τι λες τώρα ???

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: τι λες τώρα ???

Κι εγώ βαριέμαι να λουστράρω τα MDF για το rack...

Reaction score
13
Ωραια πραματα !! :cool_4:

Τι λες τωρα ? Θα φτιαξεις κανενα ??
Εαν δεν εχεις αρκετα φραγκα υπαρχει εκεινο του φτωχου ανθρωπου (PMS). :crazy_3:

Reaction score
13
Re: Απάντηση: τι λες τώρα ???

Κι εγώ βαριέμαι να λουστράρω τα MDF για το rack...
MDF ? Εγω ειχα καταλαβει περι κοντρα πλακε θαλασσης.
Το MDF ταιριαζει καλυτερα με λακα.
Εχω φτιαξει δυο ρακ απ' αυτα με τις ντιζες (10αρες του ενος μετρου), με 4 φυλλα κοντρα πλακε 51 x 36 cm, παχους 21mm, μονο που εχω φορεσει πανω απο τις ντιζες ανοξειδωτο στραντζαριστο 20 x 20 mm, και εχει δεσει καλυτερα. Ολο το συστημα τσουλαει πανω σε 4 ροδακια. Μονο που δεν κανει για εντουρο.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: τι λες τώρα ???

MDF ? Εγω ειχα καταλαβει περι κοντρα πλακε θαλασσης.
Το MDF ταιριαζει καλυτερα με λακα.
Εχω φτιαξει δυο ρακ απ' αυτα με τις ντιζες (10αρες του ενος μετρου), με 4 φυλλα κοντρα πλακε 51 x 36 cm, παχους 21mm, μονο που εχω φορεσει πανω απο τις ντιζες ανοξειδωτο στραντζαριστο 20 x 20 mm, και εχει δεσει καλυτερα. Ολο το συστημα τσουλαει πανω σε 4 ροδακια. Μονο που δεν κανει για εντουρο.
Είπα να ακολουθήσω το αρχικό σχέδιο του rack και να βάλω MDF.
18αρες ντίζες, 60x40 ράφια με πάχος 2 εκατοστά.

Λάκα ονειρευόμουν αλλά δεν έχω υπομονή! :crazy_1:
Προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου ότι θα το στήσω "προσωρινά" όπως είναι το MDF αλλά ξέρω πολύ καλά πως ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, οπότε...

Επίσης ετοιμάζω και πλατφόρμα για το πικάπ (από αντίστοιχο σχέδιο του TNT) αλλά με σαμπρέλα μέσα αντί για άμμο! :happy_9:

Περιμένω να δω τι θα γίνει με κάτι καλώδια που περιμένω από Αμέρικα (γιατί μυρίζομαι τελωνείο) και θα κινηθώ αναλόγως...

Φυσικά θα βάλω φώτο όταν είναι έτοιμο. :cool_4:

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τι λες τώρα ???

Λάκα ονειρευόμουν αλλά δεν έχω υπομονή! :crazy_1:

:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Περιμένω να δω τι θα γίνει με κάτι καλώδια που περιμένω από Αμέρικα (γιατί μυρίζομαι τελωνείο)
Another one bites the dust
Εαν δεν τοχεις ξανακανει παρε τηλεφωνο να σου πω λεπτομερειες. Ο εκτελωνισμος ειναι κατι που γινεται ανετα απο ιδιωτη αλλα απαιτει παρουσια στο "Ελ Βελ" και οσο πιο συντομα γινεται απο την αφιξη, διοτι ενα απο τα καπελλα ειναι τα εξοδα αποθηκευσης.

Φυσικά θα βάλω φώτο όταν είναι έτοιμο. :cool_4:
:cool_4:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τι λες τώρα ???

Another one bites the dust
Εαν δεν τοχεις ξανακανει παρε τηλεφωνο να σου πω λεπτομερειες. Ο εκτελωνισμος ειναι κατι που γινεται ανετα απο ιδιωτη αλλα απαιτει παρουσια στο "Ελ Βελ" και οσο πιο συντομα γινεται απο την αφιξη, διοτι ενα απο τα καπελλα ειναι τα εξοδα αποθηκευσης.
Ξέρεις τι είναι να τους λες 20 φορές ότι θέλεις αποστολή με USPS, να επιλέγεις και την αντίστοιχη επιλογή στο online order, να τους πείθεις να στο δηλώσουν gift και μετά να σου έρχεται tracking number από UPS?! :mad_3:

Animals...

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τι λες τώρα ???

