τι κανετε στον ελευθερο χρονο σας?

Reaction score
0
Απάντηση: τι κανετε στον ελευθερο χρονο σας?

ξεχασα! εχω 1 κολλημα τρελλο οταν διαβαζω για τν εγκεφαλο του ανθρωπου (!) κ οταν διαβαζω οτιδηποτε εχει σχεση με ηλεκτρονικο (audio-visual περισσοτερο)

Reaction score
6
Re: Απάντηση: τι κανετε στον ελευθερο χρονο σας?

...

Φέτος ξεκινάει μια μεγάλη αγάπη που θα 'φάει' πολύ ελεύθερο χρόνο......, ο κήπος ! :616:

...
Να φτιάξεις ένα περιβολάκι! :107:

Εγώ αν είχα κήπο αυτό θα έκανα, μαρουλάκια, κρεμμυδάκια, κολοκυθάκια και αρωματικά μαϊντανό, άνηθο κ.λ.π.

Τυχερέ!!!

Reaction score
40

Περπάτημα μετά μουσικής, μικρές αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (ακόμα) συλλογές από βινύλια, cd, ταινίες, κάρτες, θέατρο, σινεμά, συναυλίες, διάβασμα βιβλίων, σύνθεση.
Αvsite:138:

Reaction score
1.277
Στον ελεύθερο μου χρόνο,σκέφτομαι τι με περιμένει στον γεμάτο.:142:

Πλάκα κάνω,προσπαθώ να ζω την κάθε στιγμή.Ακόμα και μία σπαστική στιγμή στη δουλειά έχει την χάρη της,δίνει ελπίδα για εργασιακή χαλάρωση.Πάντως ενώ δουλεύω Δ-Π,τα Σαββάτα που ξεστραβώνομαι στο PC λέω "τι καλά να δούλευα και σήμερα,έξτρα λεφτά" και όταν τύχει να δουλέψω Σάββατο λέω "τι καλά να καθόμουν,έτσι απλά".Ενα περίεργο πράμα..

Ουσιαστικά κουρκουτιάζω μπροστά σε κουτί με χρώματα και εικόνες..

Reaction score
6
Re: Απάντηση: τι κανετε στον ελευθερο χρονο σας?

Να φτιάξεις ένα περιβολάκι! :107:

Εγώ αν είχα κήπο αυτό θα έκανα, μαρουλάκια, κρεμμυδάκια, κολοκυθάκια και αρωματικά μαϊντανό, άνηθο κ.λ.π.

Θα στην επεφταν ΣΔΟΕ, ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ, ΤΕΒΕ, ΥΠΕΧΩΔΕ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ο ΕΟΦ, ΕΟΤ, ΕΥΔΑΠ, ο παπας, ο δασαρχης, ο δασκαλος , ο αγροφυλαξ.., ο υποθηκοφυλαξ,και ο καθε βρυκολαξ...κολαξ να σου παρει απο 10 για να μην στο κλεισει...επειδη δεν εχεις ISO, CE, ROHS .!και εχεις καταπατησει το μποστανι που το 1810 ανηκε στο θειο του Δραμαλη... που ειχε τιτλους...

Παντα υπαρχει κατι που θα μας χαλαει τη συντομη διαδρομη μας σε αυτον τον κοσμο.

Εδω ενα καναρινι ειχε μια γιαγια 79 χρονων και της την πεφτει η διωξη ναρκωτικων για εμπορια φουντας γιατι βρηκε ενα κλαδι στη γλαστρα του μπαλκονιου της. Την οδηγει στο Αυτοφορο.......οπου μετα απο δικη βγαινει ... με αναστολη .....Απο την αλλη γινεται της μουρλης στα ΖΩΝΙΑΝΑ κλπ. κλπ.με ΚΑΘΕΤΗ γραμμη παραγωγης -εξαγωγης...

Ακομα και ενα μποστανι ειναι επικινδυνο.:122:

Μας εχουν στριμωξει στη γωνια μεχρι να αντιστραφουν οι οροι καποτε...:126:

Reaction score
0

Εγω επειδη ειμαι μαθητης(μην σας ξεγελαει η ηλικια λαθος 10 χρονια κατα την εγγραφη αντι για 1991 εγραψα 1981),τωρα το καλοκαιρι δεν σηκωθηκα καθολου απο τον υπολογιστη(μονο για μαμ,κακα,και νανι),ξερετ'εσεις games,μουσικη,internet,Avsite(πανω απ'ολα) ενω το χειμονα που ειμαι περιορισμενος με τα σχολεια και μ'αυτα σηκωνωμαι απο τον υπολογιστη μονο για να παω στο σχολειο και για τα παραπανω.Ακομα μπορει να σηκωθω
(τον χειμονα το καλοκαιρι κυριολεκτηκα δεν σηκωθηκα απο τον υπολογιστη)και για κανα 5χ5 με φιλους.
Αυτα.

Υ.Γ. Εσεις παντως που ειστε περιορισμενοι απο δουλεις και τετοια και ξεκουραζεστε τι ωραια που θα περνατε ε?
Φιλικα παντα!

Ξερω θα φτασω κι εγω καποτε στην ηλικια σας και θα καταλλαβω πως ειναι.Θα ευχομαι να ημουν στην ηλικια που ειμαι τωρα.
Σας ευχομαι παντως να μπορειτε να βρησκετε περισοτερο χρονο και να τον περνατε με την οικογενεια σας και με τους φιλους σας!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale