σου απο την απορια για το πως παιζω.......
Η μονη ας πουμε ενσταση που εχω ειναι πως αισθανομαι λιγο την μεσαια περιοχη με λιγο παραπανω εκταση απο οση θα ηθελα η μαλλον απο αυτη που εχω συνηθησει στον χωρο μου με τα προβληματα του.....δεν ξερω τελικα ποιο ειναι το σωστο η το ποιο αντικειμενικο ακουσμα......................

Κατα τα αλλα ....και σας το λεω με μεγαλη ειλικρινεια αγαπητα μου τσογλανια οτι ειναι ενας τελικος μουσικοτατος(ειδικα αυτο δεν το περιμενα με τιποτα)που δεν κρυβει τιποτα.....με μεγιστο σκοπο την πιστη αναπαραγωγη της μουσικης,με ατακα και ταχυτητα,μπριο (το πουστεψα λιγο),staging γεματο μελωδιες και στησιμο εντυπωσιακο...τι αλλο να πω βρε παιδια .....μου γυρισαν τουμπα τα πιστευω μου για αυτες τις D μηχανες.....

Μουρχεται να του δωσω μια ....αι σιχτιρ.......κοιτα το ρε........γελαει το μπασμενο.....τα 802 μου βρε μιση οκα???

Α βρε Εαρ.....ετσι και ξαναρθω στην υπογα σου στην Σαλλονικα θα σου βαλλω φουρνελο και θα σου κοψω ποντο ποντο τις βρωμομεμβρανες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ναι,ναι,ναι,ναι,ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.661

ρίξε καμιά φωτό βρε χαμένε, να δουν τα παιδιά τι ωραία κατασκευή που έχεις στα χέρια σου! τι θεϊκό κουτί με χρυσά χερούλια και διαμάντια που σου έστειλα! δείξε τα επιροδιωμένα RCA που χρησιμοποίησα! άντε! :138::143::135:

μόνο τον on/off διακόπτη μη προσπαθήσεις να βγάλεις φωτό. γιατί δεν έβαλα. άλλωστε, το βάζεις στην μπρίζα και δε το ξαναβγάζεις ποτέ, τι να τον κάνεις τον διακόπτη? άχρηστα πράγματα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.661
Απάντηση: Re: τι ενισχυτη να βαλω.

Είστε όλοι ΚουΦοί! :144:
είπε ο γάιδαρος (Κου-Φου) τον πετεινό κεφάλα! :143:

στου ΚουΦού την πόρτα, πάρε την πόρτα και δώστου ένα magnepan. :135:

καταζητείται ΚουΦός Μπάφαλος εϊ-τι-σά-τος.:139:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Τι ποδαράκια είχε το κουτί δε μας είπατε.
Η εσωτερική καλωδίωση τι είναι;

Βάλτε και καμια φωτογραφία γιατί μπορεί να τα βγάζετε όλα από το μυαλό σας.. Μην κάνω ανάληψη 300 ολόκληρα ευρώ χωρίς λόγο!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

οι γνωστες εταιριες του χωρου μαλλον κανουν δειλα δειλα βηματα προς αυτη την τεχνολογια μιας και ηδη υπαρχουν commercial υλοποιησεις για τον μεσο χρηστη-αγοραστη.
Τον παρακατω τον αγορασε φιλος, μια ζωη ΟΝΚΥΟ maniac, ο οποιος αντικατεστησε εναν παλιο Α-805.

http://www.eu.onkyo.com/products/A-5VL.html

http://www.whathifi.com/Review/Onkyo-A-5VL/

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Μην ανησυχειτε....οι φωτο ερχοντε...απλα δεν μπορει η μηχανη μου να βγαλλει τετοια ομορφια ........

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983

Να πω και γω βρε παλλικαρια τις δικες μου εντυπωσεις απο το τσιλικο μοντουλακι του φιλου μας απο τα βορεια του μαστροκωτσου του εαρινου(κουφαλιτσα εχεις και υπογειο για ακροασεις).............
Στο διαταυτα τωρα ....κυριοι...αντε και καναδυο κυριες.......η μοντουλα αυτη ειναι ΜΟΝΤΟΥΛΑΡΑ..........ΜΟΥΣΙΚΟΤΑΤΗ....με ακρα ζυγισμενα και στα σιγουρα με αρκετα καλη τονικη ισοροπια.
...
Τωρα θα μου πεις....κατσε ρε Βλαση.....λαμπες στον προ,λαμπες στο cd ...ενταξει λογικο ειναι ,,,δεσανε και δεν ξυνουν.......ομως εδω θελω να σας πω οτι πριν 2 μηνες ειχα στο σπιτι τα μονομπλοκια της Bel Canto τα 500αρια και αυτα class D με ice power και λεβεντες μου δυστυχως δεν επαιξαν το ιδιο.....
.....δεν ξερω τελικα ποιο ειναι το σωστο η το ποιο αντικειμενικο ακουσμα......................
Κατα τα αλλα ....και σας το λεω με μεγαλη ειλικρινεια αγαπητα μου τσογλανια οτι ειναι ενας τελικος μουσικοτατος(ειδικα αυτο δεν το περιμενα με τιποτα)που δεν κρυβει τιποτα.....με μεγιστο σκοπο την πιστη αναπαραγωγη της μουσικης,με ατακα και ταχυτητα,μπριο (το πουστεψα λιγο),staging γεματο μελωδιες και στησιμο εντυπωσιακο...τι αλλο να πω βρε παιδια .....μου γυρισαν τουμπα τα πιστευω μου για αυτες τις D μηχανες.....
Α βρε Εαρ.....ετσι και ξαναρθω στην υπογα σου στην Σαλλονικα θα σου βαλλω φουρνελο και θα σου κοψω ποντο ποντο τις βρωμομεμβρανες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρίξε καμιά φωτό βρε χαμένε, να δουν τα παιδιά τι ωραία κατασκευή που έχεις στα χέρια σου! τι θεϊκό κουτί με χρυσά χερούλια και διαμάντια που σου έστειλα! δείξε τα επιροδιωμένα RCA που χρησιμοποίησα! άντε!
μόνο τον on/off διακόπτη μη προσπαθήσεις να βγάλεις φωτό. γιατί δεν έβαλα. άλλωστε, το βάζεις στην μπρίζα και δε το ξαναβγάζεις ποτέ, τι να τον κάνεις τον διακόπτη? άχρηστα πράγματα...
Είστε όλοι ΚουΦοί!
είπε ο γάιδαρος (Κου-Φου) τον πετεινό κεφάλα!
στου ΚουΦού την πόρτα, πάρε την πόρτα και δώστου ένα magnepan.
καταζητείται ΚουΦός Μπάφαλος εϊ-τι-σά-τος.
Μην ανησυχειτε....οι φωτο ερχοντaι...απλα δεν μπορει η μηχανη μου να βγαλει τετοια ομορφια ........
Ο...Εαrινός καιρός γαρ εγγύς:)135:) να πραγματοποιηθεί το πείραμα του Milgram από την ΄΄ανάποδη΄΄,δηλαδή πόση ω φ έ λ ε ι α μπορούμε να επιφέρουμε σε συν-χομπίστες υπερπηδώντας τις οποιεσδήποτε αναστολές προβάλλει το ΄΄Υπερεγώ΄΄;

(Επιτυχής έκβαση βέβαια σημαίνει ότι αρκετοί θα ετοιμαστούν να γνωρίσουν από πρώτο χέρι την αξιότιμη Χαρά...Κύρη)

Ι-χα!:612:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ο...Εαrινός καιρός γαρ εγγύς:)135:) να πραγματοποιηθεί το πείραμα του Milgram από την ΄΄ανάποδη΄΄,δηλαδή πόση ω φ έ λ ε ι α μπορούμε να επιφέρουμε σε συν-χομπίστες υπερπηδώντας τις οποιεσδήποτε αναστολές προβάλλει το ΄΄Υπερεγώ΄΄;

(Επιτυχής έκβαση βέβαια σημαίνει ότι αρκετοί θα ετοιμαστούν να γνωρίσουν από πρώτο χέρι την αξιότιμη Χαρά...Κύρη)

Ι-χα!:612:
Τι πινεις βρε μπαγασα Butakia??????????

ClassDονερο???????????

Reaction score
684

300 ευρώ περίπου. ίσως και 314. όχι περισσότερα.

δε χρειάζονται περισσότερα. για κανένα ηχείο. ανεξαρτήτου τιμής, ύψους, βάθους, χρώματος, ράτσας, εμπέδησης, κλπ κλπ κλπ. αλλά αυτά είναι δικές μου ιδέες, μέχρι να γίνουν και δικές σας, θα πληρώνετε τζάμπα κι άδικα.
πιστευεις δηλαδη οτι κατι μηχανακια τυπου Gryphon, Soulution, Sovereign κλπ υστερουν διπλα στις συγκεκριμενες υλοποιησεις?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.661

πιστευεις δηλαδη οτι κατι μηχανακια τυπου Gryphon, Soulution, Sovereign κλπ υστερουν διπλα στις συγκεκριμενες υλοποιησεις?
γιες ντίαρ. :144:

αλλά δε περιμένω να ασπαστείτε τις ιδέες μου και τα πιστεύω μου.:126:

Επίσης, θεωρώ αναμενόμενο ακόμα και να το ακούσετε με τα ίδια σας τα αυτάκια, να μη το παραδεχτείτε. Είναι εύκολο μειονεκτήματα υλοποιήσεων τάξης Α και ΑΒ να τα ερμηνεύσετε ως πλεονεκτήματα.

φυσικά, εκείνο το κιλοβαττικό goldmund θα το προτιμούσα κι εγώ, αλλά με μόνο σκοπό να το πουλήσω και με τα ρέστα να πάρω κανα σπίτι....:143:

Για ενισχυτικό κάτι τέτοιο (class T) έχω και γω, και δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Αλλά περι ορέξεως...

Reaction score
141
Re: Απάντηση: τι ενισχυτη να βαλω.

Τι περίμενες να σου πει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός