τι να πει κανεις για αυτο,οτι ηταν ακροατες χωρις ακουστικη εμπειρια ??αμ δε.

zakman35

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.985
Reaction score
4.008
Ενας κακός χώρος σε συνδυασμό με κακό στήσιμο των ηχείων μπορεί Εύκολα να επισκιάσει τις διαφορες μεταξύ δύο συστημάτων.
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.407
Reaction score
50.360
Υπάρχει ένας εστω εδω μέσα που πιστευει οτι 14 στους 38 διαλεξαν το φτηνο συστημα ,14 δεν ακουσαν ικανες διαφοροποιησεις στην αναπαραγωγή ,και 10 ΜΟΝΟ προτιμησαν το ακριβο συστημα .ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΥΦΛΩΣΗ 2 ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ απο κουφαμαρα mμιλώντας για το συολο των χομπιστων με ενα 30% να ακουει τελικά με τροπο που εχει νοημα να ΠΛΗΡΩΝΕΙ??
- και χωρίς blind test έχει τύχει να προτιμήσω το φτηνό . . . ήταν σε έκθεση hifi και μαγεύτηκα από ένα σετ creek + epos όλα εισαγωγική σειρά , σε σχέση με άλλα πολύ ακριβότερα . . . ok , οι χώροι ήσαν παραπλήσιοι όχι ίδιοι και με άλλο μουσικό πρόγραμμα

- το ίδιο μου συνέβη & φέτος με τα μικρά maggis vs άλλων ακριβότερων . . . πάλι σε ανόμοιες συνθήκες βέβαια αλλά μία ιδέα πήρα
 

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Μηνύματα
2.281
Reaction score
853
Εχω την εντυπωση οτι τα φιλτρα μπορουν να εισαγουν διαφορες που πολυ δυσκολα θα συναντησεις αναμεσα σε εξ ισου ικανους ενισχυτες και ειναι πολυ πιο ευκολα αντιληπτες.
Θα ειχει σως ενδιαφερον να βρεθουν δυο ενισχυτες με πολυ διαφορετικες χροιες (αλλα παρομοια χαρακτηριστικα ισχυος) και να ισοσταθμιστει ο ενας απο τους δυο ωστε να δινει ιδιες (ακουστικες) μετρησεις με τον αλλο. Να δουμε αν θα εξακολουθουσαν να ακουγονται διαφορετικα.
Έχοντας ρυθμίσει τον επεξεργαστή σε σύνδεση με πάρα πολύ καλό ενισχυτή κατάφερα μια σχετικά ιδανική καμπύλη μέσω pink noise με εξαιρετική χροιά, αυτή τέθηκε στη μνήμη του μετρητικου της Audio Control. Άλλαξα τον ενισχυτή με αντίστοιχα χαρακτηριστικά ισχύος και ποιότητας, ρύθμισα πάλι τον επεξεργαστή ώστε να βλέπω την ίδια καμπύλη που είχα στη μνήμη του μετρητικού, το μικρόφωνο πήρε τη γνώριμη θέση, η διαφορά ? Μεγάλη, ασχέτως ποιος μου άρεσε περισσότερο, η ποιος έδενε καλύτερα με τα υπόλοιπα συνοδά η διαφορετική χροιάς ήταν εμφανής!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.307
Μηνύματα
2.858.044
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top