Ξέρεις τι είναι να τους λες 20 φορές ότι θέλεις αποστολή με USPS, να επιλέγεις και την αντίστοιχη επιλογή στο online order, να τους πείθεις να στο δηλώσουν gift και μετά να σου έρχεται tracking number από UPS?! :mad_3:

Animals...
Θα φας καλα Χε χε
Το λεγομενο snail mail (USPS - US parcel service - οτι πιο αργο στον κοσμο) φαινεται οτι συνεργαζεται με την UPS για αποστολες εκτος USA.
Κανε τρακιν καθε μερα. Υποψιν οτι οταν φτασει η αποστολη στην Φρανκφουρτη (ειναι κομβος για ολες τις μεταφορικες απο Αμερικη) μπορει να αλλαξει το Τρακιν Νο.
Και κατι αλλο. Δωρο-ξεδωρο υπαρχει μινιμουμ ποσον ασφαλισης του πακετου για $100.
Εαν κανεις τον εκτελωνισμο μονος σου κρατα μινιμουμ 75 Ε και μια σακουλα για τα διαφορα εγγραφα. Αλλοιως υπολογιζε για αλλα περιπου 50. Εαν παρελπιδα περισσεψουν τιποτε ευρουλακια χτυπα ενα καφε στο κυλικειο του εμπορευματικου σταθμου. Θα σου χρειαστει ουτως ή αλλως μια σταση γιατι θα κανεις μερικα χιλιομετρα εκει τριγυρω, και ενδιαφερουσες γνωριμιες στις ουρες (παροτι ο ιδιωτης προηγειται του εκτελωνιστη).

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Eυχαριστώ Μιχάλη.
Είναι ήδη Γερμανία (εδώ και δύο μέρες).
Γύρω στα 130 ευρώ έκαναν μαζί με τα μεταφορικά τα Goertzάκια...Λες να μου βγει 100ρικο το τελωνείο? Θα τους τα στείλω πίσω και θα τους ζητήσω refund και να πάνε να δουν από που έρχομαι.

Είμαι ακόμη σε φάση άρνησης.."Δε μπορεί να μου συμβεί εμένα αυτό", "η ελπίδα πεθαίνει τελευταία" κλπ.
Για να δούμε τι θα δούμε...

Reaction score
13

Eυχαριστώ Μιχάλη.
Είναι ήδη Γερμανία (εδώ και δύο μέρες).
Γύρω στα 130 ευρώ έκαναν μαζί με τα μεταφορικά τα Goertzάκια...Λες να μου βγει 100ρικο το τελωνείο?

Sorry για τα ασχημα νεα αλλα την εχουν πατησει πολλοι.
Και δεν ειπα 100. Ειπα συνολικα 125 για να φτασουν στην πορτα σου, και προσθετεις αναλογα και την αξια του εμπορευματος.
Η πλακα ειναι οτι τα χρηματα που παιρνει το κρατος ειναι ενα μικρο ποσοστο απ' αυτα.
Τα πολλα πανε σε ιδιωτες για διεκπεραιωσεις εγγραφων, αποθηκευτικα κλπ.

Θα τους τα στείλω πίσω και θα τους ζητήσω refund και να πάνε να δουν από που έρχομαι.

Είμαι ακόμη σε φάση άρνησης.."Δε μπορεί να μου συμβεί εμένα αυτό", "η ελπίδα πεθαίνει τελευταία" κλπ.
Για να δούμε τι θα δούμε...

Μακαρι να την γλυτωσεις φτηνα
:happy_4:

Reaction score
0
Ωραια πραματα !! :cool_4:

Τι λες τωρα ? Θα φτιαξεις κανενα ??
Εαν δεν εχεις αρκετα φραγκα υπαρχει εκεινο του φτωχου ανθρωπου (PMS). :crazy_3:
Να σου πω την αλήθεια ψήνομαι αρκετά, μόνο που σκεφτόμουνα καμιά παραλλαγή του Jericho horn, καθώς μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο. Την ξυλοκαμπινοδουλειά πιστεύω οτι και με την βοήθεια ενός γνωστού θα την καταφέρω , αλλά είμαι τελείως άσχετος στο θέμα του crossover καθώς και των λοιπών μετρήσεων .....

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Ξέρω, είμαστε off-topic αλλά επειδή το συζητήσαμε και ξέρω πως έχετε αγωνία, ήθελα να σας ενημερώσω πως τελικώς παρελήφθησαν σήμερα τα καλώδια χωρίς να περάσουν τελωνείο!! :mrgreen:

Reaction score
13

Ξέρω, είμαστε off-topic αλλά επειδή το συζητήσαμε και ξέρω πως έχετε αγωνία, ήθελα να σας ενημερώσω πως τελικώς παρελήφθησαν σήμερα τα καλώδια χωρίς να περάσουν τελωνείο!! :mrgreen:
Και πασης Ελλαδος :cool_1:
Δεν τα φορτωνες σε κανενα παπα που γυρναγε απο Μιαμι να μην εχεις και το αγχος. Θα σου τα ευλογουσε κιολας.

Απο περιεργεια : τα στειλανε απο Αμερικη ή απο Καναδα ?

Reaction score
0
Οτι ερχεται με UPS εκτος ευρωπης περναει παντα απο τελωνειο.
Στανταρ. εκτος αν ειναι μικρο και περασει απαρατηρητο

Συνηθως με USPS priority mail or USPS express mail περνανε απαρατηρητα.
Ακομα εχω παραγγειλει αρκετες φορες απο αμερικη με EMS και μεχρι 300 δολαρια και δεν εχει περασει ποτε τιποτα.

Μεχρι και τα μεγαφωνα που ηταν 8 κιλα:crazy_3:

Μαλλον ειμαι γουρλης:happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster